Hoe deze ANTM-deelnemers echt over Tyra Banks denken

Inhoudsopgave:

Hoe deze ANTM-deelnemers echt over Tyra Banks denken
Hoe deze ANTM-deelnemers echt over Tyra Banks denken
Anonim

America's Next Top Model is uitgegroeid tot popcultuuriconografie in de entertainmentindustrie, met een succesvolle 24 seizoenen die zijn uitgezonden van 2003 tot 2018. In die tijd hebben veel ANTM-deelnemers echter vernedering en beledigende behandeling ondergaan terwijl ze op de reality-tv waren show en interactieve competitie gemaakt door Tyra Banks. ANTM-deelnemers onthulden hun eigen veelzijdige ervaringen op de show en de wrede aspecten van de mode-industrie, ontwikkeld voor entertainment en extreem bewerkt voor tv.

Zelfs voormalige juryleden, waaronder Nigel Barker en Jay Manuel, zijn naar voren gekomen om Tyra's kwaadaardige betrokkenheid bij de manipulatie en onrechtvaardige behandeling van deelnemers te onthullen. ANTM-fans bekritiseerden Tyra ook voor het vertonen van negatief gedrag op de show en het uitbuiten van deelnemers door hen te verplichten controversiële activiteiten uit te voeren als competitieve taken. Van posts op sociale media tot persoonlijke interviews en getuigenissen, voormalige ANTM-deelnemers delen hun Topmodel-reizen, persoonlijke ervaringen, gevoelens en tumultueuze relaties met Tyra.

8 Anchal Joseph, ANTM cyclus 7

Over wat ze nu tegen Tyra zou zeggen, zei Anchal: Bedankt voor de geweldige kans, maar je had wat empathischer kunnen zijn voor ons allemaal. We hebben je op zo'n manier bewonderd, ik zou willen dat je ons in die kwestie hetzelfde respect had gegeven… Ik bewonder haar nog steeds als een vrouw, ze heeft veel geweldige dingen gedaan, maar als persoon zou ik willen dat ze een beetje empathischer.”

7 Shandi Sullivan, ANTM Cycle 2

Toen Oliver Twixt Shandi vroeg wat ze nu tegen Tyra zou zeggen, zei ze dat het eerste dat in me opkwam was: "Waarom ben je zo gemeen?" Shandi zei dat Tyra de aspirant-modellen niet als echte mensen behandelde en dat ANTM slechts werd gebruikt als een platform om Tyra's carrière vooruit te helpen. Ook besproken was het onderwerp van Jay Manuel's boek over Tyra's kwaadaardige bedoelingen en zelfzuchtige agenda, dat Shandi nog niet heeft gelezen, maar waar hij het volledig mee eens is.

6 Sarah Hartshorn, ANTM Cycle 9

Sarah's virale ANTM-tweet wekte gemengde gevoelens op bij fans omdat het oneerlijke omstandigheden blootlegde die deelnemers werden opgedrongen door producenten die rekenkundige bewegingen toepasten voor amusementsdoeleinden. In een interview met Oliver Twixt zei Sarah: "Tyra was meer egoïstisch dan kwaadaardig en meer onnadenkend dan wreed, dus ik ben niet boos op haar, maar ik denk echt dat het oké is dat andere meisjes dat zijn." Ze deelde ook haar ervaring met Bustle over hoe ze werd veranderd door Tyra's 'imperium van smizes' en haar carrière als komiek en schrijver.

5 Lisa D'Amato, ANTM Cyclus 5

Lisa sprak Tyra publiekelijk toe op Instagram over het feit dat ze haar voortdurend onder druk zette om het door haar moeder toegebrachte jeugdtrauma opnieuw te beleven, ondanks Tyra's relatie met haar eigen moeder. Lisa voelde zich genoodzaakt om anderen te waarschuwen en verwees ook naar voormalige deelnemers die dezelfde beledigende behandeling hadden ondergaan voor amusementsdoeleinden en om winst te maken. Lisa vraagt: "Hoe slaap je 's nachts?" en eindigt zonder te vergeten dat iedereen Tyra onder de bus gooit en zich tegen haar uitspreekt.

4 Tiffany Richardson, cyclus 4

Tiffany (cyclus 4)
Tiffany (cyclus 4)

Tiffany was het meisje waar we allemaal naar streefden, die Tyra over de rand duwde! Hoe durft ze? In een interview met BuzzFeed News, toen hem werd gevraagd naar Tyra, zei Tiffany: Je zou denken dat als je zoveel om je gaf, je er meer zou zijn geweest. Ik dacht niet dat het haar iets kon schelen. Ik denk niet dat ze een fck om niemand van ons gaf, behalve voor degenen die het groot hebben gemaakt. Maar goed, het is wat het is.”

3 Jeana Turner, Cyclus 24

Jeana onthulde het mentale, emotionele en psychologische misbruik dat deelnemers aan ANTM ervoeren, waaronder publiekelijk beschaamd en gekleineerd worden door Tyra vanwege haar Playboy-verleden. Jeana lijdt aan alopecia en onderging een transformatieve make-over waarbij haar hoofd werd geschoren om de ziekte en haar natuurlijke schoonheid te benadrukken. Ze is een baken van hoop voor velen en dankbaar voor de ontvangen positieve steun, die haar leven en carrière een geheel nieuw doel geeft.

2 Adrianne Curry, cyclus 1

Model Adrianne Curry lacht met half opgestoken haar in een roze jurk
Model Adrianne Curry lacht met half opgestoken haar in een roze jurk

Adrianne uitte haar frustratie over Tyra en Topmodel omdat ze zich niet aan een van de voorwaarden hielden die haar als winnaar van het seizoen waren beloofd. "Ik nam contact op met Tyra en Top Model, wanhopig om onder mijn contract uit te komen en advies te krijgen omdat ik geen castings kreeg van een bureau dat wilde dat ik zou falen", zei Adrianne. “KREKKEN. Telefoontjes genegeerd. Dan, mijn $ 15k voor Revlon? Opeens werd ik niet betaald.”

1 Angelea Preston, cyclus 17

Angela (cyclus 17)
Angela (cyclus 17)

Angelea bewonderde en streefde ernaar om als Tyra te zijn, maar was teleurgesteld toen ze haar ontmoette omdat de 'zorgzame, betrokken mentor' slechts een façade was voor de kijkers. Angela's titel als winnaar van seizoen 17 werd ingetrokken door Tyra en Top Model-producenten toen ze ontdekte dat ze korte tijd als escort werkte. Angelea klaagt nu Tyra- en ANTM-producenten aan nadat ze is gediskwalificeerd voor All Stars en naar schatting $ 3 miljoen aan totale inkomstenderving heeft geleden.

Aanbevolen: