Fans denken dat Justin Bieber zijn nettowaarde van $ 285 miljoen te veel uitgeeft, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Justin Bieber zijn nettowaarde van $ 285 miljoen te veel uitgeeft, hier is waarom
Fans denken dat Justin Bieber zijn nettowaarde van $ 285 miljoen te veel uitgeeft, hier is waarom
Anonim

Op 14-jarige leeftijd werd Justin Bieber online ontdekt door zijn huidige manager Scooter Braun. Sinds die begindagen heeft de zanger veel Billboard-hits gehad en tonnen merch gemaakt. Dankzij dit gaf hij een aantal gekke uitgaven uit, van een Fisker Karma tot een glamoureuze bruiloft met zijn nu-vrouw Hailey Baldwin. De megaster heeft een fortuin van $ 285 miljoen vergaard en sommige fans vragen zich af of hij te veel uitgeeft.

Tussen zijn duurste huizen heeft hij een landgoed van 101 hectare met een herenhuis van 9.000 vierkante meter met een manege en grenzend aan het Puss Lynch-meer in de buurt van Cambridge, Ontario. Zijn andere huis is een 8,5 miljoen Monterey Colonial uit de jaren dertig, onlangs bedacht door de Hollywood-productieontwerper Charles Infante.

Aan de andere kant heeft de zangeres een uitgebreide autocollectie. Bieber is gezien in meer dan 25 voertuigen, waaronder een Cadillac CTS-V en een Porsche 997 Turbo. Laten we eens kijken hoe hij zijn geld uitgeeft.

Bijgewerkt op 14 augustus 2022: Justin en Hailey Bieber blijven hun vermogen uitgeven terwijl ze het tegelijkertijd weer opbouwen. Hun aankopen omvatten alles, van dure auto's tot eigendommen van een miljoen dollar tot producten om hun huisdieren te verwennen.

Justin Bieber besteedde minstens $ 1 miljoen aan zijn bruiloft

De hartenbreker van de tiener ha alt de krantenkoppen voor zijn uitgaven van meer dan 1,3 miljoen op zijn bruiloft in september 2018, inclusief uitgaven zoals $ 400.000 aan een verlovingsring.

Hij gaf ook ongeveer $ 3.000 uit aan het bloemstuk, inclusief witte rozen en kamille.

Bieber heeft naar verluidt ook honderdduizenden dollars geïnvesteerd in accommodatie voor gasten, plus bijna een miljoen dollar alleen al aan de locatie.

Justin en Hailey laten geld vallen voor hun luxe huisdieren

Hij en Hailey hebben ook een onbekend bedrag aan hun puppy Oscar betaald met Kerstmis in 2018. En aangezien Justin ooit $ 35.000 heeft uitgegeven aan twee exotische katten, tonijn en sushi, moet de zanger een aanzienlijk bedrag voor zijn hond hebben betaald.

De ster kreeg ook een aap als huisdier, die hem naar verluidt als verjaardagscadeau was gegeven toen hij 19 werd.

Maar nadat ze naar Duitsland waren gereisd met de aap genaamd Mally (het is niet de vreemdste aankoop van beroemdheden), namen de ambtenaren het dier in beslag omdat het niet over de nodige gezondheidsgerelateerde documentatie beschikte.

De Bieber-eigendommen zijn huizen van miljoenen dollars

De ster heeft meer dan een paar vastgoedposities op zijn naam staan. Justin en Hailey hebben naar verluidt een huis in de buurt van London, Ontario, Canada, dat hen vijf miljoen dollar heeft gekost.

Het huis is op maat gebouwd en beschikt over een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een speelkamer en adembenemende zonsondergangen over het meer. Het pand herbergt ook wandelpaden en een trainingsfaciliteit voor paarden.

Hij heeft ook wat onroerend goed in Beverly Hills, Californië. De zanger betaalde naar verluidt $ 8,5 miljoen voor een huis van 6, 100 vierkante meter met vijf slaapkamers, zeven badkamers, een bibliotheek met originele lambrisering, een natte bar, een wijnkelder en een thuisbioscoop.

Buiten dit huis is er een cabana met een vuurplaats boven een nieuw zwembad zonder rand, omringd door zorgvuldig geselecteerde olijfbomen.

Het echtpaar onderhoudt ook een appartement van bijna 6.000 vierkante meter in Brooklyn met vier slaapkamers, zeven badkamers, een fitnessruimte, een zwembad, een sauna en uitzicht op het meer voor een bedrag van $ 100.000 per jaar maand.

Bieber geeft miljoenen uit aan transport

Onroerend goed is niet het enige grote item waar Justin graag zijn geld op laat vallen. Hij heeft ook een flinke verzameling auto's die hem soms in de problemen heeft gebracht.

Zijn collectie omvat een Ferrari F430, een Lamborghini Aventador, een Ferrari 458 Italia, een Lamborghini Gallardo Spyder, een Project Kahn Range Rover Evoque, een Smart Fortwo, een Campagna T-Rex 14R en nog veel meer.

Na het autobudget van Justin te hebben bekeken, vinden fans het ongelooflijk dat hij nog steeds zoveel geld heeft als hij. Vooral omdat het vervoer zijn privéjet omvat.

Het privévliegtuig van Justin Bieber, het is een Gulfstream GIVSP uit 1997, SN 1299, die ongeveer $ 60 miljoen kost.

Het stel wordt vaak gezien terwijl ze de stad uit vliegen met hun privévliegtuig naar grote evenementen zoals de Fashion Week in Parijs.

De Bieber-documentaires kosten miljoenen per aflevering

Justin's nieuwe serie is de duurste originele productie van YouTube ooit. Justin Bieber: Seasons is een lange serie van tien afleveringen en geeft fans een volledig kijkje achter de schermen van twee jaar van Justins leven en het maken van zijn aankomende album.

Volgens Variety kostte de serie YouTube meer dan $ 2 miljoen per aflevering, wat de totale kosten op meer dan $ 20 miljoen brengt. En hoewel dat bedrag veel geld lijkt, vooral voor YouTube, is het eigenlijk aan de lage kant als het gaat om andere recente digitale documentaire deals met sterren uit de muziekindustrie.

Zelfs als Justin Bieber soms waanzinnige bedragen uitgeeft, houdt hij zijn bankrekening altijd welvarend.

Aanbevolen: