Wat is er met Michael Richards gebeurd na het 'Laugh Factory'-incident?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Michael Richards gebeurd na het 'Laugh Factory'-incident?
Wat is er met Michael Richards gebeurd na het 'Laugh Factory'-incident?
Anonim

Eens synoniem met het spelen van de excentrieke Cosmo Kramer op Seinfeld, wordt acteur Michael Richards nu geassocieerd met iets veel minder aantrekkelijks. Terwijl Kramer de enige empath was in een groep door en door apathische en egoïstische vrienden, blijkt de acteur die hem speelde een heel andere man te zijn.

Berucht was dat Richards een racistische tirade uitsloeg toen hij in 2006 optrad in de Laugh Factory in Californië. Het is niet verwonderlijk dat Richards te maken kreeg met een grote terugslag voor de vuile tirade en werd geannuleerd lang voordat annuleringen van beroemdheden de norm. Dus wat gebeurde er met de ooit gerespecteerde ster na het schokkende incident? Hier is alles wat we weten.

Bijgewerkt op 25 augustus 2022: Sinds zijn film Faith, Hope & Love in 2019 is Michael Richards uit Hollywood weggebleven. Het lijkt alsof Richards probeert weg te blijven van de schijnwerpers en zich in plaats daarvan te concentreren op het leven van zijn leven als een toegewijde echtgenoot en vader. Hij ondersteunt zijn echtgenote, Beth Skipp, terwijl ze haar carrière als actrice opnieuw begint in de aankomende film Ten Tricks.

10 Jerry Seinfeld kreeg Michael Richards om zich te verontschuldigen

Dagen na zijn racistische tirade moedigde Jerry Seinfeld, de voormalige co-ster van Michael Richards, hem aan om op Letterman te verschijnen. Dienovereenkomstig verontschuldigde Richards zich via de satelliet voor de show.

"Het spijt me heel, heel erg. Ik ben geen racist, dat is wat hier zo krankzinnig aan is", legde hij uit, waardoor het publiek moest lachen. Seinfeld berispte hen en zei: "Stop met lachen. Het is niet grappig." Velen waren niet overtuigd door zijn verontschuldiging, en het werd vervolgens geparodieerd op Family Guy.

9 Seinfeld cast Michael Richards in 'Bee Movie'

Tot verbazing van velen verscheen Richards in de DreamWorks-productie Bee Movie 2007, die werd geproduceerd en geschreven door Jerry Seinfeld. Richards uitte het menselijke karakter Bud Ditchwater. De kleine rol was echter niet de doorbraak die Richards zo hard nodig had om terug te komen na zijn offensieve uitbarsting.

8 Richards' incident werd geparodieerd op 'Curb Your Enthusiasm'

Richards kroop uiteindelijk terug in de publieke belangstelling in 2009 toen hij verscheen in het 7e seizoen van Curb Your Enthusiasm, waarvan het geheel draaide om een Seinfeld-reünie. Larry David is niet iemand die controversiële onderwerpen in zijn verhaallijnen uit de weg gaat en hij stak de draak met Richards' indiscreties uit het verleden.

In de aflevering 'The Table Read' vreest Richards dat hij de fictieve aandoening 'gruttenziekte' heeft. Larry zorgt ervoor dat zijn Afro-Amerikaanse vriend Leon zich voordoet als Danny Duberstein, een man die de ziekte zogenaamd overleefde. Wanneer Richards ontdekt dat er tegen hem is gelogen, confronteert hij Leon woedend voor een geschokte menigte, teruggrijpend naar de Laugh Factory.

7 Michael Richards trouwde met zijn jonge vriendin, Beth Skipp

Michael Richards en vrouw Beth Skipp1
Michael Richards en vrouw Beth Skipp1

Een aangename gebeurtenis in Richards' verder aanhoudende neerwaartse spiraal was zijn huwelijk met zijn oude vriendin Beth Skipp in 2010. Skipp is merkbaar en aanzienlijk jonger dan Richards. Samen hadden ze een zoon, Antonio, die in 2011 werd geboren.

6 Richards besprak zijn roerige verleden in 'Comedians In Cars Getting Coffee'

Voor zijn eerste grote optreden sinds het Laugh Factory-incident was Richards de eregast in een aflevering van Jerry Seinfeld's Netflix-serie Comedians in Cars Getting Coffee. Hij speelde in de aflevering van seizoen 1 "It's Bubbly Time, Jerry", waarin Seinfeld hem vraagt naar de controverse in het verleden.

"Het heeft me kapot gemaakt", gaf Richards toe, die zei dat het incident hem blijft achtervolgen. Vervolgens bedankte hij Seinfeld dat hij hem niet opgaf: "En bedankt dat je bij me bent gebleven. Het betekende veel voor me."

5 'Kristie' werd slecht ontvangen en slaagde er niet in zijn carrière nieuw leven in te blazen

Sommige sitcomsterren kunnen gewoon geen pauze nemen. Helaas is Kirstie Alley een van hen. Na tientallen jaren te hebben geworsteld om een comeback te maken na Cheers, bracht ze in 2013 haar eigen sitcom Kirstie uit. Richards speelde de hoofdrol als de chauffeur van Kirstie.

Na een reeks verschrikkelijke recensies werd de show na slechts één seizoen geannuleerd. In een vernietigende recensie schreef de S alt Lake Tribune: "Het is verschrikkelijk. Een terugkeer naar sitcoms uit de jaren 70 op de slechtst mogelijke manier. Met de nadruk op 'slechtst'."

4 Michael Richards probeerde een filmcomeback te maken

Aangezien zijn terugkeer naar sitcoms niet verliep zoals verwacht, probeerde Richards in plaats daarvan zijn hand op het grote scherm. Hij is tenslotte beroemd omdat hij verscheen in de komische film Problem Child uit 1990.

In 2019 speelde hij in de religieuze romcom Faith, Hope & Love als de vader van een van de ondersteunende personages. Hoewel het een slechte beoordeling van 6,2 heeft op IMDb, was het redelijk populair onder kijkers.

3 De dood van Jerry Stiller verwoestte Richards

Fans waren diepbedroefd toen ze hoorden van het overlijden van Seinfeld-acteur Jerry Stiller, die de hilarische Frank Costanza speelde, in 2020. Richards was zo overstuur door de dood van Stiller dat hij een Instagram-account aanmaakte met als enig doel eer te bewijzen aan zijn overleden vriend.

"Tot vandaag heb ik sociale media volledig vermeden, maar ik heb dit account aangemaakt om iets, laattijdig, te zeggen over een persoon van wie ik hield", schreef Richards.

2 Michael Richards werd aangeklaagd door zijn buren

Eerder dit jaar maakten Richards en zijn vrouw hun buren in Los Angeles woedend toen ze bomen kappen op een terrein dat niet van hen is.

Buurman Maxine Adams klaagt de acteur aan en beweert dat hij "kwaadwillig" haar 30-jarige bomen heeft omgehakt om een beter zicht op de oceaan te krijgen. Adams eist $ 262.000 voor de vernietiging van de bomen, evenals het verlies van de esthetische waarde van haar eigendom.

1 Meer verhalen over Richards' slechte humeur zijn opgedoken

Lang voor de Laugh Factory wisten Seinfeld-fans dat Richards een slecht humeur had. Verschillende outtakes laten zien dat hij zijn geduld verliest met zijn giechelende co-sterren, met name Julia Louis-Dreyfus, die hij tijdens bloopers uitschold. Eerder dit jaar sprak Sarah Silverman over Richards' "sy gedrag" toen ze een gastrol speelde op Seinfeld.

Een jonge Silverman speelde de vriendin van Kramer in de aflevering 'The Money' van seizoen 8, maar de ervaring was onaangenaam voor haar. Silverman beschreef de agressieve uitbarsting van Richards toen ze haar zin verkeerd had en zei: "f deze man. Niemand belt hem op zijn sh want hij is Kramer uit 'Seinfeld'. Hij loopt door de voordeur en krijgt een staande ovatie."

Aanbevolen: