Fans denken dat Shakira te veel van haar vermogen uitgeeft, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Shakira te veel van haar vermogen uitgeeft, hier is waarom
Fans denken dat Shakira te veel van haar vermogen uitgeeft, hier is waarom
Anonim

De lange en meeslepende carrière van Shakira, de Latin-popsensatie van Shakira, gedurende tientallen jaren heeft bekendheid en respect vergaard bij haar fans over de hele wereld. Ze heeft hen vermaakt met haar scherpzinnigheid, schoonheid, charisma, dansbewegingen en krachtige stem - een begrip op het gebied van muziek. Geprezen als een van de best verkopende artiesten aller tijden, heeft ze veel fortuinen verzameld met een vermogen van $ 300 miljoen.

Met een enorm vermogen is Shakira (wiens volledige naam Shakira Isabel Mebarak Ripoll is) een van de rijkste sterren in de industrie. Er zijn verschillende manieren waarop de zangeres haar geld uitgeeft - van haar herenhuizen van een miljoen dollar, haar luxe auto's, haar familie, maar ook haar liefdadigheidsvereniging en de Pies Descalzos (Barefoot) Foundation.

Dankzij haar zangcarrière bereikte ze het toppunt van succes, maar vinden fans dat ze te veel van haar rijkdom uitgeeft? Hier zijn enkele van de redenen waarom!

Shakira's high-end eigenschappen

Het huis van de beroemde zangeres in Barcelona, waar zij en haar familie wonen, ligt in de wijk Avenida Pearson. Naar verluidt kocht ze het huis in 2015 voor $ 5,5 miljoen. Ondertussen kocht ze haar huis in Miami in 2001 voor $ 3,38 miljoen en in 2018 zette ze het op de markt voor $ 12 miljoen.

Het omheinde herenhuis in Miami Beach ligt aan Biscayne Bay. Het heeft twee verdiepingen, zes slaapkamers, acht badkamers, een homegym en een waterpijplounge. Sharika en haar oude partner Gerard Piqué woonden eerder op andere plaatsen in Spanje en huurden op een gegeven moment een huis van een beroemde zwemmer. Het echtpaar heeft ook meerdere panden gerenoveerd voordat ze uiteindelijk naar een huis in Barcelona verhuisden.

Naast het kopen van huizen, kocht het paar samen met Roger Waters van Pink Floyd en het Spaanse muziekicoon Alejandro Sanz Bonds Cay, een 500 hectare groot eiland in de Bahama's. Ze kregen het eiland in 2011 voor $ 15 miljoen toen ze van plan waren er een luxe boetiekuitje van te maken voor andere beroemdheden. Er is echter geen nieuws naar buiten gekomen over de ontwikkeling van het eiland sinds de eerste aankoop.

Shakira's Luxury Car Collection

De koningin van de Latin-muziek rijdt beslist in indrukwekkende luxe auto's die geschikt zijn voor roy alty's. Naast het uitgeven van geld aan herenhuizen en privé-eilanden, heeft ze een verzameling wielen die mensen niet elke dag zullen zien - inclusief de 2014 Audi A7 Sportback (variërend van $ 64, 500 tot $ 66, 900), 2012 Mercedes Benz SLK250 (ter waarde van $ 57, 000), Tesla Model S, 2018 BMW X6 (kost $ 53, 046) en een 2015 Mercedes Benz SL550 (ongeveer $ 57, 000).

Shakira is duidelijk fan van het merk Mercedes Benz, een perfecte collectie in de garage. Haar man Gerard is ook een liefhebber van luxe auto's en het duo zie je vaak rondrijden in de voertuigen.

Shakira's privévliegtuig

Omdat Shakira vaak van het ene land naar het andere reist voor haar wereldreizen en de promotie van haar werk, is het dus logisch dat ze een deel van haar vermogen in een privéjet investeerde. Hoewel er geen informatie is over het bedrag dat ze ervoor heeft betaald, kost het miljoenen om er een te hebben.

Shakira's filantropische werken

Ondanks al haar succes, vergeet de zangeres van Waka Waka niet iets terug te doen voor de gemeenschap. Ze gelooft dat onderwijs de sleutel is om het leven van mensen te veranderen, dus richtte ze in 2019 de Fundación Pies Descalzos op in Barranquilla, Colombia. De plaats is een openbare school die werd erkend als de beste openbare school in haar geboortestad, Colombia.

Shakira heeft destijds een verklaring uitgegeven waarin staat: Op dit moment ben ik bezig met het fotograferen van iets, maar ik heb zojuist ongelooflijk nieuws ontvangen en ik wil een pauze nemen om het te vieren. Elk jaar maken ze in Colombia een lijst waarop ze de beste openbare en particuliere scholen kiezen op basis van hun Sabre-testresultaten. En raad eens wie bovenaan de lijst staat? Fundación Pies Descalzos in Barranquilla!”

Behalve de openbare school, schonk de zangeres ook haar eigen rijkdom in The Barefoot Foundation. Dit wereldwijde initiatief helpt Colombiaanse kinderen te ondersteunen, zoals weeskinderen die Shakira zich herinnert tijdens een uitje met haar vader in een park. Ze geeft ook geld aan andere doelen en ha alt hiervoor de krantenkoppen.

Shakira's persoonlijk personeel

Behalve deze besteedt Shakira ook haar vermogen om zichzelf fit en stijlvol te houden. Ze heeft onder andere een persoonlijke fitnesstrainer, kok, stylist en haarstylist.

Hoewel het waar is dat Shakira het volste recht heeft over hoe ze haar geld zal uitgeven, vonden sommigen het blijkbaar niet leuk. Een Twitter-gebruiker twitterde sarcastisch: "Ik hou ervan als Shakira helemaal 'ik ben dol op goedkope dingen kopen', b heb je niet een while-eiland gekocht?" Een ander schreef: "grote Shakira koopt voor zichzelf een eiland van 16 miljoen dollar in het Caribisch gebied, terwijl veel kinderen van honger omkomen in Afrika… Goed gedaan."

Aanbevolen: