Waarom Jon Hamm een aantal extreem verprutste dingen deed op de universiteit

Inhoudsopgave:

Waarom Jon Hamm een aantal extreem verprutste dingen deed op de universiteit
Waarom Jon Hamm een aantal extreem verprutste dingen deed op de universiteit
Anonim

Tijdens een klassieke aflevering van The Simpsons wordt Homer Simpson naar de universiteit gestuurd en verwacht hij dat mensen zich gedragen alsof ze in een smerige universiteitskomedie zitten. Hoewel het logisch is dat mensen genieten van de beste universiteitsfilms, moet het vanzelfsprekend zijn dat de meeste niet realistisch zijn.

Als toekomstige beroemdheden naar Ivy League-scholen gaan, is de kans natuurlijk groot dat ze zullen genieten van de feestende levensstijl die universiteitsfilms vaak laten zien. De meeste mensen die geboren zijn om sterren te zijn, zijn tenslotte gezegend met een goed uiterlijk en veel geluk.

Toen Jon Hamm het huis verliet om naar de Universiteit van Texas te gaan, dacht hij waarschijnlijk dat hij het soort leuke universiteitservaring zou hebben waar iedereen jaloers op zou zijn. Helaas, hoewel het erop lijkt dat Hamms universitaire ervaring goed begon, ging het mis voor de acteur. Hamms leven had immers kunnen ontsporen toen hij werd beschuldigd van het aandoen van een aantal extreem verknipte dingen met medestudenten.

Het vermeende incident

Net zoals veel studenten geboren met een goed uiterlijk en de juiste connecties, werd Jon Hamm lid van een broederschap toen hij naar de Universiteit van Texas ging. Gezien het feit dat de meeste films de realiteit sterk overdrijven, mag je aannemen dat de ervaring van Hamm veel tammer was dan het soort dingen dat je in universiteitsfilms ziet. Helaas voor alle betrokkenen is het tegenovergestelde waar, aangezien Hamms broederschapservaring op zijn zachtst gezegd extreem was.

In 1990 ging een voormalige belofte aan Jon Hamms broederschap naar de politie om een gruwelijk verhaal te vertellen over hoe hij werd behandeld tijdens het ontgroeningsproces. Volgens een belofte van Sigma Nu genaamd Mark Allen Sanders, werd hij zwaar geslagen toen hij probeerde zich bij Hamm's frat aan te sluiten. Erger nog, Sanders beweerde dat Hamm bijzonder wreed tegen hem was.

Als Sigma Nu-belofte met de naam Mark Allen Sanders de waarheid sprak, was Jon Hamm woedend toen hij dingen die hij verondersteld werd te hebben onthouden niet kon opzeggen. Als reactie zou Hamm hem met een peddel hebben geslagen, zijn gezicht in het zand hebben geduwd en hem vierkant in de nier hebben geslagen. Bovendien staken Hamm en zes van zijn frat-broers de broek van de belofte in brand en de afranselingen die Mark Sanders ontving waren zo brutaal dat zijn ruggengraat gebroken was. Erger nog, een van de frat-broers plaatste de klauw van een hamer onder de geslachtsdelen van een belofte en leidde hem ermee rond. Terwijl sommige rapporten beweren dat Hamm degene was die ervan werd beschuldigd op die manier een hamer te gebruiken, doen andere dat niet, dus het is onduidelijk of hij er direct bij betrokken was.

Hamm's reactie

Nadat Jon Hamm beroemd werd nadat de show Mad Men een sensatie werd, duurde het niet lang voordat de media een opmerkelijke interesse in hem toonden. Om die reden leerden zijn fans snel over het privéleven van Hamm en kreeg hij de kans om de wereld kennis te laten maken met zijn persoonlijkheid. Gelukkig voor hem komt Hamm tijdens interviews over als een zeer sympathieke en moeiteloos grappige gut.

Het feit dat Jon Hamm gewoonlijk uitzonderlijk goed presteert tijdens interviews, betekent natuurlijk niet dat ze allemaal een makkie voor hem zijn. In 2018 vroeg een Esquire-repeorter bijvoorbeeld Hamm naar de ontgroeningen uit zijn verleden en dat ging niet zo goed. Per slot van rekening schreef de verslaggever van Esquire dat toen hij de beschuldigingen ter sprake bracht, "Hamm bristles". Van daaruit vertelde Hamm zijn kant van de dingen.

“Ik zou niet zeggen dat het juist is. Alles daarover is sensationeel. Ik werd beschuldigd van deze dingen die ik niet… Het is zo moeilijk om erin te komen. Ik wil het geen adem meer geven. Het was een domper van wat er gebeurde. Ik werd in wezen vrijgesproken. Ik ben nergens voor veroordeeld. Ik zat in een grote situatie, een dom kind in een stomme situatie, en het is een fking bummer. Ik ben ermee verder gegaan.”

Nadat Jon Hamms Esquire-interview uit 2018 was uitgebracht, vielen zijn opmerkingen over de beschuldigingen van ontgroening niet in goede aarde bij veel mensen. Natuurlijk is er geen manier voor iemand die niet direct bij de situatie betrokken was om te weten hoe nauwkeurig de beschuldigingen tegen Hamm waren. Dat gezegd hebbende, veel mensen die het interview van Hamm lazen, vonden het nogal zwak dat hij de hele situatie twee keer een "bummer" noemde. In feite, Yahoo! News'-artikel over Hamms opmerkingen bevatte de kop "Jon Hamm bagatelliseert het incident met ontgroening van de universiteit waarbij de broek van een man in brand werd gestoken - noemt het een 'bummer of a thing'". Dat kan niet het soort berichtgeving zijn waar Hamm op hoopte.

Aanbevolen: