Hoeveel verdient Justin Bieber per Instagram-bericht?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Justin Bieber per Instagram-bericht?
Hoeveel verdient Justin Bieber per Instagram-bericht?
Anonim

Toen hij op dertienjarige leeftijd de popscene binnenstormde, Justin Bieber werd meteen een tienerhartenklopper, die de harten van miljoenen aanbiddende fans over de hele wereld stal de wereldbol. Zijn hit single Baby katapulteerde hem in de schijnwerpers, met fans die schreeuwden om meer. Sinds dit moment in 2009 heeft Bieber sindsdien recordbrekende successen geboekt en is hij begonnen aan uitverkochte wereldtournees, waar hij vaak optreedt voor duizenden starstruck-fans.

Op het moment van schrijven heeft hij in totaal acht hitparades binnengehaald en is hij de jongste soloartiest die de drievoudige cijfers op de Hot 100 heeft bereikt. Het is echter geen geheim dat Bieber ook een zeer openbare worsteling met roem heeft meegemaakt, hoewel veel toeschouwers op het moment van optreden helemaal niet op de hoogte waren, wat leidde tot een enorme hoeveelheid publieke terugslag.

Gelukkig is hij er sindsdien in geslaagd om terug te komen en zijn problemen direct aan te pakken met de hulp van zijn vrouw, Hailey Bieber, die hij voor het eerst ontmoette tijdens zijn tienerjaren. Ze zijn officieel in het huwelijksbootje gestapt in 2018, slechts vier jaar geleden.

Wat is het vermogen van Justin Bieber?

Justin Bieber heeft een duizelingwekkend vermogen van $ 285 miljoen, met een gemiddeld jaarsalaris van ongeveer $ 80 miljoen. Een groot deel van zijn vermogen is te danken aan zijn zeer succesvolle carrière als zanger, en werd een van de best betaalde artiesten in de branche.

The Baby-zanger heeft ook wereldwijd meer dan 150 miljoen albums verkocht, wat waarschijnlijk heeft bijgedragen en blijft bijdragen aan zijn grote vermogen. Slechts vijf jaar na zijn lancering naar roem, had hij de nettowaarde van $ 200 miljoen al gebroken, wat niet zo verwonderlijk is gezien zijn ongeëvenaarde populariteit op dat moment.

Naast de stijgende albumverkoop heeft Bieber ook verschillende andere inkomstenbronnen binnen handbereik. Hij is betrokken geweest bij verschillende merkdeals, waarvan een van zijn bekendste bij Calvin Klein, en hij wordt waarschijnlijk ook goed betaald voor alle gesponsorde berichten die hij doet via zijn sociale-mediaplatforms, waar hij miljoenen fans kan bereiken.

Zijn andere inkomstenstromen zijn onder meer winst uit zijn reeks van grotendeels succesvolle wereldwijde tours, investeringen in onroerend goed, zijn kledingmerk Drew, streamingverkopen en het uitbrengen van zijn eigen geuren. Door al deze inkomstenstromen heeft de zanger het vermogen van $ 285 miljoen kunnen verzamelen dat we vandaag zien.

Zijn vrouw Hailey Bieber heeft een totaal vermogen van $ 20 miljoen dollar, waarvan een groot deel is opgebouwd uit haar modellencarrière en merkdeals. Ze leeft nu gelukkig met Justin in hun huis in Hollywood.

Hoeveel verdient Justin Bieber per gesponsorde Instagram-post?

Ondanks dat hij zo jong was toen hij op het toneel verscheen, is het veilig om te zeggen dat Justin Bieber zeker zijn sporen heeft verdiend in de muziekindustrie. Zijn oogverblindende succes heeft hem in staat gesteld een leger van loyale Beliebers op te bouwen, van wie velen hem volgen op Instagram, waar hij op het moment van schrijven in totaal 255 miljoen volgers heeft verzameld.

Dankzij zijn grote bereik bij miljoenen fans wereldwijd, is het geen verrassing dat de Biebs grote bedragen in rekening kunnen brengen als het gaat om gesponsorde Instagram-posts. Maar hoeveel kan hij per gesponsorde Instagram-post vragen?

Volgens Influencer Marketing Hub is Justin Bieber de elfde best betaalde beroemdheid op het platform, dicht achter Kendall Jenner.

Zijn geschatte gemiddelde prijs per gesponsorde Instagram-post ligt tussen de $ 469, 820 en $ 783, 033. Hoewel dit een behoorlijk bedrag lijkt, kan de prijs worden gerechtvaardigd vanwege zijn grote aanhang en publieke invloed.

Het is geen geheim dat de What Do You Mean-zanger miljoenen bewonderende fans heeft die in hun dagelijks leven door hem worden beïnvloed, vandaar de term 'influencers'.

Bieber gebruikt zijn sociale media-accounts ook om zijn eigen zakelijke ondernemingen te promoten, zoals zijn kledinglijn Drew die hij in 2019 lanceerde. Dit zal hem waarschijnlijk helpen meer inkomsten te genereren via zijn Instagram-pagina, aangezien het in wezen gratis is marketing. Toch is niet duidelijk hoeveel hij daar precies mee verdient. Voorlopig zullen fans moeten blijven raden met die ene.

Hoeveel verdienen andere beroemdheden op Instagram?

Wie zou er meer kunnen verdienen dan Justin Bieber op Instagram? Het blijkt dat er nogal wat beroemdheden zijn die een plek boven de Biebs hebben behaald als het gaat om Instagram-inkomsten.

Het stelen van de nummer één plek is voetballer Cristiano Ronaldo, die naar verluidt een duizelingwekkend bedrag verdient ergens tussen de $ 880, 259 - $ 1 miljoen dollar. Hij is echter misschien wel een van de meest populaire voetballers ter wereld en heeft momenteel in totaal 477 miljoen volgers op Instagram, waarmee hij Bieber voorbij vliegt.

Op de tweede plaats staat Kylie Jenner, die naar schatting $673.528 - $1M per post verdient. TikTok-ster Addison Rae verdient echter ook een aanzienlijk bedrag per Instagram-bericht, wat haar levensstijl helpt financieren.

Op de vijfde plaats staat Dwayne 'the rock' Johnson, die ook een flink bedrag verdient op het social media platform.

Ondanks het verdienen van zulke enorme sommen geld via dit soort merkdeals, is dit meestal slechts een van de vele bronnen van inkomsten voor deze beroemdheden.

Aanbevolen: