Dit is de romantische geschiedenis van Amber Heard, behalve dat je weet wie

Inhoudsopgave:

Dit is de romantische geschiedenis van Amber Heard, behalve dat je weet wie
Dit is de romantische geschiedenis van Amber Heard, behalve dat je weet wie
Anonim

Amber Heard is een van de meest belasterde mensen in Hollywood geworden sinds ze haar proces wegens laster tegen haar ex-man verloor. Een jury oordeelde dat ze haar ex met kwade bedoelingen besmeurde door hem te beschuldigen van misbruik, maar ondersteunde die beschuldigingen met twijfelachtig, en sommigen zeggen dat er geen bewijs is.

Iets dat tijdens het proces naar voren kwam dat de zaak van Amber Heard waarschijnlijk pijn deed, waren beschuldigingen van bedrog en problemen die ze had met eerdere relaties. Tijdens het proces kwamen we erachter dat Heard naar verluidt een affaire had met James Franco, dat ze snel een relatie met Elon Musk begon nadat ze een echtscheiding had aangevraagd, en dat ze soortgelijke problemen had in haar vorige relaties. De zaak heeft geleid tot veel gissingen over het datingleven van Amber Heard, zowel in het verleden als in het heden. Voor het proces was Heard nogal privé over haar datingleven, en gezien de huidige publieke opinie zal ze vanaf nu waarschijnlijk nog meer privé zijn.

9 Er is niet veel bekend over haar vroege datinggeschiedenis

Heard brak in 2004 door in Hollywood toen ze Maria speelde in Friday Night Lights. Ze was enigszins beroemd tegen de tijd dat ze haar toekomstige ex-man ontmoette op de set van The Rum Diaries, een film gebaseerd op een roman van Hunter S. Thompson. Deze en een handvol andere rollen hielpen Heard om bekendheid te verwerven, maar omdat ze niet helemaal was wat je een "A-lister" zou noemen totdat ze een rol in Aquaman kreeg, werd er weinig aandacht besteed aan haar privéleven. Er is niet veel bekend over de partners van Heard voordat ze super beroemd werd. Hoewel, het is een feit dat ze een langdurige partner had en dat ze in 2010 als bi uit de kast kwam.

8 Tasya van Ree

De fotograaf had van 2008 tot 2012 een relatie met Heard. Hoewel ze niet was opgeroepen om te getuigen, vormde een incident tussen Heard en haar een centraal bewijsstuk in de zaak. In 2009 beweerde een politieagent dat ze getuige waren van Heard-aanval van Ree als een ruzie die ze begonnen te escaleren. De officier uit Seattle die de arrestatie verrichtte, Beverly Leonard, getuigde van wat ze tijdens de zaak zag. De aanklacht werd ingetrokken en Van Ree zei dat het incident "verkeerd werd voorgesteld" en dat de agent "vrouwonvriendelijk en homofoob" was door de situatie te overdrijven toen ze hoorde dat het paar geliefden was. Leonard reageerde op de ontkenning van Van Ree: "De arrestatie werd gedaan omdat er een aanval plaatsvond (ik was er getuige van) en de partijen hadden een huiselijke relatie."

7 Cara Delevingne (naar verluidt)

Kort nadat Heard de echtscheiding had aangevraagd, achtervolgden roddelbladen haar snel en deden ze aannames over met wie ze in het openbaar werd gezien. Volgens The Sun en andere bronnen kwam Heard aardig in de buurt van model en actrice Cara Delevingne. Het paar werd gezien terwijl ze koffie dronken, elkaars hotels in en uit liepen, en werden samen gespot op een feest georganiseerd door R&B-ster Rihanna. De twee hebben hun vermeende romance nooit bevestigd, maar dat weerhield het internet er niet van om wilde geruchten op te graven, geruchten zoals Heard, Delevingne en Elon Musk hadden een triootje terwijl Heard nog getrouwd was.

6 Elon Musk

Over Elon Musk gesproken, de tech-miljardair was verstrikt in het proces en zijn naam werd talloze keren laten vallen tijdens getuigenissen en kruisverhoor. Zijn relatie met Heard begon in 2017 in het openbaar en hij was een van de eerste mensen die naar verluidt betrokken was bij de actrice na haar scheiding. Verschillende teksten tussen Heard en Musk tijdens het proces en teksten van Heards ex-man waren minder dan complimenteus over de CEO van Tesla. Hij kreeg kleine bijnamen als 'Elon Mollusk. Musk bood Heard ook zekerheid toen ze een straatverbod tegen haar ex kreeg.

5 James Franco (naar verluidt)

Een andere relatie van Heard die tijdens het proces aan het licht kwam, was haar vermeende affaire met James Franco. De twee kennen elkaar al jaren en ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Seth Rogens film Pineapple Express. Op een video van de hotellift van Amber Heard is te zien hoe Franco langskomt om de nacht met Heard door te brengen de nacht voordat ze de scheiding aanvroeg, maar Heard getuigde dat hij als vriend langs zou komen om haar te troosten. Franco is door verschillende vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik.

4 Andrés Muschietti

Er is niet veel bekend over hun relatie, maar Amber Heard en regisseur Andres Muschietti (It, The Flash, Mama) werden in 2019 verschillende keren samen in het openbaar gespot. De relatie eindigde vrij snel en geen van beiden heeft publiekelijk veel gezegd over hun tijd samen.

3 Vito Schnabel

Heard speelde een beetje op het veld na haar scheiding. Kunsthandelaar Vito Schnabel was een van haar kortstondige vriendjes na haar breuk en het paar werd in 2018 op verschillende data samen gespot. Het paar ging na minder dan een jaar uit elkaar omdat ze geen langeafstandsrelatie aankonden, aldus HollywoodLife. en wij wekelijks.

2 Bianca Butti

Cinematograaf Bianca Butti had een relatie met Amber Heard die in januari 2020 naar de beurs ging. Het paar werd samen gespot op de Los Angeles Women's March en werd ook heet en zwaar in een hotel in Palm Springs. De twee zouden in 2021 samen Valentijnsdag hebben doorgebracht. Het paar ging later dat jaar uit elkaar, naar verluidt vanwege de moeilijkheden die gepaard gaan met een langeafstandsrelatie.

1 Ziet ze nog iemand na de rechtszaak?

Als Amber Heard een nieuwe partner heeft, houdt ze die geheim. De intensiteit van haar zaak en de ernst van haar verlies zijn waarschijnlijk grote zorgen op dit moment, evenals haar plicht als moeder voor haar kind, dat ze in 2021 via draagmoeder had. Heard heeft veel te verwerken nu na de terugslag van het proces. Er blijven geruchten de ronde doen dat ze uit het DC-universum is verwijderd, en de jury oordeelde dat ze haar ex-man nu ongeveer $ 10 miljoen schuldig is.

Aanbevolen: