De waarheid over de gecompliceerde relatie van Dwayne Johnson en Joe Rogan

Inhoudsopgave:

De waarheid over de gecompliceerde relatie van Dwayne Johnson en Joe Rogan
De waarheid over de gecompliceerde relatie van Dwayne Johnson en Joe Rogan
Anonim

Iedereen heeft dingen die ze graag terug zouden willen nemen, en dat omvat zelfs een icoon als Dwayne Johnson, die een aantal twijfelachtige filmscènes had tijdens zijn Hollywood-reis.

Wat Joe Rogan betreft, gezien alle recente controverses rond zijn naam, heeft de podcast-host misschien zelf een paar spijt, omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het verspreiden van verkeerde informatie op zijn Spotify-show, die door miljoenen werd bekeken.

Te midden van alle controverse hebben fans gezien hoe dichtbij Joe Rogan en Dwayne Johnson echt zijn. De laatste dagen zijn er echter ook tekenen die wijzen op het einde van hun vriendschap. Laten we eens kijken waar de twee staan.

Dwayne Johnson verscheen nooit in de podcast 'Joe Rogan Experience'

Gedurende zijn vele jaren als podcast-host, en de beste qua kijkers, is het voor veel fans een grote verrassing dat Dwayne Johnson nooit op 'The Joe Rogan Experience' is geweest, ondanks het feit dat hij de meest gewilde gast.

Natuurlijk heeft DJ een waanzinnig druk schema, maar andere interviews gaat hij niet uit de weg. Vroeger verscheen Johnson een paar keer in de 'Howard Stern Show', die tegenwoordig als een rivaal van Joe Rogan's kan worden beschouwd.

Fans blijven hopen dat DJ eindelijk op de podcast zal verschijnen - de acteur zelf heeft in het verleden interesse getoond om naar de show te gaan, vooral vanwege alle verzoeken van de fans. Rogan had ook toegegeven een grote fan te zijn van de acteur en zijn manier van leven.

Het v alt nog te bezien of hij ooit naar de show zal gaan, maar gezien de recente complicaties tussen de twee, lijkt het verder weg van een mogelijkheid.

Dwayne Johnson verdedigde Joe Rogan na zijn controverse over Spotify-misinformatie

We zijn het er in ieder geval allemaal over eens dat Joe Rogan het juiste heeft gedaan, door naar Instagram te gaan en alle fouten te erkennen die hij tijdens interviews heeft gemaakt. De podcast-host kwam onder vuur te liggen, omdat er werd gezegd dat hij verkeerde informatie over zijn show verspreidde, vooral over de huidige pandemie.

Nu blijft Dwayne Johnson meestal weg van dit soort controversiële onderwerpen, vooral gezien zijn machtige status. Maar deze keer besloot hij Joe Rogan te becommentariëren en te prijzen, waarmee hij fans liet zien dat de twee veel dichterbij zijn dan ze lijken.

DJ schreef in de reacties: "Perfect gearticuleerd. Geweldig spul hier broer. Ik kijk ernaar uit om op een dag te komen en de tequila met je te breken."

Het bleek de meest gelikete reactie te zijn, samen met het feit dat het fans enorm enthousiast maakte over het mogelijke interview. De hype was echter van korte duur, aangezien sommige anti-Joe Rogan-volgers DJ basten voor zijn commentaar, vooral gezien enkele van Rogan's andere controverses uit het verleden.

DJ zou later zijn opmerkingen terugnemen in de dagen die volgden vanwege meer controverse.

Dwayne Johnson veranderde zijn mening over Joe Rogan na een tweet van Don Winslow

Het was Don Winslow, een internationale bestsellerauteur die mogelijk voor complicaties heeft gezorgd in de relatie tussen Johnson en Rogan. Hij twitterde: "Beste @TheRock, je bent een held voor veel mensen en het gebruik van je platform om Joe Rogan te verdedigen, een man die tientallen keren het N-woord gebruikte en erom lachte, is een verschrikkelijk gebruik van je macht. heb je echt geluisterd naar de vele racistische uitspraken van deze man over zwarte mensen?"

DJ reageerde op de tweet en onthulde dat hij niet op de hoogte was van de beschuldigingen: "Beste @donwinslow, heel erg bedankt hiervoor, ik hoor jou en iedereen hier 100% ik was niet op de hoogte van zijn N woordgebruik voorafgaand aan mijn opmerkingen, maar nu ben ik opgeleid tot zijn volledige verhaal. Leermomentje voor mij. Mahalo, broer en een geweldig en productief weekend. DJ."

Joe Rogan heeft de kwestie in het verleden besproken, waarbij hij vermeldde dat hij niets dan spijt heeft van het gebruik van het woord, terwijl hij ook onthulde dat hij geen racist is. "Nu, ik heb het in jaren niet gezegd, maar voor een lange tijd, als ik dat woord naar voren zou brengen, zoals, als het in een gesprek zou opkomen en in plaats van het n-woord te zeggen, zou ik gewoon het woord zeggen - Ik dacht dat zolang het in context was, mensen zouden begrijpen wat ik aan het doen was, "legde hij uit.

Gezien de woorden van The Rock en wat onlangs werd onthuld, lijkt het alsof het een enorme deuk heeft geslagen in een relatie die op een gegeven moment een hechte achter de schermen was.

DJ in de podcast lijkt minder waarschijnlijk.

Aanbevolen: