Wat is er met Jeff Bridges gebeurd tijdens het filmen van Iron Man?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Jeff Bridges gebeurd tijdens het filmen van Iron Man?
Wat is er met Jeff Bridges gebeurd tijdens het filmen van Iron Man?
Anonim

Werken aan elke film heeft zijn moeilijkheden, hoe groot het project of hoe prestigieuze studio's ook zijn. Er kunnen conflicten ontstaan op de set, artiesten kunnen vetes krijgen en alles wat fout kan gaan, gaat fout.

Marvel is een kracht sinds Iron Man uit 2008. De goed geoliede MCU-machine lijkt tegenwoordig alles voor elkaar te hebben, maar in het begin ging het niet zo soepel. Tijdens het maken van Iron Man ontstonden er zelfs een aantal problemen, en JEff Bridges is openhartig over zijn ervaring op de set.

Laten we eens kijken naar de tijd van Bridges in de MCU en wat hij zei over de productie van Iron Man.

Jeff Bridges is een legende

Al tientallen jaren is Jeff Bridges een van de meest herkenbare acteurs in de entertainmentindustrie. Bridges werd geboren in een familie uit de entertainmentindustrie, en hoewel naamsbekendheid zeker een rol speelde bij het feit dat hij jaren geleden zijn voet tussen de deur kreeg, is hij sindsdien een werkelijk uitzonderlijke artiest geworden die zijn plaats in de geschiedenis heeft verdiend.

1951 was het jaar waarin Jeff Bridges zijn niet-gecrediteerde filmdebuut maakte, maar hij zou pas in de jaren zeventig echt met film gaan werken. In de film The Last Picture Show uit 1971 werd hij genomineerd voor zijn eerste Academy Award, met zijn volgende nominatie in 1974 voor Thunderbolt en Lightfoot.

Dat decennium zorgde voor een gloeiend hete ster voor de artiest, die dit succes tot in de jaren 80 droeg en uiteindelijk zijn derde Academy Award-nominatie binnenhaalde voor zijn uitvoering in de film Starman.

Naarmate de tijd verstreek, bleef Bridges geprezen voor zijn uitvoeringen, en won hij zelfs een Academy Award voor zijn uitvoering in Crazy Heart.

Bridges is te zien geweest in talloze opmerkelijke films, waaronder een stripboekfilm die de filmwereld heeft veranderd.

Hij speelde in 'Iron Man'

In 2008 ontketende Marvel Iron Man, de film die het stripgenre veranderde en die het begin vormde van de meest succesvolle filmfranchise in de geschiedenis.

Jeff Bridges speelde Obadiah Stane in de film en fungeerde in feite als Marvel's eerste schurk op het scherm. Hij was uitstekend in de rol en vormde een fenomenaal contrast met Tony Stark van Robert Downey Jr in de film.

Na een kolossale hit op het grote scherm te zijn geworden, werd het Marvel Cinematic Universe geboren, en sindsdien is het verhaal alleen maar groter geworden.

In de loop van de tijd is er veel onthuld over wat er is gebeurd om die film tot leven te brengen. Dit omvat ontevredenheid van de sterren en de regisseur van de film met het originele script waarmee ze moesten werken.

Bridges merkte op dat hij, Downey en Favreau hard hebben gewerkt om het script te maken.

"Het was Marvel's eerste avontuur in het maken van films. Het was zo'n geluk dat Jon daar was en [Robert] Downey, omdat ze allebei geweldige improvisatoren zijn, en we hebben een paar weken samen aan het script gewerkt en samen gerepeteerd, omdat we het originele script niet leuk vonden en we dachten, 'O jaar, we hebben dit opgelost, dat gerepareerd'", zei hij.

Toen ze eenmaal op de set waren, werd het moeilijk.

Zijn ervaring op de set

Het bleek dat Marvel niet enthousiast was over hun script, en ze besloten het weg te gooien, wat de zaken stressvol maakte.

"Toen kwam de eerste opnamedag en Marvel gooide ons script waar we aan hadden gewerkt weg en zei: 'Nee, dat is niet goed. Het moet dit en dat zijn.' En dus was er veel verwarring over wat ons script was, wat we gingen zeggen. We brachten uren door in een van onze trailers om over regels te gaan en te onderzoeken hoe we het gingen doen."

Dit moet moeilijk zijn geweest voor de crew om mee om te gaan, omdat ze bereid waren om dingen op één manier te doen voordat de studio erin sprong en de richting van het project veranderde.

Tijdens de productie moest Favreau overuren maken om dingen voor elkaar te krijgen.

"Jon zou zeggen: 'Oh, ik ken een schrijver. Laat me zien dat hij misschien wat ideeën heeft… Ondertussen is de crew in het geluidsbeeld en tikt met hun voeten en zegt: 'Wanneer gaan we dit krijgen ding gaat, '"Bridges onthuld.

Bridges zei vervolgens: "Ik werd er helemaal gek van, totdat ik een kleine aanpassing in mijn hoofd maakte, namelijk: 'Jeff, ontspan je gewoon. Je maakt een studentenfilm van $ 200 miljoen. leuk."

Het maken van Iron Man was moeilijk voor alle betrokkenen, maar het leidde tot een van de beste superheldenfilms aller tijden, evenals de geboorte van de MCU.

Aanbevolen: