8 dingen die Lili Reinhart heeft gezegd over haar worsteling met angst

Inhoudsopgave:

8 dingen die Lili Reinhart heeft gezegd over haar worsteling met angst
8 dingen die Lili Reinhart heeft gezegd over haar worsteling met angst
Anonim

Geestelijke gezondheidsproblemen zijn niet iets om mee te spotten. Vooral tijdens de pandemie vinden steeds meer mensen het moeilijk om te gaan met de nieuwe veiligheidsmaatregelen en de veranderingen die dit met zich meebrengt in ieders leven. Het gedwongen isolement is nodig, maar je aanpassen aan het leven in het nieuwe normaal is nog best een uitdaging. Beroemdheden zijn niet anders dan de rest van de samenleving. Ook zij worstelen soms met hun mentale gezondheid, en dat is helemaal prima. Sommigen kiezen er echter voor om te zwijgen, en sommigen zijn erg vocaal over hun problemen. Riverdale-actrice Lili Reinhart is een zeer open celeb die haar geestelijke gezondheidsproblemen deelt. Ze is altijd erg uitgesproken geweest over haar frustraties en ze deelt ze graag met degenen die willen luisteren, omdat ze anderen eraan wil herinneren dat ze niet alleen zijn. Hier zijn enkele dingen die Lili Reinhart heeft gezegd over haar angst.

8 Geestelijke gezondheid zou een prioriteit moeten zijn

Wat betreft geestelijke gezondheid in het algemeen, wil Lili geestelijke gezondheidsproblemen destigmatiseren. In een ander recent interview laat ze zich ontvallen dat geestelijke gezondheid een prioriteit moet zijn, met evenveel belang als het behandelen van lichamelijke verwondingen. Lili zei dat mensen met psychische problemen er meestal om lachen en hun schouders ophalen vanwege het stigma eromheen. Ze pleit ervoor om psychische problemen te normaliseren en sprak er meer over. Op die manier kunnen meer mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben.

7 Blijf altijd bezig

Lili is, net als iedereen, nog steeds kwetsbaar voor deprimerende en angstige gedachten, ondanks het feit dat ze professionele hulp krijgt. Genezing is geen lineair pad; soms duurt het jaren voordat je je beter voelt. Lili vertelt hoe ze kan voorkomen dat ze terugv alt in schadelijke gedachten telkens wanneer haar depressie de kop opsteekt. Ze zegt dat ze het leuk vindt om bezig te blijven, want als ze niets doet, voelt ze zich vaak erg angstig en depressief. Lili is een zeer gepassioneerde acteur en ze voelt zich op haar best als ze aan het werk is.

6 Omgaan met negatieve self-talk

Lili is geen onbekende in het behandelen van sociale media als haar echokamer, en het maakt haar niet uit of ze miljoenen volgers heeft die haar elke beweging in de gaten houden. In plaats daarvan gebruikt ze haar platform om mensen te leren omgaan met negatieve zelfpraat. Ze zegt bijvoorbeeld dat ze de neiging heeft terug te vallen in depressie en angst als ze vrij is van werk. Om dit tegen te gaan, gaat ze wandelen, belt ze haar moeder of gebruikt ze haar energie om poëzie of een dagboek te schrijven.

5 Goede rust nemen

Lili opent zich en zegt dat ze al 11 jaar tegen haar innerlijke demonen vecht. Soms wint ze van hen, en soms niet. Ze herinnert haar volgelingen en medestrijders eraan dat het oké is om dagen te hebben waarop ze niet willen vechten of iets willen doen. Ze benadrukt ook dat het essentieel is om prioriteiten te stellen wanneer het moet en benadrukt het belang van voldoende rust. Het hebben van goede mensen om zich heen en een solide ondersteuningssysteem zal hen ook helpen hun strijd te verslaan.

4 Schrijf over geestelijke gezondheidsproblemen

In september 2020 bracht Lili haar gedichtenbundel Swimming Lessons uit. Haar poëzieboek bevat haar persoonlijke ervaringen met liefde, depressie en angst. Lili onthult dat ze poëzie begon te lezen om zich getroost te voelen en om het gevoel van eenzaamheid te verminderen. Ze benadrukt dat verdrietig of gebroken zijn normaal is, omdat we allemaal mensen zijn. Dit inspireerde haar ook om haar boek te maken, in de hoop anderen te bereiken en hen te laten weten dat er iemand is die precies weet hoe ze zich voelen.

3 De spotlight activeert de geestelijke gezondheid

Lili is altijd vocaal geweest over haar passies, inclusief haar liefde voor acteren. Nadat ze op zeer jonge leeftijd een liefde voor zingen, acteren en dansen had ontwikkeld, verhuisde ze op 18-jarige leeftijd naar Los Angeles om acteren na te streven. Hoewel Lili's liefde voor kunst haar gemotiveerd houdt, zegt ze wel hoe taboe het is voor Hollywood-acteurs om te praten over hun geestelijke gezondheidsproblemen, zoals angst en lichamelijke dysmorphia.

2 De verschillende coping-mechanismen

Hoewel ze erg vocaal is over de verschillende coping-mechanismen en hulp die beschikbaar is voor mensen, herinnert de Riverdale-ster iedereen er ook aan dat angst heel persoonlijk kan zijn. In zekere zin is wat haar helpt haar geestelijke gezondheidsproblemen te overwinnen misschien niet de juiste formule om iemand anders te helpen. Ze zegt dat mensen moeten uitzoeken wat het beste voor hen werkt en wat niet. Door coping-mechanismen en medicatie af te stemmen op hun behoeften, zullen ze zich sneller beter voelen. Het is belangrijk om te voorkomen dat ze zichzelf onder druk zetten om er snel achter te komen.

1 Een huisdier helpt bij depressie

Lili deelde dat haar hond, Milo, een groot deel van haar genezingsreis is geweest en een betere hoofdruimte heeft gekregen. Ze zegt dat sinds ze meer dan tien jaar worstelt met depressie en angst, dingen gemakkelijker te hanteren zijn, maar er zijn nog steeds dagen dat ze weet dat ze meer motivatie nodig heeft, zelfs om normaal te functioneren. Dat is waar Milo binnenkomt. Ze onthult dat haar dierbare pup de laatste tijd een constante rots voor haar is geweest en dat hij de reden is waarom ze de meeste dagen uit bed komt.

Aanbevolen: