Het drama achter Joe Exotic die zijn vreemdgaande echtgenoot ontmaskert

Inhoudsopgave:

Het drama achter Joe Exotic die zijn vreemdgaande echtgenoot ontmaskert
Het drama achter Joe Exotic die zijn vreemdgaande echtgenoot ontmaskert
Anonim

Zelden gaat er een week voorbij zonder een nieuwe ontwikkeling in de Joe Exotic-saga. De media-persoonlijkheid en voormalig eigenaar van het dierenpark staat bekend om zijn rol in de populaire Netflix-serie Tiger King, waarin zijn langlopende vete met dierenrechtenactivist Carole Baskin werd beschreven. Zijn wilde grappen en zelfs wilder persoonlijke leven zijn een constante bron van vermaak voor fans, en zelfs terwijl Joe 21 jaar vastzit voor een reeks misdaden (waaronder poging tot moord voor huur en dierenmishandeling), veroorzaakt hij nog steeds drama van achteren de gevangenistralies.

Vorige week ging Exotic naar Instagram om zijn huidige echtgenoot, Dillon Passage, aan te vallen en een scheiding te eisen. Dus wat is het drama achter deze verklaring?

7 Wat zei Joe Exotic op Instagram?

Vorige week ging Joe vanuit de gevangenis naar Instagram om een foto te plaatsen van zijn van hem vervreemde echtgenoot die met een nieuwe man in het zwembad ligt te knuffelen. Boos ondertitelde Joe de post met deze directe boodschap aan zijn voormalige liefde:

'DILLON PASSAGE, ik wil verdomme scheiden zodat ik kan hertrouwen. Laat me weten waar je woont, zodat ik je kan laten bedienen… en ik weet dat het niet Texas is.'

Auw.

6 Hoe lang zijn ze getrouwd?

Dillon is de tweede echtgenoot van Joe. Exotic was tussen 2015 en 2017 voor het eerst getrouwd met Travis Maldonado, voordat hij op tragische wijze door zijn eigen hand om het leven kwam bij een vuurwapenincident. Kort daarna trouwde Joe op 11 december met Dillon Passage, met de moeder van wijlen Travis als getuige. Joe veranderde zijn naam in de eenvoudig klinkende Joe Maldonado-Passage. Van Joe werd gezegd dat hij extreem controlerend was over zijn jongere echtgenoot, zijn bewegingen dicteerde en sociaal contact beperkte - waardoor Dillon diep ongelukkig werd.

5 Dillon Passage had geworsteld met de opsluiting van Joe Exotic

Joe's man heeft het moeilijk gehad tijdens zijn opsluiting. Eenzaamheid was een probleem en hij klaagde dat hij zijn man vreselijk miste.

"Het is iets dat van alledag is", zei Passage in een interview met People in 2020, terwijl hij tijdens zijn straf zijn huwelijk met Exotic besprak. Dillon zei dat ze niet veel gelegenheid hadden om te spreken. “Het is nu een beetje mijn normale leven. Het is een beetje raar om te zeggen, maar ik ben een beetje gewend geraakt aan onze situatie.”

Joe vond de lange tijd uit elkaar ook moeilijk, en vulde zijn Instagram met lieve berichten aan Dillon, met bijschriften als: "Ik hou meer van mijn man dan woorden ooit zullen uitleggen. Ik wil gewoon thuis zijn voor de feestdagen en blijf bidden dat president Trump mijn gratie zal verlenen."

4 Hun relatie verslechterde snel

Tegen maart 2021 had hun relatie echter een dramatische wending genomen onder de constante druk en langdurige scheiding. In een Instagram-bericht onthulde Joe dat hij en Passage na slechts drie jaar huwelijk uit elkaar waren. “Dillon denkt dat alleen slapen en me niet buiten te hebben zo ruw en moeilijk is om mee om te gaan dat hij me moet verlaten. Nu heb ik niet eens een huis', schreef hij. “Het enige wat ik ooit wilde, was iets voor iemand betekenen. Waarom is dat zo veel gevraagd?”

Het was toen dat Joe zijn ex online begon te belasteren en hem ervan beschuldigde zijn bezittingen via sociale media te verkopen om geld te verdienen. Verwijzend naar dit, schreef Joe op Instagram dat Dillion "$ 180. 000,00" had opgeblazen zonder belasting te betalen, en noemde hij een "$ 33. 000,00 auto die hij bestuurt zonder een briefje terwijl hij door het hele land aan het feesten was."

3 En dat was niet alles

www.youtube.com/watch?v=68Lfq1BGndY

Joe vervolgde: Een dierbare vriend van mij beheert deze rekening wiens krediet Dillon heeft verpest met een Mustang die dronken rijdt. Hij heeft in drie jaar alle $ 60,00 op mijn boeken gestort en ik heb nog geen enkele vakantiekaart of brief gekregen Er is niet één contract met zijn naam erop.

En tot slot, vandaag dreigde hij me in het gat te gooien omdat hij gek is.

"Hier komt nog een eenzijdig Tiger King-verhaal, want behalve sociale media kan ik niet praten…."

2 Dillon Passage is verder gegaan met een nieuwe man

Dillon, nu gescheiden van Joe, ging verder met een nieuwe relatie. Hij besloot zijn nieuws met de wereld te delen in een lieve instagrampost, waarin hij schreef: 'Iedereen, ontmoet John. Ik was van plan om mijn relatie privé te houden om persoonlijke redenen, maar de laatste tijd heb ik het moeilijk gehad met de dingen die in mijn leven gebeuren en John is mijn rots in de branding geweest en heeft me geholpen om er doorheen te komen. Kortom een waarderingspost voor deze bijzondere bijzondere man. Bedankt dat je jezelf bent.'

1 Maar Joe Exotic is niet blij voor hem

Joe was echter niet blij om te horen dat Dillon verder was gegaan, en zijn Instagram-bericht toonde dit aan. Fans waren geschokt door Joe's directe confrontatie en vonden het drama boeiend.

Een commentator schreef: 'Joe's instagram zal altijd interessanter zijn dan de spin-off die ze maken.'

Anderen vielen Dillon aan omdat hij Joe 'in de steek had gelaten' nadat hij had beloofd bij zijn man te blijven totdat hij werd vrijgelaten. 'Hij was gewoon aan het vissen naar roem', zei een Joe-fan.

Aanbevolen: