Hoe American Pie het leven van Jennifer Coolidge veranderde

Inhoudsopgave:

Hoe American Pie het leven van Jennifer Coolidge veranderde
Hoe American Pie het leven van Jennifer Coolidge veranderde
Anonim

Jennifer Coolidge is een Amerikaanse actrice en komiek. Ze heeft verschillende films gemaakt en heeft talloze prijzen en nominaties gekregen. American Pie is een komedie-romantische film die werd uitgebracht in 1999. De film is geregisseerd door Paul Weitz en geschreven door Adam Herz. Daarin speelt Jennifer Coolidge de moeder van Stifler. Laten we eens kijken hoe deze film het leven van Coolidge heeft veranderd.

In de film verleidt ze Paul Finch (gespeeld door Eddi Kaye Thomas), de klasgenoot van haar zoon. De film draait om vier jongens - Finch, Jim, Oz en Kevin - die een pact hebben gesloten om hun maagdelijkheid te verliezen op het schoolbal. Bovendien verdiende deze rol Jennifer haar iconische reputatie als MILF. Zozeer zelfs dat ze zelfs ooit toegaf dat ze er altijd oud uitzag voor haar leeftijd. Dus laten we eens kijken hoe de film haar reputatie beïnvloedde, op veel andere manieren dan alleen maar een MILF te zijn.

8 Hoe American Pie de carrière van Jennifer Coolidge beïnvloedde

Jennifer Coolidge toonde haar potentieel en talent als komische acteur met tal van rollen. In haar rol in American Pie schittert ze door haar rol als niet-zo-aantrekkelijk personage te spelen met tonnen seksuele toespelingen. De rol bleek zowel professioneel als seksueel gunstig voor haar te zijn, maar leidde er ook toe dat ze de ultieme typecast was voor alle vergelijkbare rollen.

Zelfs in haar persoonlijke leven leidde deze rol tot een aantal enorme veranderingen, die een verschuiving in haar datinggedrag en nog veel meer met zich meebrachten.

7 Dit is wat Jennifer Coolidge te zeggen had over haar rol als American Pie

In een interview met Vanity Fair, opende Coolidge de veranderingen die de rol ermee opleverde: "Ik heb veel gespeeld om een MILF te zijn, en ik kreeg veel seksuele actie van American Pie".

Daarnaast ging ze ook in op de geweldige voordelen die de rol met zich meebracht. Haar bekentenis dat ze niet kon slapen met ten minste 200 mannen met wie ze uiteindelijk sliep, bracht de fans echt van hun stuk.

6 Jennifer Coolidge's avonturen met jongere mannen

Ze vertelde zelfs hoe de rol deuren opende voor haar dating met jongere mannen, want de volgende 15-20 jaar merkte ze dat ze aan het daten was en sliep met mannen die veel jonger waren dan zij.

Ze werd ook door Variety gevraagd wat haar openingszin van Real Housewives zou zijn (aangezien, weet je, ze was een sensuele huisvrouw in American Pie). Waarop ze antwoordde: "Als een van jullie meisjes iets gemeens tegen me zegt, ga ik je helemaal verslaan." Best gewelddadig, maar de fans en het internet lijken er dol op te zijn.

5 Wat gebeurde er met Jennifer Coolidge na American Pie

Jennifer Coolidge zei dat deze film een andere arena van dingen voor haar opende. In hetzelfde interview met Variety deelde ze verhalen over hoe haar zogenaamde 'vrienden' plotseling nog meer in haar geïnteresseerd raakten en haar begonnen uit te nodigen voor verschillende evenementen.

Het was een verrassende wending voor haar en haar vrienden zagen haar bekendheid duidelijk niet aankomen. Ze vervolgde: Mijn leven ging heel lang een bepaalde kant op. Ik ben bang dat als ik het te veel analyseer, ik het verpest.”

4 Jennifer Coolidge's huidige liefdesleven

Jennifer Coolidge is meestal stil over haar liefdesleven en de details ervan. Ze was een tijdje gekoppeld aan Chris Kattan (een voormalig SNL castlid). Het gerucht gaat dat ze met Banks McClintock is uitgegaan. Ze zou ook getrouwd zijn met Tom Mahoney, maar er is geen officieel bewijs van hun huwelijk.

Maar onlangs sprak Coolidge over haar huidige relatiestatus. Ze sprak over haar vaste relatie van 18 maanden en beschreef hoe haar vriend het hele pakket is, zowel grappig als knap.

3 Jennifer Coolidge's andere iconische rollen

Naast haar zeer iconische rol als Stifler's moeder in American Pie waar we het hier over hebben gehad, heeft Jennifer Coolidge nog een aantal andere zeer iconische rollen. Ze maakte deel uit van talloze succesvolle films zoals Legally Blonde en A Cinderella Story.

Ze maakte ook deel uit van de serie 2 Broke Girls en speelde zelfs een ondergeschikte rol in de hitshow Seinfeld. Haar rol als de 'slechte stiefmoeder' in A Cinderella Story leverde haar zelfs een Teen Choice Award 2005 op.

2 The White Lotus & Jennifer Coolidge

In The White Lotus speelt Jennifer Coolidge de rol van Tanya McQuoid. Hierover zei ze in hetzelfde interview met Variety: "Misschien kreeg ik deze speciale aandacht omdat mensen me zagen als de moeder van Stifler of de Legally Blonde vrouw". De maker Mike White schreef de rol van Tanya voor haar, en ze geeft toe dat het personage en zij een vergelijkbare zwakte hebben: mannen.

Ze zei: "Mijn zwakte in het leven zijn altijd mannen geweest, en - veel vrouwen doen dit - je verkoopt voor een man." Ze vervolgde: "Een groot deel van mijn leven zat achter onbereikbare mannen aan, en het bracht me nergens. Ik denk dat Mike me heeft gezien.'

1 Jennifer Coolidge's lof voor HBO's The White Lotus & Its Creator

To Variety prees Jennifer Coolidge ook de maker van de show en beschreef hoe Mike een show creëerde die haar aantrok, wat uiterst zeldzaam is. Ze ging verder met het beschrijven van haar relatie met Mike White en voelde zich gezegend dat ze zulke ongelooflijke vrienden in haar leven had gemaakt.

Het ging over het vertrouwen dat Mike in haar stelde, om een rol te vervullen waarvan iedereen dacht dat het onmogelijk voor haar was. Ze bekende zelfs dat als De Witte Lotus slechts een theaterstuk was, ze dat nog steeds als een van de grootste ervaringen van haar leven zou hebben beschouwd.

Aanbevolen: