Denise Richards sluit zich aan bij haar tienerdochter op OnlyFans

Inhoudsopgave:

Denise Richards sluit zich aan bij haar tienerdochter op OnlyFans
Denise Richards sluit zich aan bij haar tienerdochter op OnlyFans
Anonim

Slechts iets meer dan een week nadat haar 18-jarige dochter zich bij OnlyFans aansloot, heeft Denise Richards ook een account aangemaakt op het platform, dat bekend staat om zijn provocerende, betaalde inhoud.

Donderdag plaatste Denise een foto van zichzelf in een camouflagehoodie op haar Instagram-verhaal. Ze tagde het account van OnlyFans in de post en schreef: "Link in bio baby." Volgens PEOPLE Magazine heeft Denise haar eerste post op het platform al geplaatst. "Beste uitzicht in Malibu," de post previews, die vermoedelijk vergezeld gaat van een foto van haar.

Denise verdedigde Sam's OnlyFans-account, maar Charlie is ertegen

Eerder deze maand onthulde Denise's dochter Sami via Instagram dat ze lid werd van OnlyFans. Denise deelt de 18-jarige met haar ex-man Charlie Sheen. Ze hebben ook een jongere dochter, Lola, 17. "Klik op de link in mijn bio als je meer wilt zien", schreef Sami bij een foto van zichzelf in een zwarte bikini, terwijl de gelinkte mensen doorverwezen naar OnlyFans.

Charlie was er snel bij om zich uit te spreken na de aankondiging van Sami, en hij onthulde dat hij geen fan is.

Denise gaf haar ook twee cent op Sami's OnlyFans-account, en benadrukte dat hoewel haar dochter een tiener is, ze wettelijk in staat is om haar eigen beslissingen te nemen. "Sami is 18 en deze beslissing was niet gebaseerd op in wiens huis ze woont", verklaarde Denise. "Het enige wat ik als ouder kan doen, is haar leiden en op haar oordeel vertrouwen, maar ze maakt haar eigen keuzes."

Denise liet ook een lieve reactie achter op Sami's aankondigingsbericht en schreef: "Sami, ik zal je altijd steunen en altijd voor je zorgen. Ik hou van je."

Charlie en Denise trouwden in 2002 en verwelkomden hun dochters in 2004 en 2005. Maar terwijl ze zwanger was van hun tweede kind, vroeg Denise een echtscheiding aan en vroeg ze om een straatverbod. Denise behield de primaire voogdij over hun dochters en op een gegeven moment zorgde ze zelfs tijdelijk voor Charlies jongere tweelingzonen, die hij deelt met zijn ex-vrouw Brooke Mueller.

Sami onthulde vorig jaar echter dat ze naar het huis van haar vader was verhuisd nadat ze Denise's huishouden 'beledigend' had genoemd. Naar verluidt stopte ze toen ook met school. Ondanks de druk op hun relatie, lijkt Sami weer bij haar moeder te wonen – en blijkbaar lanceert ze nieuwe OnlyFans-accounts.

Aanbevolen: