Hoe fans zich voelen over Nooit heb ik ooit

Inhoudsopgave:

Hoe fans zich voelen over Nooit heb ik ooit
Hoe fans zich voelen over Nooit heb ik ooit
Anonim

Never Have I Ever is een Netflix originele televisieserie die voor het eerst werd uitgezonden in 2020. Dit komische drama bracht eerder dit jaar zijn derde seizoen uit en werkt momenteel aan zijn vierde en laatste seizoen. Gecentreerd rond een Indiaas-Amerikaans meisje genaamd Devi Vishwakumar, wordt het publiek meegenomen op een avontuur door haar leven dat gepaard gaat met drama, verlies, afwijzing, groei en vriendschap.

Mindy Kaling heeft dit werk samen met haar collega Lang Fisher gemaakt en geproduceerd. Met een tv-serie die draait om zo'n diverse cast en veel chaos met zich meebrengt, is het niet moeilijk te geloven dat het na elke seizoensrelease naar de top tien van Netflix is geschoten. De afgelopen twee jaar zijn er drie seizoenen uitgezonden en dit is wat fans over de show te zeggen hebben.

9 Mensen houden van Devi's verschrikkelijke levenskeuzes

Ontluikende actrice Maitreyi Ramakrishnan was in staat om de hoofdrol van Devi Vishwakumar te bemachtigen. Een van de belangrijkste karaktereigenschappen die Devi onderscheidt van andere hoofdrollen, is haar vermogen om voortdurend de verkeerde keuze te maken, wat leidt tot onnodig drama en miscommunicatie. Hoewel dit frustrerend kan zijn, houden fans er over het algemeen van om de shenanigans te zien die ze zichzelf regelmatig aandoet.

8 Verschillende fans delen hun steun voor team 'Daxton'

Iedereen waardeert een goede liefdesdriehoek, en jongen levert Never Have I Ever. Hoewel Ben en Devi beter bij elkaar passen, hopen verschillende fans erop dat Paxton en Devi samen eindigen. Of het nu is vanwege zijn hotness, zijn populariteit of zijn stiekem zachte en liefdevolle persoonlijkheid, de supporters van "Daxton" zijn trots om hun mening te delen.

7 Anderen hopen dat Ben Devi's happy end wordt

In tegenstelling tot Fabiola en Eleanor in seizoen twee, zijn er verschillende toeschouwers die verlangen om Ben en Devi samen te zien komen. Ze zijn gelijk op elkaar afgestemd in intelligentie, gedrevenheid, dorheid en hun benadering van het leven. Tussen hun argumenten door halen ze vaak het beste in elkaar naar boven en mensen die voor dit koppel pleiten, kregen een optimistisch einde aan seizoen drie.

6 Nooit ben ik ooit kijkers het erover eens dat de show absoluut binge-waardig is

Er is een reden dat Never Have I Ever seizoen drie de Netflix nummer één plek over de hele wereld bereikte na de release. Met afleveringen die meestal ongeveer een half uur duren, is het zo gemakkelijk om in één keer door de show te blazen. Fans houden ervan hoe gemakkelijk het is om te bingewatchen, wat waarschijnlijk de reden is waarom de show zichzelf een People's Choice Award heeft gewonnen.

5 Fans houden van de karaktergroei tussen Devi en haar moeder

Een van de grootste spanningen in seizoen één van Never Have I Ever was de relatie tussen Devi en haar moeder. Voortdurend in oorlog en hoofden stotend, hadden ze veel genezing te doen. Hun relatie is in de loop van de seizoenen exponentieel gegroeid en fans vinden het geweldig hoe hecht dit moeder-dochterduo is geworden.

4 Mensen vinden Devi's karakter inspirerend (en hilarisch)

Er zijn niet veel Amerikaanse televisieprogramma's die draaien om een Indiaas meisje en haar familie, dus het karakter van Devi heeft ervoor gezorgd dat veel kijkers zich gezien voelen. Hoewel ze geneigd is slechte levenskeuzes te maken, houden fans ervan dat ze slim is te midden van haar chaos en de grens bewandelt tussen het volgen van de Indiase cultuur terwijl ze ook probeert de klassieke Amerikaanse tienerlevensstijl te leven.

3 Des' verhaallijn voelde verwant aan veel fans

Zoals eerder vermeld, waarderen veel toeschouwers de echtheid en het gevoel gezien te worden, aangezien de centrale personages van seizoen drie Indiaas zijn. Mindy Kaling, een Indiaas-Amerikaanse multi-hyphenate, verdiepte zich in haar levenservaringen om Des en Devi tot leven te brengen. Opgroeien in een Indiaas huishouden ziet er anders uit dan in een Amerikaans, en de toeschouwers waarderen het dat ze trouw is gebleven aan de cultuur.

2 Fans waarderen de vertegenwoordiging in Never Have I Ever

Vanaf het allereerste begin waren fans dol op de weergave op het Never Have I Ever-scherm. Hoewel Devi van Indiase afkomst is, zijn haar twee beste vrienden door de seizoenen heen zwart en Aziatisch. Toen, in seizoen twee, werd actrice Megan Suri binnengehaald als een rivaal die vriend werd van Devi, die zich kon verhouden tot het hebben van Indiase afkomst. In seizoen drie ontmoeten we Des en Addison, die een grote bijdrage hebben geleverd aan de verhaallijn van de show.

1 Het publiek is enthousiast over de afsluiting van seizoen 3

Mindy Kaling is dol op haar reis als producer, en Never Have I Ever is een van haar favoriete projecten. Terwijl fans uitkijken naar het vierde en laatste seizoen van de show, zijn velen dol op het einde van seizoen drie. Devi lijkt eindelijk te krijgen waar ze naar op zoek was in seizoen één, en met een jongen die al jaren verliefd op haar is.

Aanbevolen: