Relatable: deze beroemdheden zijn zeer bijgelovig

Inhoudsopgave:

Relatable: deze beroemdheden zijn zeer bijgelovig
Relatable: deze beroemdheden zijn zeer bijgelovig
Anonim

Wie heeft er niet een paar wilde dingen gedaan om het geluk op het perfecte moment te laten stromen? Hoewel sommige tradities voor sommigen misschien dwaas lijken, zweren anderen bij de macht die ze bezitten. Het is niet alleen het publiek dat wordt meegesleept door hun bijgeloof - beroemdheden zijn net zo vatbaar voor de routines en symbolen om hun geluk te vergroten. Deze acht beroemdheden houden de dingen hetzelfde om ervoor te zorgen dat hun geluk nooit verandert.

8 Taylor Swift's verjaardag was een groot feest

Echte Taylor Swift-fans zullen weten dat voor Taylor 13 het te kloppen nummer is. Ze werd geboren op de 13e, werd 13 op vrijdag de 13e en had zelfs een album goud in 13 weken. Ter ere van haar 31e verjaardag (waarvan ze opmerkte dat het 13 achterstevoren was), bracht de artiest een remix uit van haar nummer "Willow" van een van haar verrassingsalbums uit 2020. Het getal 13 is overal in Taylors leven en ze gelooft dat het haar de kracht heeft gegeven om veel te doen en te bereiken.

7 Chris Martin moet schoon blijven

Hoewel Coldplay een vrome aanhang heeft, neemt frontman Chris Martin geen enkel risico voordat hij optreedt. Hij heeft gemeld dat hij een uitgebreide lijst heeft met dingen die hij voor elk concert moet afvinken. Het enige dat hij weigert over te slaan? Zijn tanden poetsen. Martin heeft zin om zijn tanden te poetsen voordat hij op het podium verschijnt, helpt hem om slim en goed te blijven.

6 Heidi Klum houdt een interessante geluksbrenger

Sommige mensen zijn afhankelijk van een konijnenpoot of een ketting om hun geluk met zich mee te dragen. Heidi Klum gaat een andere richting uit door een zak melktanden te dragen. Het supermodel gelooft niet dat het iets is om over op te scheppen, maar ze neemt haar tas overal mee naartoe, zelfs een keer bijna kwijt in een vliegtuig.

5 Megan Fox gelooft in Britney

Sommige beroemdheden hebben sterke overtuigingen die hun gedrag sturen. Als het op Megan Fox aankomt, gelooft ze in Britney Spears. De actrice heeft een hekel aan vliegen met een passie en is bang om elke keer aan boord te komen. Om de angst voor het neerstorten van het vliegtuig te bestrijden, luistert ze naar klassieke Britney Spears-albums, omdat ze gelooft dat ze niet voorbestemd is om te sterven met die soundtrack in haar oren. Ze krijgt goede deuntjes en een veilige vlucht.

4 Serena Williams verbindt haar geluk

Atleten spelen een heel ander spel als het om geluk gaat. Elke wedstrijd vereist dezelfde routine om de beste prestaties uit hen te halen. Als het op Serena Williams aankomt, heeft ze al het geluk in haar schoenen gestoken. Ze draagt sandalen op het veld, draagt dezelfde sokken tijdens een toernooi, knoopt de veters op precies dezelfde manier en neemt vijf keer de bal voordat ze serveert. Gezien haar carrière heeft de routine haar goed gediend.

3 Jennifer Aniston zet haar beste beentje voor

Nog een angstige vlieger, Jennifer Aniston neemt geen risico als ze aan boord gaat van een vlucht. De actrice benadrukt al genoeg dat ze in de lucht is zoals ze is, dus haar routine voorafgaand aan de vlucht helpt de zenuwen te kalmeren en zorgt voor soepel vliegen. Voordat ze aan boord gaat, gaat Aniston eerst met haar rechtervoet het vliegtuig in en tikt op de buitenkant. Het geeft haar enige troost om te weten dat haar geluksroutine een rol zal spelen bij het beschermen van haar.

2 Victoria Beckham is kristalhelder

De voormalige Spice Girls-ster begrijpt de wereld als een spirituele plek, en ze is niet bang om met de natuur samen te werken om die krachten te benutten. Victoria Beckham werkt met kristallen om de juiste kracht en energie te benutten, en houdt alleen de goede vibes bij haar. Beckham houdt naar verluidt haar kristallen aan haar zijde tijdens het reizen en voegde ze zelfs een jaar toe aan haar pre-herfstmodellijn door een paar zakken toe te voegen die uitsluitend zijn ontworpen voor het sprankelende accessoire.

1 Lady Gaga bevat haar geschenk

Hoewel sommigen geloven dat bepaalde objecten en routines hen geluk of macht zullen geven, gelooft Lady Gaga dat de kracht van haarzelf komt. De zangeres die actrice werd, houdt zichzelf in bedwang omdat ze gelooft dat door intiem met iemand te zijn, de interactie haar gave zal stelen. Door een beetje op zichzelf te blijven en het wat veiliger te spelen, houdt ze haar talenten voor zichzelf.

Aanbevolen: