Twitter verheugt zich nadat hij had voorspeld dat Leonardo DiCaprio 25-jarige vriendin zou dumpen

Inhoudsopgave:

Twitter verheugt zich nadat hij had voorspeld dat Leonardo DiCaprio 25-jarige vriendin zou dumpen
Twitter verheugt zich nadat hij had voorspeld dat Leonardo DiCaprio 25-jarige vriendin zou dumpen
Anonim

Leonardo DiCaprio-fans slepen de Hollywood-ster naar sociale media nadat ze correct hadden voorspeld dat de acteur zijn relatie met Camila Morrone zou beëindigen vanwege haar leeftijd.

Leonardo DiCaprio heeft nog nooit publiekelijk gedate met een vrouw ouder dan 25

DiCaprio, 47, heeft naar verluidt eerder deze zomer zijn relatie met Morrone beëindigd, beweerde een bron dicht bij de Academy Award-winnaar dinsdag tegen The Sun. Het uiteenvallen van de Titanic-ster lijkt alleen maar een patroon te versterken dat de acteur heeft vastgesteld om nooit publiekelijk een vrouw van boven de 25 te daten - iets wat Twitter voorspelde.

Nieuws over de splitsing zorgde ervoor dat Twitter meteen in een meme-razernij raakte, omdat fans niet konden geloven dat hun grappen over de relatie van het paar slechts een maand na Morrone's verjaardag uitkwamen. Een tweet luidde: "3 dingen zijn zeker in het leven: - dood, - belastingen, - Leonardo Dicaprio maakt het uit met zijn vriendin voordat haar pre-frontale cortex volledig is ontwikkeld."

Leonardo DiCaprio-fans maakten zelfs een grafiek met details over zijn relatiegeschiedenis

Een ander voegde eraan toe: "Mogen we allemaal zo consequent zijn als Leonardo DiCaprio, maar over minder enge dingen."

"Leonardo DiCaprio gaat eigenlijk uit met alle jongeren onder de 25 jaar die hij maar kan om het woord over klimaatverandering te verspreiden onder degenen die het meest getroffen zullen worden", las een hilarische tweet.

Een andere gebruiker viel in: "er is geen fenomeen op deze planeet betrouwbaarder dan leonardo dicaprio die het uitmaakt met zijn meisje op 25-jarige leeftijd, de statistieken zijn adembenemend."

Anderen vroegen zich af hoe DiCaprio zijn romances beëindigt nadat hij heeft geklokt dat ze ouder worden: "ik moet weten hoe leonardo dicaprio deze scheidingen uitvoert. begint hij maanden voordat ze 25 worden ruzie te maken om minder op te vallen?"

"worden ze wakker op hun verjaardag met een briefje met de tekst 'sorry, ik kan me niet haten', iemand kan het onderzoeken."

Sommigen maakten grapjes over de leeftijd van de volgende jonge vrouw die de ster van The Revenant zou hebben, zoals iemand schreef: "Het meisje dat Leonardo DiCaprio zal dumpen als hij 72 is, is vandaag geboren."

Een ander twitterde: "de gedachte dat Leonardo DiCaprio mogelijk zou daten met iemand die in de jaren 2000 is geboren, is eigenlijk angstaanjagend." Een Twitter-gebruiker grapte: "titanic wordt dit jaar 25 en dan neem ik aan dat Leonardo DiCaprio er niet langer bij wil zijn."

Aanbevolen: