Jim Parsons faalde niet alleen bij zijn The Office Audition, maar de acteur sloeg ook de show in elkaar

Inhoudsopgave:

Jim Parsons faalde niet alleen bij zijn The Office Audition, maar de acteur sloeg ook de show in elkaar
Jim Parsons faalde niet alleen bij zijn The Office Audition, maar de acteur sloeg ook de show in elkaar
Anonim

Jim Parsons is vooral bekend om zijn vertolking van het sociaal onbeholpen genie Sheldon Cooper in The Big Bang Theory. Parsons' vertolking van de eigenzinnige theoretische fysicus was zo fenomenaal dat de 49-jarige tegen het einde van de show vier Prime Time Emmy Awards en een Golden Globe had gewonnen en een van de best betaalde acteurs op tv was geworden.

Hoewel verschillende Hollywood-acteurs de rol hadden kunnen spelen, zouden de meeste fans het moeilijk vinden om iemand anders voor te stellen als Sheldon Cooper.

De mogelijkheid om iemand anders als het gezicht van Sheldon Cooper te hebben, was echter op een gegeven moment niet zo vreemd. Vóór The Big Bang Theory was Parsons hard aan het werk om naam te maken in Hollywood.

De acteur deed zelfs auditie voor een rol in The Office, een show die een bijna even groot succes zou worden als The Big Bang Theory. Dit is waarom de auditie van Parsons voor deze specifieke populaire sitcom niet verliep zoals verwacht.

Jim Parsons deed auditie voor een rol op kantoor

Voordat het publiek over de hele wereld hem leerde kennen als een sociaal onhandige theoretisch fysicus, probeerde Jim Parsons een rol te bemachtigen in The Office. "Ik weet het niet meer, het was Jim of Dwight. Dat vertelt je precies waarom ik er niet geschikt voor was", zei Parsons tijdens een interview met The Dan Patrick Show.

“Er was geen rol waarvoor ik een ringer was. Ik kende Rainn Wilson en ik kende John Krasinski en ik denk dat ik me daarom niet meer kan herinneren wie het was, want ik wist welk deel het ook was, iemand die ik min of meer kende, kreeg het."

Ondanks het bijwonen van de auditie, had Parsons een zeer ongunstig beeld van de show."Met The Office laat dit gewoon zien hoe dom ik ben over Hollywood", zei Parsons. “Ik dacht wat een stom idee voor een show. Als we een show over een kantoor in Amerika wilden, hadden we dat al gedaan. Ik had het mis, en ik heb geen vooruitziende blik met dat soort dingen."

Waarom Jim Parsons geen rol op kantoor kreeg

Jim Parsons' The Office-auditie kan om talloze redenen mis zijn gegaan. Het kon echter niet zijn omdat hij niet grondig was voorbereid. Parsons miste zelfs een Oscar-afterparty om zich voor te bereiden op zijn Sheldon Cooper-auditie. "Ik werk altijd aan mijn audities", vertelde Parsons aan Vanity Fair in 2020. "Ik herinner me dat de Oscars die avond zouden plaatsvinden, ik was uitgenodigd voor een feest en ik zei dat ik niet ging, en ik bleef thuis en las mijn regels voor en werkte aan mijn regels.”

Hoewel de 49-jarige ongetwijfeld was voorbereid op zijn auditie, heeft Parsons toegegeven dat hij misschien niet de juiste persoon was voor de rol. Tijdens zijn interview met The Dan Patrick Show antwoordde Parsons: "Oh yeah! Elke keer. Ik bedoel bijna elke keer. Ik heb daar veel geluk mee gehad. Of ik ben gewoon heel eerlijk tegen mezelf', toen hem werd gevraagd: 'Maar is er dan een deel van jou dat weet: 'Ik ben misschien niet de beste persoon voor deze rol?'"

Rainn Wilson, die uiteindelijk de rol van Dwight Schrute op zich nam, voelde daarentegen een bijna onmiddellijke connectie met zijn personage. "Het was een van die zeldzame momenten waarop ik wist dat dit deel van mij was", zei Wilson tijdens een aflevering van Baumgartner's podcast, Ordinary Looking Losers. "Niemand kent deze wereld van totale nerdom en white-trash pesterijen, heavy metal kerkers en draken … autoritaire griezelige gek beter dan ik. Dit is mijn ding.”

Jim Parsons produceert zijn eigen remake van een populaire Britse sitcom

Ondanks dat hij enigszins kritisch was over The Office, ging Parsons door met het produceren van een remake van de populaire Britse sitcom Miranda, nadat zijn tijd als Sheldon Cooper ten einde liep. De show, Call Me Kat, is nu bezig aan zijn derde seizoen, met Mayim Bialik in de hoofdrol en Parsons als uitvoerend producent. Tijdens een virtueel panel van de Television Critics Association (TCA) dat in 2020 werd gehouden, legde Parsons uit waarom hij dacht dat het een goed idee was om de Britse sitcom aan te passen aan een Amerikaans publiek.

“Van onze kant zou ik zeggen toen dit onder onze aandacht werd gebracht dat dit een mogelijkheid was om [het Miranda]-formaat te gebruiken als startpunt voor een nieuwe serie, we waren erg opgewonden maar nerveus omdat het slaagt er op zichzelf zo goed in, het origineel, 'legde Parsons uit. “En de twee belangrijkste dingen zijn wie dit gaat herformuleren en opnieuw vormgeven en rond wie? En als je ze niet allebei hebt zoals wij, is het echt niet de moeite waard om te doen.”

Hoewel Parsons zijn bedenkingen had bij The Office, was hij ervan overtuigd dat Call Me Kat goed zou worden ontvangen. "Ik kijk naar de repetities, ik kijk naar de opnames en ik kijk naar de shows, en ik heb zoiets van" dit werkt "", zei hij."Ik weet niet of duizenden andere mensen het leuk zullen vinden, maar het is goed."

Aanbevolen: