Hoe dichtbij zijn de originele leden van Blink-182?

Inhoudsopgave:

Hoe dichtbij zijn de originele leden van Blink-182?
Hoe dichtbij zijn de originele leden van Blink-182?
Anonim

Blink-182 is een rockband die al tientallen jaren bestaat. De groep werd oorspronkelijk opgericht in Californië door drie jongens in 1992. Ze namen uiteindelijk een pauze van vier jaar van 2005-2009 voordat ze weer bij elkaar kwamen om muziek te blijven maken. Enkele van hun meest populaire nummers door de jaren heen zijn 'All the Small Things', 'What's My Age Again?', 'I Miss You' en 'Dammit'.

Toen de groep voor het eerst werd gevormd, bestond deze uit Mark Hoppus, die basgitaar speelde en vocaliseerde, Tom DeLonge, die gitaar speelde en vocaliseerde, en Scott Raynor op drums. In 1998 werd Raynor vervangen door Travis Barker, die tot op de dag van vandaag drums en percussie blijft spelen.

Met leden die zijn gekomen en gegaan, vooral na jaren van hun leven samen te hebben doorgebracht, waren er zeker ruzies en irritaties. Wat vinden de heren nu van elkaar, na twintig jaar geleden voor het eerst op te treden? Hier is hoe hecht de oorspronkelijke leden van Blink-182 vandaag zijn.

8 Tom DeLonge & Mark Hoppus hadden een inspannende relatie na de breuk

Tom DeLonge en Mark Hoppus speelden jarenlang shows naast elkaar. Ze kwamen allebei terug na de onderbreking van de band en traden op vanaf 2009. Hoewel Mark nog steeds lid is van de band, vertrok Tom in 2015. DeLonge leek geen bepaalde wrok te koesteren, maar kwam uiteindelijk terug in de communicatie met zijn vorige bandleden. In die tijd nam hij af en toe contact met Mark op, maar hij onderhield geen hechte relatie met hem.

7 On Accident hebben Tom DeLonge & Mark Hoppus hun vriendschap nieuw leven ingeblazen

In 2019 bracht een compleet toeval Tom en Mark weer bij elkaar. DeLonge belde Hoppus voor hulp bij de scheiding die hij indiende met de nu ex-vrouw Jennifer, en in dat telefoontje vernam hij dat Mark worstelde met kanker. Deze wankele ontdekking bracht Tom ertoe een verandering aan te brengen, en hij werd al snel vastbesloten om hun vriendschap nieuw leven in te blazen. De twee zijn nu net zo hecht als altijd en houden regelmatig contact.

6 Is Tom DeLonge down voor een Blink-182 reünie?

Mark Hoppus is het enige oprichterslid van Blink-182 dat blijft optreden in de band, aangezien Scott Raynor in 1998 vertrok en werd vervangen door Travis Barker en Tom DeLonge die in 2015 vertrok. Er gaan geruchten rond voor jaar over een reünie waar Tom terugkomt om met de band te spelen, maar wat vindt hij ervan? In een interview vertelde hij dat het zijn belangrijkste prioriteit was om ervoor te zorgen dat Mark beter wordt: "Maar ja, ik ben down."

5 Scott Raynor lijkt tegenwoordig voor zichzelf te blijven

Scott Raynor had een moeilijke periode in zijn leven, speelde slechts zes jaar met de band voordat hij naar verluidt werd ontslagen vanwege zijn drankprobleem. Sindsdien heeft hij behandeling gezocht en stuiterde hij rond om met verschillende artiesten op te treden. Raynor lijkt niet aanwezig te zijn op sociale media en er zijn geen berichten van de andere Blink-182-leden dat hij een relatie met hen voortzet.

4 Mark Hoppus en zijn vrouw woonden de bruiloft van Travis Barker bij in Italië

In mei van dit jaar hadden Blink-182-drummer Travis Barker en zijn vrouw Kourtney Kardashian een huwelijksceremonie in Italië. Onder de verschillende beroemde gezichten die aanwezig waren, was bandlid Mark Hoppus en zijn vrouw, Skye. De twee vlogen naar deze bruiloft van bestemming om hun liefde en steun voor het nieuwe paar te tonen, en ook wat tijd door te brengen met sightseeing in de prachtige steden van Italië.

3 Waarom verscheen Tom DeLonge niet op de bruiloft van Travis?

Het lijkt erop dat Rob Kardashian niet de enige was die besloot de bruiloft van Kardashian-Barker over te slaan. Tom DeLonge en zijn vrouw Rita Marie waren niet aanwezig tijdens de ceremonie en receptie in Italië. Hij heeft geen officiële verklaringen vrijgegeven over waarom, maar fans vermoeden dat hij zich ofwel niet meer dicht genoeg bij Travis voelt om door het land te vliegen, of dat hij zich met persoonlijke zaken bezighield.

2 Travis Barker & Mark Hoppus voelen zich als 'broers'

Vorig jaar rond deze tijd zat Mark Hoppus in chemotherapie voor zijn kankerbehandeling. Hij voelde zich opgewonden en gezegend dat hij mei in Italië kon doorbrengen met zijn vrouw en het huwelijk van Travis Barker kon vieren. Het was gedurende deze tijd dat Travis deelde: "Mark is mijn broer en ik hou van hem en steun hem. Ik zal bij elke stap op het podium en daarbuiten bij hem zijn en kan niet wachten tot we binnenkort weer samen kunnen spelen."

1 Hoe denkt Tom DeLonge over het verlaten van de band?

Hoewel Tom DeLonge er ongetwijfeld van hield om zoveel jaren deel uit te maken van Blink-182, was hij klaar om door te gaan naar nieuwe ondernemingen. In een interview zei hij: "Als artiest had ik min of meer overwonnen wat ik met muziek wilde doen, dus ik dacht dat dit een goed moment was om iets anders te doen." Nu besteedt hij zijn tijd aan complottheorieën, zijn familie en zijn carrière als Hollywood-producent.

Aanbevolen: