Waarom Elaine Chappelle nooit sprak over de controversiële Netflix-special van haar man

Inhoudsopgave:

Waarom Elaine Chappelle nooit sprak over de controversiële Netflix-special van haar man
Waarom Elaine Chappelle nooit sprak over de controversiële Netflix-special van haar man
Anonim

Elaine Chappelle is de ietwat raadselachtige oude vrouw van de productieve (en de laatste tijd controversiële) komiek Dave Chappelle Onmiddellijk na het debuut van zijn De nieuwste Netflix-special, The Closer, the Half-Baked-ster kwam onder vuur te liggen vanwege het controversiële onderwerp van de special. Dave heeft sindsdien zijn mening geuit over het verzet, maar we hebben niets van Elaine gehoord over de huidige ellende van haar man.

De eens zo geliefde komiek is de laatste tijd een polariserende figuur geworden, vooral in de transgemeenschap, waarbij sommigen eisen dat zijn special van Netflix wordt verwijderd, terwijl anderen zijn recht op een comedic-licentie steunen. Hoewel Dave heeft verklaard dat hij zijn vrouw alles verschuldigd is om een belangrijke reden, heeft hij nu misschien meer dan ooit de gedachten en opvattingen van zijn liefhebbende vrouw nodig.

6 Laten we beginnen met de Dave Chappelle-controverse

Het begon allemaal met The Closer. In de Netflix-special van 2021 besprak Dave wat hij zag als hypocrisie van beroemdheden binnen de MeToo-beweging, maar vooral het onderwerp van transgenders. Dit is geenszins onbekend terrein voor de komiek, aangezien hij het tot een van de belangrijkste gespreksonderwerpen heeft gemaakt in eerdere comedyspecials. Helaas voor Dave is The Closer schijnbaar over de grens gegaan met het onderwerp, en meneer Chappelle kreeg verontwaardiging over zijn komische inspanningen. Hoewel Chappelle duidelijk heeft gemaakt dat hij "niet zal buigen voor iemands eisen", is de schade aan zijn carrière en reputatie aangericht.

5 En raak kort aan wie Dave Chappelle ondersteunt

Niet iedereen was echter zo verontwaardigd. Dave heeft inderdaad een hele reeks mensen, zowel beroemdheden als anderszins, tot zijn verdediging zien komen. Onder de mensen die zich achter de ster van Chappelle's Show hebben geschaard, bevinden zich namen als komische vriend Joe Rogan (die zelf in veel heet water is geweest nadat hij de laatste tijd een aantal betreurenswaardige opmerkingen had gemaakt en sindsdien verontschuldigde zich) en de oprichter van Laugh Factory Jamie Masada Masada verklaarde zelfs in een open brief (volgens Dateline) zijn gedachten over de kwestie: “Wat we zien is een aanval op de onafhankelijkheid van komedie en de vrijheden die komedie tot de meest organische, niet-commerciële vorm van entertainment maken.” Sommige leden van de LGBTQ+-gemeenschap hebben zelfs hun steun uitgesproken, waaronder komiek Alison Grillo. Uiteindelijk, of Chappelle "goed" of "fout" is is subjectief, en het is geen onderwerp van discussie voor deze lijst.

4 Een korte samenvatting van wie Elaine Chappelle is

Achter elke goede man staat een goede vrouw (of voor elke goede man loopt een vrouw.) Elaine Chappelle is die vrouw voor de sterkomiek. Elaine is al meer dan 20 jaar getrouwd met de Con Air-acteur; het paar deelt drie kinderen, een boerderij in Ohio en heeft de neiging zich onopvallend te houden. De inwoner van Brooklyn is van Filipijns erfgoed en was bereid haar droom op te geven om chef te worden om huisvrouw te worden en uiteindelijk thuis te blijven moeder. Elaine en Dave waren al samen lang voordat Dave een superster werd. Tijdens The Howard Stern Show sprak Dave zelfs over het samenzijn met zijn vrouw voordat hij beroemd werd: "Ze was bij mij toen ik arm was." Nuff zei, toch?

3 Elaine Chappelle is niet alleen de vrouw van Dave Chappelle, ze zorgt ervoor dat de komiek niet uit elkaar v alt

Er zijn een paar interessante feiten over de relatie van de Chappelle, maar een van de meest intrigerende feiten zou moeten zijn dat Elaine ervoor zorgt dat haar superster komiek echtgenoothoudt het bij elkaar op de weg Elaine heeft het nodig geacht om ervoor te zorgen dat haar man op de hoogte wordt gebracht van eventuele controverses die op zijn pad komen. Volgens Amomamma.com heeft Dave in een interview gezegd dat Elaine essentieel is om hem scherp te houden en op de hoogte te houden: "De enige manier waarop ik over dingen weet, is omdat iedereen me erover vertelt. Mijn vrouw, als het echt slecht, ze laat het me weten, zoals, 'Oh, je zou dit moeten onderzoeken' "

2 Elaine Chappelle is voor het grootste deel buiten de publieke belangstelling gebleven

Als je een snelle Google-zoekopdracht uitvoert of de IG van Dave Chappelle doorleest (nou ja, het account dat zijn naam draagt), zul je zeker foto's vinden van Elaine Chappelle, meestal hand in hand of haar man vergezellen bij een evenement. Dit is echter ongeveer net zoveel als je gaat krijgen over de vrouw van de beroemde komiek. Informatie over Elaine Chappelle is op zijn zachtst gezegd schaars. Een bio hier, een artikel over basisfeiten daar, en dat is het dan ook. De Chappelles hechten veel waarde aan hun privacy en hebben het schijnbaar tot hun collectieve missie gemaakt om hun privéleven precies dat te behouden.

1 Elaine Chappelle lijkt voorlopig stil te zijn

Het lijkt erop dat je het moeilijk zou hebben om iemand te vinden zonder een mening over Dave Chappelle en de controverse rond The Closer, behalve Elaine(inclusief transcomedianten die hun mening hebben gegeven over haar man). Helaas, Elaine Chappelle heeft schijnbaar besloten om elke mening over haar man en de controverse die hem momenteel omringt voor zichzelf te houden Het is niet verrassend, zoals eerder besproken in deze lijst heeft Elaine al die jaren een belangrijke rol gespeeld bij het bijeenhouden van de komiek.

Aanbevolen: