De waarheid over de relatie tussen Dwayne Johnson en John Cena

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Dwayne Johnson en John Cena
De waarheid over de relatie tussen Dwayne Johnson en John Cena
Anonim

In de loop der jaren is het duidelijk geworden dat niet elke WWE-ster waanzinnig succesvol kan worden in Hollywood, tenzij ze zijn zoals Dwayne Johnson en John Cena. Beide mannen hebben succesvolle film- en serieprojecten gehad sinds ze de wereld van worstelen hebben verlaten (hoewel Cena onlangs is teruggekeerd naar WWE Raw).

Om te beginnen speelde Johnson in verschillende kaskrakers, waaronder enkele Fast and Furious-films, de Jumanji-films en de Netflix-hit Red Notice. Om nog maar te zwijgen, hij bereidt zich ook voor op zijn debuut als Black Adam van DCEU. Ondertussen speelde Cena onlangs in The Suicide Squad van James Gunn en heeft hij momenteel ook zijn eigen DC Comics-serie, Peacemaker. En hoewel deze mannen elkaar vrij goed lijken te kennen, zijn ze dan echt vrienden of gewoon vrienden?

Dwayne Johnson en John Cena hebben beroemde ruzie in WWE

Het begon allemaal in 2011. Johnson keerde terug naar WWE nadat hij was weggegaan om WrestleMania 27 te hosten. Toen hij dat deed, sloeg Cena hem openlijk in elkaar. Dat was echter nog maar het begin. De vete tussen de twee werd zo verhit dat ze zelfs besloten een jaar van tevoren een WrestleMania te boeken.

En terwijl Cena en Johnson erin slaagden om samen te werken in een tag-teamwedstrijd tegen R-Truth en The Miz, bleef de rivaliteit tussen de twee mannen bestaan. De twee sterren zouden zelfs met elkaar gaan vechten in de ring via WrestleMania 28 en WrestleMania 29.

De situatie tussen de twee lijkt ook te zijn verergerd door de opmerkingen van Cena over Johnsons carrièrekeuze.

“Hij hield op een gegeven moment van worstelen en wilde dit zijn hele leven doen. Leg me uit waarom hij niet terug kan komen voor een 15th Anniversary-show of waarom hij niet op WrestleMania kan verschijnen. Simpel gezegd, het is omdat hij acteur wil worden', zei Cena over Johnson.

“Lul me niet in de maling en vertel me dat je dit leuk vindt, terwijl je dit alleen maar doet om iets anders te doen. Dat is het enige waar ik echt pissig van word.”

John Cena dankt Dwayne Johnson voor het vertrouwen dat hij heeft gegeven aan acteren

Later gaf Cena toe dat hij er spijt van heeft dat hij negatieve opmerkingen heeft gemaakt over Johnson's beslissing om zijn acteren voorrang te geven boven worstelen, vooral nadat hij zelf projecten buiten de WWE begon na te streven.

“Het was stom van me. Het was echt. Dat was destijds mijn perspectief', gaf Cena toe. "Dat ik Dwayne's visie op wat hij persoonlijk wilde doen en hoe zijn persoonlijk succes een groeiend wereldwijd merk zou kunnen beïnvloeden, niet kon zien, was gewoon onwetend van mijn kant."

Cena gaf ook toe dat toen hij die opmerkingen maakte, hij Johnson gewoon "egoïstisch wilde, op Monday Night Raw en op Smackdown Live."

“We hebben soms onze oogkleppen op in deze dagelijkse situaties van het leven, en voor mij was mijn ding: 'Hé man, als fan vond ik het geweldig dat je de hele tijd op deze locatie speelde, jij liet ons hoog en droog achter, waarom ben je niet terug hier? Het is duidelijk dat je nog steeds gezond bent en het is duidelijk dat je nog steeds in staat bent, 'legde hij uit.

De worstelaar/acteur heeft ook gezegd dat hij sindsdien Johnsons doel heeft begrepen om over te stappen naar films. "Aan de andere kant van het hek heb ik de man niet gezien die zo gedreven is om het stereotype van 'professionele worstelaars zijn gewoon professionele worstelaars, en ze kunnen niets meer doen, punt uit'," zei Cena verder.

“Hier zijn we dan, toen Rock in 2002 vertrok, gebeurde het niet van de ene op de andere dag voor hem, en na vijftien jaar hard werken is hij de nummer één kassatrekking ter wereld.”

Hij gelooft ook dat Johnson het "bewijs" is dat WWE-sterren meer zijn dan worstelen.

Zijn John Cena en Dwayne Johnson vandaag op goede voet?

Cena onthulde ook dat hij sindsdien met Johnson heeft gesproken sinds hij die uitspraken deed. "Ik heb persoonlijk mijn excuses aangeboden aan hem, ik heb me in het openbaar verontschuldigd", zei hij.

“Ik zat helemaal fout in de aanpak die ik koos. Het was eenzijdig en egoïstisch, en ik ben blij dat het gelukt is, maar het spijt me dat ik zijn kant van het hek niet heb kunnen zien.”

Sindsdien lijkt het er ook op dat Johnson en Cena behoorlijk goede vrienden zijn geworden. Sterker nog, toen Cena net begon met films en Johnson al verschillende blockbuster-hits had, gaf The Rock hem het beste advies.

“Hij zei: 'Ze hebben je daar met een reden gevraagd, kerel; wees gewoon jezelf, ' onthulde Cena. Dat gaf hem genoeg vertrouwen om Amy Schumer's Trainwreck aan te pakken, dat een hit werd.

Op dit moment hebben Johnson en Cena verschillende films in de rij. Daarom ziet het er niet naar uit dat ze binnenkort samen een film zullen maken, ondanks dat beide sterren aanwezig zijn in de Fast & Furious-franchise en de DCEU. Cena heeft echter al aangegeven dat hij op een gegeven moment graag naast Johnson zou spelen. Misschien ligt de bal nu bij Johnson.

Aanbevolen: