Millie Bobby Brown's acteercarrière begon met een kerstlied

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown's acteercarrière begon met een kerstlied
Millie Bobby Brown's acteercarrière begon met een kerstlied
Anonim

In slechts een paar jaar tijd ging Millie Bobby Brown van een relatief onbekende kinderactrice naar een van de grootste sterren van Netflix. Ze heeft misschien al een paar opmerkelijke rollen gehad voordat ze werd gecast in Stranger Things van de streamer (waaronder een kindermoordenaar in de misdaadprocedurele NCIS). Maar het is Browns kijk op Elf, het kind met telepathische en psychokinetische vermogens, dat echt ieders aandacht trok.

Sinds de hoofdrol in Stranger Things heeft Brown ook hoofdrollen gespeeld in verschillende andere projecten. Dit geldt ook voor de film Enola Holmes, die op het punt staat een vervolg te krijgen. Tegelijkertijd maakte de actrice ook deel uit van de enorme Godzilla-franchise. En met dit alles aan de hand, had misschien niemand gedacht dat Browns Hollywood-carrière in wezen begon met een kerstlied.

Millie Bobby Brown besloot actrice te worden na het uitvoeren van een kerstlied

Als kind was Brown behoorlijk actief op school. Zoals velen nam ze ook deel aan het zingen in een groep, en dat was de reden waarom ze het kerstliedje Grown-Up Christmas List met enkele oudere studenten op het podium uitvoerde. En terwijl ze zong, realiseerde de Engelse actrice een belangrijk besef: ze wilde actrice worden.

Toen hadden haar ouders een gesprek met haar om er zeker van te zijn dat ze serieus was.

"Mijn ouders zeiden: 'Nou, het is een baan. En als je je ervoor inzet, moet je je ervoor inzetten. Je kunt geen auditie doen en dan opgeven'", herinnert Brown zich.

“Dus ik had zoiets van: ‘Het kan me niet schelen. Wat er ook voor nodig is, ik wil acteren.' Daarop besloot haar familie te verhuizen naar Los Angeles, zodat de jonge ster haar Hollywood-dromen kon najagen.

En toen ze een baan aannam, realiseerde Brown zich ook dat acteren niet zomaar een ander ambacht voor haar was. In plaats daarvan was het iets dat haar hielp beseffen wie ze was.

“Ik vond het leuk om verschillende mensen te zijn, omdat ik altijd worstelde met mijn eigen identiteit en weten wie ik was. Zelfs als jong persoon had ik altijd het gevoel dat ik niet helemaal thuishoorde in elke kamer waar ik was. Ik worstel ook een beetje met eenzaamheid. Ik voelde me altijd behoorlijk alleen in een overvolle kamer, alsof ik uniek was, alsof niemand me ooit echt begreep, legde ze uit.

“Dus ik hield ervan [personages te spelen] die mensen begrepen [en] waar mensen zich in konden vinden, omdat ik het gevoel had dat niemand zich met Millie kon identificeren.”

Later realiseerde Brown zich ook dat acteren de kracht had om te inspireren, wat ertoe leidde dat ze met haar familie haar eigen productiebedrijf PCMA Productions oprichtte. "Er was iets met acteren waardoor ik me krachtig en impactvol voelde en alsof ik mensen kon inspireren", zei ze.

Zal Millie Bobby Brown ooit een muziekcarrière nastreven?

Brown heeft misschien wat muzikaal talent, maar ze moet het nog echt laten zien. Natuurlijk heeft ze van tijd tot tijd wat nummers gecoverd, maar tot nu toe heeft de actrice nog geen originele muziek uitgebracht. Dat gezegd hebbende, Brown is verschenen in een handvol muziekvideo's (inclusief in Sigma's Find Me, Maroon 5's Girls Like You en Drake's In My Feelings-video's).

In 2019 werd er gespeculeerd dat de actrice eindelijk met haar eigen nummers naar buiten zou komen, omdat ze naar verluidt in gesprek was met Sigma's label, 3 Beat. “Millie is briljant getalenteerd. Ze heeft miljoenen Stranger Things-fans, maar heeft ook een passie voor zingen”, vertelde een bron destijds aan The Sun.

"Ze heeft al minstens zeven nummers die ze leuk vindt, maar is niet van plan om iets uit te brengen tot ze in februari 16 wordt, deels omdat haar schema gek is."

Er waren zelfs enkele voorlopige plannen om Brown in de muziekbusiness te laten beginnen. "Ze beslissen hoe ze haar zullen lanceren - misschien als zangeres op een dansnummer, of het uitbrengen van haar eigen nummer", vervolgde de bron.

"Maar zingen is gewoon natuurlijk voor haar." Bovendien werd Drake naar verluidt een "mentor" van de actrice en beschouwt hij de rapper als een "grote vriend". Sindsdien is er echter geen update geweest.

Aan de andere kant is het ook mogelijk dat Brown de muziekartiest Halsey zou portretteren als de zangeres door zou gaan met haar biopic. Tijdens haar optreden in The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol, bevestigde Halsey dat ze het geweldig zou vinden als Brown haar op het scherm zou spelen, gezien hun opvallende gelijkenis met elkaar.

"Ik bedoel, ja, Millie zou geweldig zijn", zei de zangeres. “Maar ik denk niet echt dat ik beroemd genoeg ben om Millie te casten… Het is nogal griezelig hoeveel we op elkaar lijken. Het is zoiets van, 'Oh nee, we zien er eigenlijk gewoon uit als zussen.'”

Brown ging ook naar Instagram om te onthullen dat ze "zooooo down" was om een Halsey-film te maken.

Momenteel is Brown betrokken bij een reeks filmprojecten. Afgezien van het vervolg op Enola Holmes, speelt ze ook in andere aankomende films, zoals het fantasie-avontuur Damsel met Angela Bassett en Robin Wright en Joe en Anthony Russo's The Electric State met Chris Pratt en Michelle Yeoh.

Aanbevolen: