10 sterren die in rollen zijn verleid die ze niet wilden

Inhoudsopgave:

10 sterren die in rollen zijn verleid die ze niet wilden
10 sterren die in rollen zijn verleid die ze niet wilden
Anonim

Alleen omdat ze rijk zijn, betekent dit niet dat A-listers kunnen doen wat ze willen. Integendeel: wanneer ze een grote rol krijgen, komt daar meestal een prijs bij. De meest typische is dat ze een contract tekenen met een bepaalde studio dat ze een bepaald aantal films met hen zullen maken. Hun droomrol v alt hen misschien in de schoot, maar ze kunnen er niets aan doen als ze hun contractuele contributie nog moeten betalen.

Veel Hollywood-acteurs werden gedwongen films te maken die ze persoonlijk haatten. Sommige hebben zelfs hun reputatie een beetje aangetast, omdat we de neiging hebben om te vergeten dat ook acteurs soms dingen moeten doen die ze eigenlijk niet willen doen.

10 Iedereen werd gedwongen tot film 43

Afbeelding
Afbeelding

Movie 43 is een komedie die in 2013 werd uitgebracht en een indrukwekkende cast had, maar aangezien geen van hen de film promootte, ging het relatief onopgemerkt voorbij. Het hielp waarschijnlijk niet dat het ook schandalig slecht was. De cast bestond uit Hollywood-reuzen, zoals Kate Winslet, Seth MacFarlane, Richard Gere, Hugh Jackman en Halle Berry. De producenten dwongen in wezen de hele cast om het contract te ondertekenen. Onder degenen die erin slaagden er niet in te worden gelokt, waren Collin Farrell en George Clooney.

De acteurs werden misleid om de film te maken door te zien wie er nog meer bij de crew waren gekomen, die gewoon geen nee als antwoord zouden accepteren. Het was misleidend en ongelooflijk manipulatief.

9 Channing Tatum: G. I. Joe: The Rise of Cobra

Channing Tatum G. I. Joe The Rise of Cobra
Channing Tatum G. I. Joe The Rise of Cobra

Hoewel Channing Tatum eruitziet alsof hij geboren is om een film als G. I. Joe: The Rise of Cobra, daar was hij blijkbaar niet zo blij mee. Hij nam de rol aan omdat hij werd bedreigd met een rechtszaak. Hij legde de innerlijke werking van de filmindustrie uit: "Ze geven je het contract en ze gaan, 'Three-picture deal, here you go", iets wat elke aspirant-acteur wil horen.

Naarmate hij bekender werd, begonnen er meer carrièremogelijkheden in zijn schoot te vallen, maar hij moest zijn contributie betalen en G. I. Joe in plaats daarvan. Hij haatte de film absoluut en was vooral teleurgesteld over het script.

8 Jared Leto: Suicide Squad

Jared Leto Suicide Squad
Jared Leto Suicide Squad

Jared Leto was de eerste Joker na de dood van Heath Ledger, dus hij had onmogelijk grote schoenen te vullen. Veel fans waren volkomen teleurgesteld over Suicide Squad en zijn vertolking van Joker, hoewel er geen twijfel over bestaat dat Leto een uitstekende acteur is.

Nadat de slechte recensies begonnen binnen te stromen, gaf Leto toe dat hij "zich een beetje bedrogen voelde om deel uit te maken van iets dat heel anders naar [hem] was gegooid."

7 Whoopi Goldberg: Theodore Rex

Whoopi Goldberg Theodore Rex
Whoopi Goldberg Theodore Rex

Theodore Rex is een bizarre familiekomedie met een score van 2,4 op IMDb. Waarom zou Whoopi Goldberg ooit instemmen met zo'n rampzalige film, vraag je je af? Nou, omdat ze ertoe werd gedwongen.

De producenten en Goldberg daagden het voor de rechter toen ze weigerde het te doen: ofwel beta alt ze $ 30 miljoen of ze speelt samen met een griezelig uitziende T-Rex. De producers hadden een bandopname van haar en stemden in met de film. Om een lang verhaal kort te maken, Whoopi vestigde zich en zette zich schrap voor kritiek die zeker zou volgen.

6 Jennifer Lawrence: X-Men Dark Phoenix

Jennifer Lawrence X-Men Dark Phoenix
Jennifer Lawrence X-Men Dark Phoenix

Jennifer Lawrence is geen grote fan van X-Men. Nadat Bryan Singer was vertrokken, stemde Jennifer ermee in om nog een X-Men-film te maken, alleen als Simon Kinberg deze regisseert. Toen bleek dat hij het ook echt doet, deed ze wat ze beloofde. Fans gaven echter niet echt om Mystique, dus ze zou zichzelf waarschijnlijk uit dit verhaal kunnen praten als ze dat echt wilde.

Jennifer speelde Mystique, een schurk die van gedaante verandert, en ze vond dat ze het personage een fatsoenlijk einde verschuldigd was in plaats van een enorme continuïteitsfout te creëren.

5 Mike Myers: De kat met de hoed

Mike Myers De kat in de hoed
Mike Myers De kat in de hoed

Het verhaal over hoe Mike Myers uiteindelijk The Cat in the Hat deed, lijkt op het verhaal van Whoopi Goldberg. Voorafgaand aan deze flop van een film genoot Mike Myers een geweldige reputatie dankzij zijn optreden in de Austin Powers-films.

Voordat hij deze film maakte, tekende Myers een contract om een film te maken, gebaseerd op een personage uit West-Duitsland dat hij bedacht voor SNL. Omdat dat niet lukte, was Myers de studio nog een film schuldig en dus werd The Cat in the Hat gemaakt.

4 Edward Norton: de Italiaanse baan

Edward Norton De Italiaanse baan
Edward Norton De Italiaanse baan

Edward Norton deed alleen The Italian Job omdat hij een contract had met Paramount dat helemaal terugging tot 1995 toen zijn debuutfilm Primal Fear werd uitgebracht. Dankzij die film werd Edward Norton een ster en kreeg hij talloze geweldige rollen in de jaren negentig en bereikte hij zelfs een Oscar-genomineerde.

Norton was zich terdege bewust van de schuld die hij nog moest betalen, dus bood hij Paramount aan om te schitteren in verschillende van zijn films, zoals Talented Mr. Ripley. Paramount wees hem af en dwong hem in plaats daarvan in 2002 tot The Italian Job.

3 Ryan Reynolds: X-Men Origins: Wolverine

Ryan Reynolds X-Men Origins Wolverine
Ryan Reynolds X-Men Origins Wolverine

Voordat er Deadpool van Ryan Reynolds was, was er de gevreesde X-Men Origin: Wolverine. Deadpool had zijn mond dichtgenaaid en er kwamen laserschoten uit zijn ogen.

Reynolds had er een hekel aan en de productie vond plaats tijdens de Hollywood-schrijversstaking van 2007 en 2008, wat betekende dat hij met zijn eigen regels moest komen.

2 Natalie Portman: Thor: The Dark World

Natalie Portman Thor De donkere wereld
Natalie Portman Thor De donkere wereld

De MCU-films zijn misschien leuk voor de overgrote meerderheid, maar Natalie Portman kan er niets om geven. In Thor-films speelde ze Jane Foster, een astrofysicus die Thor's liefdesbelang werd.

Toen Portman erachter kwam dat Patty Jenkins, een regisseur waar Portman fan van was, werd ontslagen of dat ze het project verliet, was ze echt overstuur. Helaas stond in het contract dat ze eerst aan de film moest werken voordat ze definitief stopte.

1 Daniel Craig: James Bond

Daniel Craig als James Bond
Daniel Craig als James Bond

Daniel Craig wilde nooit een Bond worden. De druk was te hoog en het idee om een begrip te worden stond hem niet aan. Als het aan hem lag, zou hij anoniem zijn leven leiden.

Hij maakte uiteindelijk Casino Royale omdat hij de boeken van Ian Flemming las en besefte dat Bond veel diepgang heeft en dat deze film de donkere kant van James Bond gaat verkennen.

Aanbevolen: