Wat is er gebeurd tussen Angus T. Jones en Ashton Kutcher?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd tussen Angus T. Jones en Ashton Kutcher?
Wat is er gebeurd tussen Angus T. Jones en Ashton Kutcher?
Anonim

Angus T. Jones had het echt allemaal als een kindsterretje, met een gerapporteerde nettowaarde van $ 20 miljoen en een prachtig huis. Zijn tijd kwam echter op na een virale tirade, een die ervoor zorgde dat hij de show verliet en in werkelijkheid is zijn carrière sindsdien nooit meer hervat.

In het volgende kijken we naar de reacties achter de schermen van zijn collega's. Mensen als Jon Cryer en Ashton Kutcher maakten zich zorgen en het bleek dat Kutcher misschien wilde dat zijn tegenspeler weg was uit Two and a Half Men.

Angus T. Jones ging op een virale razernij voorafgaand aan zijn vertrek van twee en een halve man

Het was een plotseling vertrek dat niemand had verwacht. Angus T. Jones behoorde tot de elite-kindsterren en verdiende $ 350.000 tijdens zijn bloei, het equivalent van $ 9 miljoen en $ 10 miljoen per seizoen. Ondanks het enorme loon en het grote vermogen, ging Angus T. Jones tekeer, wat een einde maakte aan zijn tijd in de show.

Destijds was Angus T. Jones in zijn geloof en op zijn beurt was hij het niet eens met de inhoud die door Two and a Half Men naar buiten werd gebracht.

"Er is geen speling als het gaat om de eeuwigheid… Mensen zullen ons zien en zeggen: 'Ik kan een christen zijn en in een show als Two and a Half Men zijn.' Dat kan niet. Dat kan niet wees een echt godvrezend persoon en doe mee aan zo'n tv-show. Ik weet dat ik het niet kan."

Hij zette zijn verklaring voort en vertelde fans dat ze de show volledig moesten vermijden. “Als je Two and a Half Men kijkt, stop dan alsjeblieft met kijken naar Two and a Half Men. Ik ben op Two and a Half Men en ik wil er niet op staan. Stop alsjeblieft met kijken en vul je hoofd met vuiligheid. Mensen zeggen dat het gewoon amusement is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie en je hersenen, en ik beloof je, je zult een beslissing moeten nemen als het gaat om televisie, vooral met wat je kijkt.”

De reactie was pure shock, niet alleen van de fans, maar ook van zijn collega's. Dit was inclusief Ashton Kutcher, die zich zorgen maakte over zijn tegenspeler.

Ashton Kutcher maakte zich zorgen over Angus T. Jones tijdens zijn tijd in de sitcom en had hem misschien weg willen hebben

Jon Cryer heeft levendige herinneringen aan de ineenstorting van Angus T. Jones achter de schermen. Volgens Cryer was het destijds alsof de show vervloekt was.

"'Het is gek. Ik heb er geen verklaring voor. Je zou kunnen zeggen dat de show vervloekt is, behalve dat de show is vervloekt omdat hij enorm succesvol is, dus het is moeilijk om dat een vloek te noemen," zei Cryer met Daily Mail.

"De ene van Angus was zo klein omdat ik me eigenlijk geen zorgen maakte dat hem iets zou overkomen en hij is al verschillende keren weer aan het werk geweest."

Ashton Kutcher daarentegen maakte zich grote zorgen om zijn collega. Na de tirade was het Kutcher die Cryer benaderde met de details.

"Toen het laatste gebeurde, kwam Ashton naar me toe en hij zag eruit alsof hij een geest had gezien en hij zei: "Heb je over Angus gehoord? En ik dacht: "Is hij oké?" Hij zei "een beetje" en hij liet me de video zien. Het was de ene vreemde wending na de andere."

Er deden ook geruchten de ronde dat Kutcher wilde dat het kindsterretje na het virale moment uit de show zou verdwijnen.

Eindelijk, na de beproeving, gaf Angus T. Jones toe dat hij ongelijk had met zijn beoordeling.

Angus T. Jones toonde spijt voor zijn acties tegen twee en een halve man

Kutcher en zijn collega's werden op hun gemak gesteld toen Angus zich verontschuldigde. Het moet ongetwijfeld een nachtmerrie zijn geweest voor zijn PR-team. Het kindsterretje schreef in zijn verontschuldiging: "Mijn excuses als mijn opmerkingen een weerspiegeling zijn van mijn onverschilligheid en gebrek aan respect voor mijn collega's en een gebrek aan waardering voor de buitengewone kans die ik heb gekregen."

“Zonder kwalificatie ben ik dankbaar en heb ik de grootste achting en respect voor alle geweldige mensen op Two and Half Men met wie ik heb gewerkt en in de afgelopen 10 jaar die een verlengstuk van mijn familie zijn geworden, voegde hij eraan toe.

Jones verklaarde dat zijn manier van denken destijds "behoorlijk de dag des oordeels" was, maar gelukkig zijn de dingen tegenwoordig ten goede veranderd. Toch heeft de kindster zich afgescheiden van Hollywood.

Aanbevolen: