10 stijlfasen die Miley Cyrus in de loop der jaren heeft doorlopen

Inhoudsopgave:

10 stijlfasen die Miley Cyrus in de loop der jaren heeft doorlopen
10 stijlfasen die Miley Cyrus in de loop der jaren heeft doorlopen
Anonim

Miley Cyrus begon met acteren en zingen toen ze jong was als de ster van de populaire Disney Channel-show Hannah Montana in 2006. Aangezien ze opgroeide met de beroemde countryzanger Billy Ray Cyrus als haar vader, is het geen verrassing dat de actrice vond haar eigen weg naar het sterrendom met haar natuurlijke talenten. Terwijl ze doorging met acteren in meer volwassen rollen, koos de actrice ervoor om zich meer op haar zangcarrière te concentreren door zeven studioalbums uit te brengen onder haar eigen naam. Haar stijl veranderde veel tijdens haar carrière, met het voormalige mode-icoon voor tieners dat de eerste van vele naaktillusie-outfits droeg naar het Met Gala in 2013 en een van haar meest dramatische kapsels schudde. De zangeres maakte veel stijlfasen door toen ze opgroeide voor de camera en werkte om haar Disney-personage achter te laten.

Haar stijl is een van haar grootste troeven geworden, aangezien ze zich kleedt volgens de toon van haar album, onlangs voor haar rocktijdperk heeft de actrice haar uiterlijk gemodelleerd naar Joan Jett. Tijdens haar "Malibu"-tijdperk droeg ze weinig make-up en omarmde ze de boho-chique look die een complete ommekeer was van haar vorige Bangerz-tijdperk. Miley's vermogen om zichzelf in bijna alle stijlen te camoufleren, maakt haar een van de meest onnavolgbare mode-iconen van vandaag met een bijna niet te stoppen vermogen om er in alles goed uit te zien.

12 De Miley Stewart-jaren

Miley Cyrus wordt openhartig over de nawerkingen van 'Hannah Montana&39
Miley Cyrus wordt openhartig over de nawerkingen van 'Hannah Montana&39

Als een van de beroemdste kindsterretjes uit de vroege jaren 00 leerde Miley Cyrus al heel vroeg hoe te handelen en voor de camera's te kijken. In de beginjaren van de show was haar stijl niet veel anders dan die van haar personage of een gewoon tienermeisje in die tijd. Met een voorliefde voor broeken en vesten, was het pas bij de release van haar eerste album dat ze zich volwassener begon te kleden in kortere jurken en hakken.

11 Ze is geen kind meer

Afbeelding
Afbeelding

Met de release van haar derde album Can't Be Tamed begon de zangeres meer huid te laten zien die de ouders van jonge fans en critici choqueerde. Proberen te bewijzen dat ze niet hetzelfde kind was dat we op Disney zagen, bleek moeilijker voor de ster dan ze dacht met fans die probeerden haar Miley Stewart-imago vast te houden. Dit was een meer tam tijdperk met enkele van haar eerste stylingkeuzes, waarbij ze wat meer huid liet zien terwijl ze er elegant en stijlvol uitzag.

10 Bangerz brengt een andere Miley naar voren

Miley Cyrus controversieel optreden
Miley Cyrus controversieel optreden

Het jaar 2013 zag meer van Miley Cyrus dan sommige fans hadden gevraagd met enkele van haar meest ranzige optredens en meest schandalige outfits tot nu toe, de actrice schokte de wereld toen ze haar pas afgeknipte haar debuteerde. Nadat ze haar vierde album Bangerz uitbracht, schitterde de actrice in hoog uitgesneden bodysuits en tweedelige sets op tournee. Zoals de meeste Disney-kindster-alumina's die drastische stijlveranderingen doormaakten, wilde Miley bewijzen dat ze haar eigen persoon was en dat niemand controle had over wat ze deed in haar stijl of carrière.

9 Toen Miley werd beschuldigd van culturele toe-eigening

Miley Cyrus wil een kinderboek schrijven Joe Rogan
Miley Cyrus wil een kinderboek schrijven Joe Rogan

Tijdens een van haar meer kleurrijke tijdperken werd de zangeres beschuldigd van culturele toe-eigening nadat ze tijdens de VMA's van 2015 nepdreadlocks had gedragen. Een van haar meest gewaagde looks op de rode loper kwam uit dit modetijdperk met haar nauwelijks aanwezige harnasjurk voor de VMA's. Met haar vijfde studioalbum Miley Cyrus & Her Dead Petz begon de actrice overal felle regenboogkleuren en smileygezichten te dragen voor haar Happy Hippie Foundation.

8 Stichting Happy Hippie helpt daklozen LGBTQ+ jongeren

Miley Cyrus
Miley Cyrus

The Happy Hippie Foundation, gelanceerd in 2015, is een non-profitorganisatie opgericht door Miley Cyrus om zich te concentreren op het helpen van dakloosheid onder jongeren in de LGBTQ+-gemeenschap. Na de publieke lancering promootte Miley haar stichting voortdurend door middel van muzieksamenwerkingen, virale video's en het dragen van het smiley-gezichtslogo. Dit was een van de meest kleurrijke periodes in de stijlevolutie van de zangeres met regenbogen, felle felle kleuren, glitters en overal de Happy Hippie-smiley.

7 De epische opkomst van de volwassen romper

Miley Cyrus en Ariana Grande
Miley Cyrus en Ariana Grande

Een van de leukste en grappigste momenten in Miley's mode was toen ze samen met andere beroemdheden, zoals zangeressen Ariana Grande en Taylor Swift, hielp de volwassen onesie-trend te verdedigen. Haar parade van pyjama's leek nooit op te raken door de verschillende thema-onesies, variërend van voedsel tot buitenaardse wezens. Ze werd vaak gezien met eenhoorns of andere dieren die al snel favoriet werden bij fans en beroemdheden die zich haastten om de looks te kopiëren. De actrice postte zichzelf vaak in haar rompertjes en droeg ze zelfs tijdens een online korte concertserie voor de Happy Hippie Foundation.

6 Miley debuteert een verfrissende nieuwe look met haar nieuwste single

Miley Cyrus' muziekvideo voor malibu
Miley Cyrus' muziekvideo voor malibu

Met de release van haar eerste single "Malibu" van haar zesde studioalbum in 2017, zag de actrice er zelfverzekerder uit dan ooit en ze rockte een meer natuurlijke glamourlook voor de muziekvideo van de single. Tijdens deze modefase benadrukte de zangeres haar natuurlijke schoonheid door de donkere wortels in haar haar te laten groeien en minimale make-up te dragen met eenvoudige klassieke kledingstukken. Haar stijl weerspiegelde een rustige periode in haar leven en de casual coole esthetiek die ze met haar mode creëerde, maakte dit een van haar beste modemomenten.

5 Terug naar de basis met country en rock

Miley Cyrus treedt op
Miley Cyrus treedt op

Opgevoed door een countrylegende had Miley een grote invloed op hoe Miley haar eigen muziek creëerde, en haar zesde studioalbum Younger Now vatte haar country-roots perfect samen met een fusie van het genre. Elementen uit het rockgenre waren ook op het album te vinden, waardoor een unieke combinatie van meerdere muziekgenres ontstond. De zangeres maakte haar eigen stijltrend toen ze countryoutfits begon te dragen met een rocksterrand die haar album tot leven brachten.

4 Ze heeft een dikke huid en een plastic hart

Miley Cyrus in zwart pak
Miley Cyrus in zwart pak

De release van haar zevende studioalbum Plastic Hearts in 2020 zag de zangeres afstand nemen van haar gebruikelijke popgeluid voor iets veel meer in het rockgenre met elementen en invloeden uit meerdere genres. Haar nieuwe look die bij het album kwam, was ook een verre afwijking van eerdere looks en was geïnspireerd op haar rockidolen, van wie sommigen op het album stonden, waaronder Stevie Nicks en Joan Jett. Miley nam een pagina van haar vader en begon een op mul geïnspireerd kapsel te wiegen dat haar old-school rockster-esthetiek perfect afmaakte.

3 Miley is een mode-icoon als pop-rockprinses

Miley Cyrus (1)
Miley Cyrus (1)

Na vele jaren in de schijnwerpers en verschillende stijlfasen, lijkt Miley haar draai te vinden in de modewereld met haar nieuwste pop-rock fusionstijl. Haar blonde lokken zien er gezonder uit dan ooit en de zangeres versterkt de natuurlijke krullen in haar haar die haar gezicht perfect omlijsten. De nauwsluitende outfits die net genoeg huid laten zien, hebben laten zien dat de zanger erachter is gekomen hoe hij zich gepast sexy moet kleden. Miley is het mode-icoon van de jongere generatie sinds ze opgroeiden om naar haar te kijken. De afgelopen jaren heeft haar stijl haar legendarische status bereikt, waarbij de actrice overal rode lopers en podia deed schudden.

Aanbevolen: