Academy CEO Bill Kramer sprak over het Will Smith-schandaal en de toekomst van de Oscars

Inhoudsopgave:

Academy CEO Bill Kramer sprak over het Will Smith-schandaal en de toekomst van de Oscars
Academy CEO Bill Kramer sprak over het Will Smith-schandaal en de toekomst van de Oscars
Anonim

Will Smith die Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars van 2022 heeft zowel fans als beroemdheden verdeeld. Hoewel de laatste weigerde aangifte te doen bij de politie, begonnen fans een petitie om de eerste zijn Oscar te ontnemen voor zijn optreden in King Oscar in 2021.

Het was absoluut een enorm schandaal voor de Oscars; hoewel sommigen dachten dat het goed was voor hun publiciteit. Maar onlangs sprak de CEO van The Academy, Bill Kramer, ook zijn optimisme uit over de toekomst van de ceremonie. Dit zijn zijn plannen voor 2023.

Hoe Will Smith zich verontschuldigde bij Chris Rock

In juli 2022 plaatste Smith een YouTube-video waarin hij zich verontschuldigde voor het slaan van Rock tijdens de live tv-uitzending van de 2022 Academy Awards-ceremonie. In de video vertelde de ster van Fresh Prince of Bel-Air aanvankelijk waarom hij zich niet direct na het incident verontschuldigde bij de komiek. "Het is allemaal wazig," legde Smith uit. "Ik heb contact opgenomen met Chris en de boodschap die terugkwam is dat hij nog niet klaar is om te praten, en als hij dat wel is, zal hij contact opnemen." Hij gaf ook toe dat zijn gedrag "onaanvaardbaar" was.

"Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dit de juiste manier was om me op dat moment te gedragen", bekende de Focus-acteur terwijl hij zijn tranen inhield. "Er is geen enkel deel van mij dat denkt dat dit de optimale manier is om met een gevoel van gebrek aan respect of beledigingen om te gaan." Hij verduidelijkte ook dat zijn vrouw Jada Pinkett Smith niets met de aanval te maken had. "Het is alsof, weet je, ik heb zelf een keuze gemaakt, uit mijn eigen ervaringen, uit mijn geschiedenis met Chris," zei Smith.

"Jada had er niets mee te maken. Het spijt me, schat. Ik wil mijn kinderen en mijn familie sorry zeggen voor de hitte die ik ons allemaal heb aangedaan, "vervolgde hij. De acteur sloot de video af door te zweren dat hij het beter zou doen. "Ik weet dat het verwarrend was, ik weet dat het schokkend was", zei hij. "Maar ik beloof je, ik ben zeer toegewijd en toegewijd om licht, liefde en vreugde in de wereld te brengen. En, weet je, als je volhoudt, beloof ik dat we weer vrienden kunnen zijn."

Chris Rock weigerde de Oscars van 2023 te hosten nadat Will Smith een klap had gegeven

Volgens Arizona Republic zei Rock dat hij het aanbod om de Oscars van 2023 te hosten tijdens zijn show in het Arizona Financial Theatre in het centrum van Phoenix weigerde. Hij voegde eraan toe dat hij na het incident ook was uitgenodigd om een Super Bowl-commercial te doen, maar dat hij weigerde dat ook te doen. Hij grapte dat terugkeren naar de Oscars hetzelfde is als vragen aan Nicole Brown Simpson "om terug te gaan naar het restaurant" - een verwijzing naar O. J. Simpsons ex-vrouw wiens moord naar verluidt begon nadat ze een bril had achtergelaten in een Italiaans restaurant.

The Academy heeft nooit bevestigd dat ze het hosting-optreden aan Rock hebben aangeboden. Maar voorafgaand aan de vergadering van alle leden van de Academy of Motion Picture Arts and Sciences op 17 september 2022, zei de nieuw benoemde CEO, Kramer dat ze al grote plannen hebben voor de ceremonie van volgend jaar. "We hebben vanaf het moment dat ik begon met ABC [de oude uitzendpartner van de Oscars] gesproken over hoe de show eruit zal zien, en er zullen binnenkort wat aankondigingen zijn", vertelde hij aan The Hollywood Reporter, "maar we" Ik heb ongelooflijk productieve en betrokken gesprekken met hen gehad."

Hij zei ook dat, in tegenstelling tot de laatste recente ceremonies, de ceremonie deze keer een emcee zal hebben. "We willen absoluut een gastheer", verduidelijkte hij. "Een gastheer is erg belangrijk voor ons, we zijn vastbesloten om dit jaar een gastheer op de show te hebben en we zijn al op zoek naar enkele belangrijke partners daarvoor."

Wat de CEO van de Academy denkt over de toekomst van de Oscars

Kramer onthulde aan THR dat hij wil dat alle 23 Oscar-categorieën hersteld worden op de live-uitzending. Acht van hen werden uit de laatste montage van de show geknipt om te voorkomen dat de show 40 minuten zou duren. Het maakte veel fans boos en het was niet eens genoeg om je aan de tijdslimiet te houden. "We willen dat alle disciplines eerlijk worden erkend op de show", zei de CEO. "Dat is ons doel. Er zijn veel manieren om dat te doen en we werken dat nu door met ABC."

Hij merkte ook op dat de Will Smith-klap die over de hele wereld werd gehoord, niet zou worden besproken of waarover grappen werden gemaakt tijdens de ceremonie van 2023. "We willen vooruit en een Oscars hebben die de cinema viert. Dat is onze focus op dit moment", aldus Kramer. "Het is ons 95-jarig jubileum. We willen terugkeren naar een show met eerbied voor film en 95 jaar Oscars."

"Het is een moment om echt na te denken over ons lidmaatschap, alle ambachtelijke gebieden, onze veranderende industrie en onze fans", vervolgde hij. "Er zijn manieren om dat te doen die vermakelijk en authentiek zijn en die verband houden met onze missie om uitmuntendheid in het maken van films te eren."

Aanbevolen: