Wat is er gebeurd met de tv-show 'American Woman' van Kyle Richards?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de tv-show 'American Woman' van Kyle Richards?
Wat is er gebeurd met de tv-show 'American Woman' van Kyle Richards?
Anonim

Actrice Kyle Richards is tegenwoordig vooral bekend vanwege haar hoofdrol in de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills - een show waarvan ze toegaf dat het niet gemakkelijk is om te filmen. Richards werd echter op jonge leeftijd beroemd en had zeker een indrukwekkende carrière als kindsterretje. Degenen die het leven van de ster hebben gevolgd, weten dat ze betrokken was bij een sitcom met de titel American Woman, maar wat is er precies mee gebeurd?

Vandaag bekijken we hoe de show tot stand kwam en of er een toekomst voor is. Van wie de sterren van American Woman zijn tot waar de show over gaat - blijf scrollen om erachter te komen!

8 Is 'American Woman' gebaseerd op een waargebeurd verhaal?

In juni 2015 werd bekend dat Kyle Richards samen met TV Land een televisieprogramma ontwikkelt. Destijds was Richards verheugd om het nieuws aan te kondigen:

"Ik ben enorm enthousiast en trots om samen te werken met zo'n getalenteerd en creatief team van John Wells Productions, John Riggi, Warner Horizon Television en TV Land om dit verhaal tot leven te brengen."

Eind 2017 werd onthuld dat de show was verschoven van TV Land naar Paramount Network.

7 'American Woman' in première op Paramount Network

De sitcom American Woman ging in première in juni 2018 en volgt een vrouw genaamd Bonnie (wiens karakter losjes werd geïnspireerd door Richards' moeder Kathleen Mary Richards), een onconventionele moeder die worstelt om haar twee dochters op te voeden. De show ontving gemengde recensies van critici en heeft momenteel een 6,3 rating op IMDb.

6 'American Woman' met sterren uit de jaren 90, Alicia Silverstone en Mena Suvari

De cast van de show bestaat uit Alicia Silverstone als Bonnie Nolan en Mena Suvari als Kathleen Callahan, de twee hoofdpersonen. De rest van de cast bestaat uit Jennifer Bartels, Makenna James en Lia McHugh. Dit is wat Silverstone zei over de show:

"Toen ik naar binnen ging in de verwachting dat ik iemand zou ontmoeten die Kyle heette, dacht ik dat het een man zou worden. Ik bleef rondkijken van: 'Waar is Kyle?' Ik had haar nog nooit zien optreden! Die meisjes gaan door hun eigen strijd, en ze zijn drie als een familie. Ze brengen hun tijd samen door met winkelen, drinken, ellende delen. Ik zie mijn vrienden niet zoveel - het is onmogelijk Wat Bonnie zo'n badass maakt, is dat ze niet eens aan morgen denkt - ze heeft geen baan, geen geld, geen vaardigheden, maar ze komt er wel uit."

5 Kelly Clarkson zat achter het themalied van 'American Woman'

Het themalied voor de sitcom is een cover van de hit "American Woman" van de Canadese rockband The Guess Who. De cover wordt gezongen door popster Kelly Clarkson, die onthulde dat ze het geweldig vond om aan het project te werken:

"Ik kreeg de hele trailer voor [American Woman] te zien en de sfeer ervan, waar ik van hou, en ik kwam een beetje samen met Jason Halbert, de producer van dit nummer, en we wilden dit maken humeurige sfeer en een soort eerbetoon aan dat klassieke geluid uit de jaren 70. Er zijn al deze dingen waar we van houden, en we voelden dat we American Woman en de hele tekst ervan wilden vertegenwoordigen - de kracht en de durf en de kracht die ik voel als Amerikaanse vrouwen uitstralen."

4 'American Woman' werd geannuleerd

Helaas was de show geïnspireerd op de kindertijd van Kyle Richard geen groot succes. Na slechts één seizoen werd American Woman in september 2018 geannuleerd. Volgens Deadline daalden de kijkcijfers van de show gedurende het seizoen en was de finale "-71% lager dan de première" in termen van kijkers.

3 'American Woman' veroorzaakte spanning tussen Kyle Richards en haar zussen

Degenen die The Real Housewives of Beverly Hills kijken, weten al dat American Woman nogal wat problemen heeft veroorzaakt onder Kyle Richards en haar zussen. Dit is wat Kyle destijds deelde:

"[Mijn relatie met Kathy] is niet geweldig. Ik vertelde haar de hele tijd, ik zei: 'Ik deel jouw verhalen of die van Kim niet - dit zijn mijn eigen verhalen.' En niet alleen dat, het is een fictieve versie van ons leven, en onze moeder die een alleenstaande moeder was in de jaren '70 is het startpunt."

De twee zussen hebben het sindsdien echter goedgemaakt en het lijkt erop dat Kathy Hilton uiteindelijk de show accepteerde.

2 'American Woman' is een liefdesbrief aan de moeder van Kyle Richards

De reality-tv-ster onthulde dat American Woman eigenlijk een liefdesbrief is aan haar overleden moeder Kathleen Richards:

"Ik schrijf graag, maar het is moeilijk als je vier kinderen hebt. Maar ik zou soms schrijven als, weet je, iedereen sliep of wat dan ook. Toen mijn moeder stierf, dacht ik: 'Ik wil het echt delen wie ze was, want ze was echt een bijzondere en unieke vrouw.' En het kostte me moeder en volwassene te zijn om die extra waardering voor haar te hebben. Ik heb haar altijd gewaardeerd, weet je, maar ik had perspectief toen ik ouder werd. Ze is streng, en ze kan soms een driftbui krijgen of wat het ook was. Maar als volwassene heb je zoiets van, ja, hallo, ze voedde deze kinderen alleen op. Ze was gespannen. Ze wilde het beste voor ons, en weet je, ze deed haar best zoals we allemaal proberen te doen. En ik wilde dat verhaal gewoon echt delen toen ik mijn moeder verloor, als een, denk ik, een soort liefdesbrief aan haar. En inspireer gewoon andere vrouwen."

1 Krijgt 'American Woman' ooit nog een seizoen?

Terwijl American Woman na slechts één seizoen werd geannuleerd, was Kyle Richards nog steeds erg trots op het project. De reality-tv-ster die de uitvoerend producent van de show was, onthulde ook dat ze hoopt dat American Woman een nieuw thuis vindt. Hier wat Richards schreef op Instagram:

"Heel erg bedankt voor het kijken naar [American Woman] en voor al je steun. Jullie hebben me allemaal zo gesteund en aangemoedigd, en ik ben zo dankbaar [.] Ik ben zo trots op de show die we hebben gemaakt en ben zo dankbaar voor het getalenteerde team van mensen dat nodig was om het te maken. We leggen er ons hart en ziel in. Zo velen van jullie hebben hun liefde voor de show geuit. Misschien vinden we er een nieuw thuis voor…"

Aanbevolen: