10 Celebs-fans waren vergeten dat ze op reality-tv-shows waren

Inhoudsopgave:

10 Celebs-fans waren vergeten dat ze op reality-tv-shows waren
10 Celebs-fans waren vergeten dat ze op reality-tv-shows waren
Anonim

Het is tegenwoordig moeilijk om de hoeveelheid reality-tv-programma's bij te houden. Er zijn talentenjachten zoals American Idol, The Voice en America's Got Talent. Er zijn realityshows die beroemde families volgen, zoals Keeping Up With the Kardashians en The Real Housewives. En dan zijn er datingshows als The Bachelor en The Bachelorette. Het is oneindig!

Vanwege het aantal shows dat er is, is het moeilijk te onthouden welke beroemdheden in realityshows verschenen voordat ze aan hun carrière begonnen. Scroll hieronder om de 10 sterren te bekijken die in realityshows verschenen!

10 Emma Stone: Op zoek naar de patrijsfamilie

Emma Stone is een bekroonde actrice. Ze aanschouwt een Academy Award, een BAFTA, een Golden Globe, een SAG Award en meer!

Haar talent spat van het scherm af als ze een rol kiest. Maar voordat Emma bekend werd door haar rollen in Lala Land en The Help, was Stone te zien in de reality-tv-show In Search of the Partridge Family! De talentenjacht duurde maar één seizoen, maar Emma Stone deed auditie en toonde haar zangkwaliteiten!

9 Chris Hemsworth: Dancing With The Stars

Voordat fans hun hoofd gaan krabben over welk seizoen van Dancing With the Stars Chris Hemsworth bezig was, was hij in de Australische versie van de show.

Nadat hij een sensatie was geworden uit zijn tijd in een Australische soap, trad Hemsworth toe tot het vijfde seizoen van de dansshow. Helaas heeft hij de top niet gehaald; hij werd weggestemd in de zesde ronde. Maar als fans zijn moves willen zien, zijn er video's op YouTube !

8 Cardi B: liefde en hiphop

Rapper Cardi B is tegenwoordig overal. Haar nummers "Bodak Yellow", "Money" en "WAP" hebben afspeellijsten overgenomen. Het hilarisch open starlet was zelfs in een Super Bowl-commercial. Als fans echter even de tijd nemen om zich Cardi's verleden te herinneren, zouden ze zich herinneren dat Cardi haar start heeft gemaakt met VH1's Love & Hip Hop.

In de show werkte Cardi samen met een aantal van Atlanta's marktleiders om rapper te worden. Haar relatieproblemen en fysieke ruzies stonden haar professionaliteit echter soms in de weg. Toch bereikte ze de top in 2020.

7 Riley Green: Redneck Island

Riley Green is een opkomende countryzanger die net is genomineerd voor zijn eerste ACM Award. Nummers als "There Was This Girl" en "In Love By Now" zijn instant hits geworden. Maar voordat Green zijn sterrendom kreeg, was hij in een kleine show genaamd Redneck Island !

De inwoner van Alabama voegde zich bij de cast om kans te maken op de geldprijs. En hij nam veel meer mee naar huis. Zijn stint op de show introduceerde zijn muziek aan de wereld en zijn carrière nam snel een vlucht.

6 Jamie Chung: The Real World

Actrice Jamie Chung kreeg haar start in de hitshow van MTV, The Real World. In de vorige show verhuisden zeven vreemden naar één huis waar ze allemaal te maken hadden met elkaars overeenkomsten en verschillen.

Jamie Chung's seizoen vond plaats in San Diego. In feite was er ook een andere reality-tv-ster in haar groep - Southern Charm's Cameran Eubanks! Tegenwoordig is Chung niet langer in de reality-tv-wereld en heeft hij in films als The Hangover Part II en Big Hero 6 gestaan!

5 Christian Siriano: Project Runway

Tegenwoordig is Christian Siriano een ontwerper voor de sterren. Beroemdheden als Nicole Byer, Dascha Polanco en Padma Lakshmi hebben allemaal Siriano op de rode loper gedragen. Maar als fans terugspoelen naar 2008, zien ze Siriano op Project Runway.

Siriano nam niet alleen deel aan de show en kleedde prachtige modellen in zijn uiterlijk, maar hij nam de prijs mee naar huis! In feite was hij destijds de jongste persoon die de serie won! Tegenwoordig is Siriano een big deal en veel mensen kunnen de show toeschrijven aan het begin van zijn succes.

4 Beyoncé: Star Search

Star Search was een talentenjacht met Ed McMahon van 1983 tot 1995. Een heleboel sterren die fans vandaag kennen en waarderen, waren op Star Search in de jaren '80 en '90, zoals Britney Spears, Christina Aguilera en onze koningin Beyoncé!

Beyoncé was in 1993 in de show toen ze nog maar 12 jaar oud was. In plaats van solo op te treden, deed ze het met haar toenmalige meidengroep Girls Tyme. Helaas verloren de meisjes van een jongensband genaamd Skeleton Crew. Maar het is duidelijk dat Beyoncé als beste uit de bus kwam!

3 Nicole Scherzinger: Popsterren

Pop Stars (de Amerikaanse versie) duurde slechts twee seizoenen, maar pronkte met een hoop talent in Noord-Amerika. Net als bij American Idol probeerde de show de volgende popster te vinden. Seizoenen één en twee zagen winnaars Eden's Crush en Scene 23.

De hoofdrolspeler van Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, maakte deel uit van Eden's Crush en nam het over met haar talent en schoonheid. Eden's Crush duurde slechts twee jaar als meidengroep voordat Scherzinger vertrok naar The Pussycat Dolls.

2 Aaron Paul: Prijs klopt

Voordat Aaron Paul een ster werd in Breaking Bad, deed hij mee aan The Price is Right. Hij was op de show in 2000 toen hij nog maar 20 jaar oud was, maar verloor alles toen hij te veel bood op een sportwagen.

Gelukkig voor hem hoeft hij niet langer een auto te winnen om te bezitten. Het vermogen van Paul is maar liefst $ 20 miljoen.

1 Lady Gaga: The Hills

Het is moeilijk te geloven dat een ster als Lady Gaga ooit niet werd herkend. De zangeres en actrice is gevuld met zoveel talent en heeft een belangrijke rol gespeeld in de muziekindustrie. In 2008 was Lady Gaga echter in een aflevering van The Hills in seizoen vier.

LC en Whitney werkten achter de schermen met Gaga om haar aan te kleden voor haar optreden. Grappig genoeg noemde de toenmalige baas van LC, Kelly Cutrone, haar "een meisje genaamd Lady Gaga". Het is veilig om te zeggen dat Lady Gaga niet meer "een meisje" wordt genoemd.

Aanbevolen: