11 Sterren die we vergeten waren in de gevangenis

Inhoudsopgave:

11 Sterren die we vergeten waren in de gevangenis
11 Sterren die we vergeten waren in de gevangenis
Anonim

Hollywood loont, maar misdaad niet. Er waren in 2020 meer dan 1.000.000 gevangenen in de Verenigde Staten. Met zo'n hoge gevangenispopulatie zouden een paar van 's werelds favoriete sterren daar onvermijdelijk terechtkomen. Dat is niet zo verwonderlijk, maar wie er in en uit de gevangenis is geweest, kan sommige fans schokken. Weten jongere Marvel-fans dat Iron Man een lang rapblad heeft?

Of het nu ging om rijden onder invloed, drugsbezit, belastingontduiking of erger, verschillende acteurs en muzikanten hebben enige tijd achter de tralies gezeten. Veel mensen denken dat beroemdheden een speciale behandeling krijgen alsof ze boven de wet staan, maar deze sterren weerleggen die theorie.

11 T. I

De rapper heeft een strafblad van anderhalve kilometer lang. TI is verschillende keren in en uit de gevangenis geweest, zowel voor als nadat hij beroemd werd. In 2004 zat hij een aantal maanden in de gevangenis voor drugsgerelateerde aanklachten, en na zijn vrijlating kreeg hij een aantal reclasseringsschendingen. Hij zat in 2010 opnieuw een gevangenisstraf uit voor illegaal bezit van vuurwapens en kreeg datzelfde jaar een gevangenisstraf van 11 maanden voor drugsbezit. Dit was op geen enkele manier het einde van zijn juridische ellende. In 2020 was hij betrokken bij een frauduleus cryptocurrency-schema en in 2021 kwamen verschillende vrouwen naar voren met beschuldigingen van seksueel misbruik.

10 Wesley Snipes

De Blade-ster werd in 2008 gearresteerd voor belastingfraude, samen met twee andere medeverdachten. Uit controles van zijn administratie bleek dat hij meerdere jaren op rij opzettelijk had geweigerd aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Snipes werd op drie punten veroordeeld en veroordeeld tot drie jaar gevangenisstraf. Hij is sinds 2013 vrij. Hij kreeg ook een boete van minstens $ 5 miljoen dollar.

9 Tommy Lee

Ondanks dat Pam en Tommy een soort liefdesverhaal vertelden over het huwelijk van Pamela Anderson en Tommy Lee, was het echte verhaal veel donkerder. Lee werd gearresteerd voor het slaan van Anderson in 1998, waardoor ze verschillende kneuzingen en een gescheurde vingernagel opliep. Hij zat 5 dagen in de gevangenis voor een overtreding van zijn proeftijd omdat hij op het moment van de aanval alcohol dronk.

8 Felicity Huffman

Huffman was een van de vele rijke mensen die betrokken waren bij een toelatingsschandaal op de universiteit in 2019. Verschillende ouders, leraren en coaches bleken fraude en steekpenningen te hebben gebruikt om ondergekwalificeerde studenten naar prestigieuze hogescholen en universiteiten te krijgen. Huffman was een van de 33 betrokken personen en zat 14 dagen in de gevangenis. Ze werd ook veroordeeld tot 250 uur taakstraf en betaalde een forse boete van $ 30.000.

7 Sean Penn

Velen vergeten dat Penn een staat van dienst heeft op het gebied van mishandeling. Er kwamen ooit beschuldigingen naar voren dat hij zijn toenmalige vriendin Madonna ernstig had mishandeld, en hij is gearresteerd voor het meerdere keren aanranden van paparazzi en filmcrewleden. In 1987 zat hij 60 dagen in de gevangenis voor mishandeling en schendingen van zijn proeftijd.

6 Tim Allen

Voordat hij een komiek en een acteur was, was hij een drugsdealer. De Toy Story-ster zat in 1978 twee jaar uit van een gevangenisstraf van zeven jaar voor cocaïnehandel. In 1998 werd hij opnieuw gearresteerd voor rijden onder invloed.

5 Kiefer Sutherland

Hij had misschien een politieagent gespeeld in zijn hitserie 24, maar in het echte leven was hij technisch gezien een crimineel. Sutherland werd in 2007 gearresteerd voor rijden onder invloed. Hij werd ook beschuldigd van het overtreden van zijn proeftijd voor het nuttigen van alcohol. Hij diende 48 dagen in de gevangenis nadat hij schuldig had gepleit. Hij werd ook veroordeeld tot een verplicht afkickprogramma en kreeg het bevel om met therapie te beginnen.

4 Christian Slater

Slater was betrokken bij een incident met huiselijk geweld in de jaren negentig. Hij pleitte schuldig aan het aanranden van zowel zijn vriendin als een agent terwijl hij dronken was. Hij ging drie maanden naar de gevangenis en schreef zich ook in voor een afkickkliniek voor drie maanden. Dit was ook niet zijn eerste overtreding. Hij werd in 1989 gearresteerd voor rijden onder invloed en diende 10 dagen in de gevangenis.

3 Mark Wahlberg

Walhberg werd gearresteerd voor de racistische aanval op twee Vietnamese mensen toen hij 16 jaar oud was. Hij pleitte schuldig en hoewel hij werd veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf, zat hij slechts 45 dagen uit.

2 Paris Hilton

Hilton kreeg eind jaren 2000 een proeftijd voor een verkeersovertreding. Ze overtrad die proeftijd in 2007 toen ze werd betrapt op het rijden zonder geldig rijbewijs. Een rechter veroordeelde Hilton met tranen in de ogen tot 45 dagen gevangenisstraf. Hilton kreeg te maken met massale reacties toen ze al na een paar dagen voortijdig uit de gevangenis werd vrijgelaten omdat agenten dachten dat ze "getraumatiseerd" was door de gevangenis. Een rechter oordeelde echter dat dit niet hun oproep was en op hun bevel keerde Hilton terug naar de gevangenis om haar volledige straf uit te zitten.

1 Robert Downey Jr

Een jonger publiek is zich er meestal niet van bewust dat de Marvel-ster een ernstig drugsprobleem had en verschillende keren in aanraking kwam met de wet in de jaren negentig. Na constant heen en weer met politie en rechtbanken, zat hij in 1999 een jaar in de gevangenis na een reeks reclasseringsovertredingen, die allemaal drugs- en alcoholgerelateerd waren. Na een periode in de afkickkliniek begon RDJ halverwege de jaren 2000 aan zijn comeback, wat hem uiteindelijk naar zijn Iron Man-pak leidde.

Aanbevolen: