8 Beroemdheden die niet wilden terugkeren voor vervolg

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden die niet wilden terugkeren voor vervolg
8 Beroemdheden die niet wilden terugkeren voor vervolg
Anonim

De afgelopen jaren zijn reboots en revivals een rage geweest. Streamingdiensten hebben geprofiteerd van de hernieuwde interesse in oudere shows en films door vervolg op eerdere verhalen vrij te geven en geliefde personages opnieuw uit te vinden. De Gossip Girl-reboot van HBO Max bevat een andere set personages en volgt hun ervaringen met een nieuwe "Gossip Girl". Paramount Plus's iCarly-reboot volgt nu oudere volwassenen Carly, Spencer en Freddie op nieuwe avonturen. Hulu's How I Met Your Father is een spin-off van de serie How I Met Your Mother met Hilary Duff en Francia Raisa.

Vervolgen zijn ook steeds populairder geworden. Vervolgen op oudere films zoals Top Gun, The Matrix en Coming to America zijn de afgelopen jaren allemaal uitgebracht. Later dit jaar zullen ook vervolgfilms verschijnen voor Avatar, Enchanted en andere populaire films. Hoewel het altijd leuk is om te zien hoe de originele castleden hun rol hernemen in opwekkingen en vervolgfilms, hebben sommigen geweigerd hun eerdere verhaallijnen opnieuw te bekijken. Lees verder om te zien welke acteurs hebben besloten niet terug te keren voor een vervolg of revival.

8 Mary-Kate en Ashley Olsen

In 2016 werd het grootste deel van de Full House-cast herenigd voor de reboot-serie van Netflix, Fuller House. Mary-Kate en Ashley besloten echter niet terug te keren om de jongste Tanner-zus, Michelle, te spelen. In 2012 stopten de zussen officieel met acteren en Ashley zou de Fuller House-producenten hebben verteld dat ze niet meer voor de camera wilde staan. De tweeling zei ook: "We houden er niet van om ons te dun te spreiden." Ze zijn momenteel bezig met hun modemerk, The Row.

7 Jennette McCurdy

Net als Mary-Kate en Ashley besloot mede-kindsterretje Jennette McCurdy jaren geleden te stoppen met acteren. In 2021 sloeg ze de kans om haar rol als Sam Puckett te hernemen in de Paramount Plus-reboot van iCarly af. Op haar Empty Inside-podcast zei ze: "Ik schaam me zo voor de delen die ik in het verleden heb gedaan. Ik heb op veel manieren een hekel aan mijn carrière." Meer recentelijk heeft Jennette veel krantenkoppen gehaald voor haar memoires I'm Glad My Mom Died.

6 Kim Cattrall

Kim Cattrall speelde de vurige Samantha Jones in de serie Sex and the City en de twee bijbehorende films. Ze besloot niet terug te keren voor HBO Max's reboot And Just Like That… Ze vertelde Variety: "Het is een grote wijsheid om te weten wanneer genoeg genoeg is." Ze legde ook uit dat ze wist dat ze klaar was met het spelen van Samantha na de tweede film, dus werd ze niet eens gevraagd om mee te doen aan de cast voor de reboot.

5 Dylan O'Brien

Dylan O'Brien werd beroemd door Stiles Stilinski te spelen in MTV's Teen Wolf-serie. Paramount Plus werkt momenteel aan een Teen Wolf-film. Hoewel veel castleden zullen terugkeren voor de film, zal Dylan dat niet doen. Hij vertelde Variety: "Ik besloot dat het op een uitstekende locatie voor mij was achtergelaten en dat ik het daar zou willen houden. Ik wens ze succes en ik zal ernaar kijken de eerste avond dat het uit is."

4 Kristen Wiig

Kristen Wiig schreef en speelde mee in de hitkomedie Bridesmaids uit 2011. Eerder vorig jaar legde ze aan Andy Cohen uit dat ze niet geïnteresseerd zou zijn in het ontwikkelen van een vervolg op de film. Ze zei: "We hebben gezegd dat we niet echt geïnteresseerd waren in, zoals teruggaan en nog een schrijven." Ze vervolgde: "Ik wil gewoon niet dat het als iets negatiefs wordt vertaald, want we houden duidelijk van de film […] We hebben het gevoel dat we dat verhaal hebben verteld."

3 Will Ferrell

In 2003 speelde Will Ferrell in de inmiddels klassieke film Elf. Hoewel Will naar verluidt $ 29 miljoen kreeg om een vervolg te filmen, wees hij het af omdat het plot zijn interesse niet wekte. Will legde uit: "Ik had de film op een eerlijke manier moeten promoten, wat zou zijn geweest als:" Oh nee, het is niet goed. Ik kon gewoon niet zoveel geld weigeren."

2 Sarah Michelle Gellar

Van 1997 tot 2003 speelde Sarah Michelle Gellar Buffy Anne Summers in de serie Buffy the Vampire Slayer. Hoewel de oorspronkelijke makers aankondigden dat er in 2018 een reboot zou komen, vertelde Sarah Mario Lopez dat ze niet geïnteresseerd was in het opnieuw opnemen van haar rol. Ze zei: "Ik denk niet dat ik het ben. Ik denk niet dat ik degene zou moeten zijn die het doet." Ze grapte ook dat ze 'veel te moe en chagrijnig is om dat werk weer te doen'. De plannen voor de reboot zijn onlangs tot stilstand gekomen.

1 Keanu Reeves

Keanu Reeves speelde samen met Sandra Bullock in de actiefilm Speed uit 1994. Hoewel Sandra ermee instemde om in een vervolg op de film te spelen, deed Keanu dat niet. Keanu zou naar verluidt $ 12 miljoen hebben gekregen om zijn rol als Jack Traven te hernemen, maar hij legde uit dat het script hem problemen bezorgde. Hij zei: "Destijds reageerde ik gewoon niet op het script. Ik wilde heel graag met Sandra Bullock werken en ik vond het geweldig om Jack Traven te spelen."

Aanbevolen: