Barbie Ferreira krijgt een enorme rol na het stoppen met 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Barbie Ferreira krijgt een enorme rol na het stoppen met 'Euphoria
Barbie Ferreira krijgt een enorme rol na het stoppen met 'Euphoria
Anonim

Barbie Ferreira heeft zojuist haar vertrek uit HBO's Euphoria aangekondigd, maar fans van de actrice kunnen haar binnenkort op het grote scherm verwachten.

Volgens E! Nieuws, Barbie speelt de hoofdrol in Prime Video en Blumhouse's nieuwe psychologische thriller House of Spoils. Het complot speelt zich af rond een chef-kok (gespeeld door Ariana DeBose) die een restaurant opent in een afgelegen staat. Tijdens haar reis komt de chef-kok verschillende problemen tegen, waaronder de opdoemende geest van de voormalige eigenaar van het landgoed.

Het is onduidelijk wat de exacte rol van Barbie in de film zal zijn, maar volgens berichten zal ze een geestige sous-chef spelen.

Wanneer debuteert Barbie's nieuwe film?

Hoewel fans popelen om Barbie in nieuwe projecten te zien dankzij haar doorbraakrol als Euphoria's Cat Hernandez, lijkt het erop dat ze een tijdje zullen moeten wachten, aangezien de productie van de film pas begint in de val. De film wordt geregisseerd door Bridget Savage Cole en Danielle Krudy, die het script hebben ontwikkeld op basis van een origineel idee.

Hoewel Barbie vooral bekend is om haar werk op televisie, is de 25-jarige al in een handvol films verschenen. Ze maakte haar filmdebuut in Unpregnant uit 2020 en verscheen in Nope van Jordan Peele, die deze zomer in de bioscoop verscheen.

Barbie kreeg oorspronkelijk haar start in de entertainmentindustrie als model. Ze speelde in campagnes voor merken als Aerie, Adidas, H&M en Forever 21.

Waarom Barbie haar hitrol in Euphoria verliet

Vorige week kondigde de actrice haar vertrek uit Euphoria via Instagram aan na twee seizoenen in de show. "Na vier jaar waarin ik het meest bijzondere en raadselachtige personage Kat heb mogen belichamen, moet ik met tranen in mijn ogen afscheid nemen", schreef ze.

Het model ging niet in op waarom ze de rol verliet. Maar zelfs vóór haar vertrek waren er geruchten over een meningsverschil tussen haar en Euphoria's maker Sam Levinson.

Barbie hield naar verluidt niet van de wending die de verhaallijn van haar personage in het tweede seizoen nam - Kat loog over een terminale ziekte om het uit te maken met haar vriend, die volgens haar te perfect was. In een gesprek met The Daily Beast beweerden verschillende bronnen dat de actrice tijdens het filmen minstens twee keer van de Euphoria-set is gelopen en dat ze ook een blessure heeft opgelopen tijdens het werken aan de vierde aflevering.

Vertegenwoordigers van Barbie en Sam hebben geweigerd commentaar te geven op de vermeende vete.

Aanbevolen: