13 foto's van Kanye met de familie van Kim Kardashian die bewijzen hoe dichtbij ze zijn

Inhoudsopgave:

13 foto's van Kanye met de familie van Kim Kardashian die bewijzen hoe dichtbij ze zijn
13 foto's van Kanye met de familie van Kim Kardashian die bewijzen hoe dichtbij ze zijn
Anonim

Rapper Kanye West en reality-tv-ster Kim Kardashian ontmoetten elkaar rond 2004 toen Kim werkte als Brandy's persoonlijke assistent. Kim was destijds getrouwd, dus er kon niets tussen de twee ontstaan. In 2008 vroeg Kanye Kim om in zijn poppenkast te verschijnen, wat ze deed, maar de show werd geannuleerd voordat deze werd uitgezonden. Kim en Kanye bleven vrienden. Kim trouwde in 2011 met haar tweede echtgenoot.

Tegen die tijd begon Kanye al gevoelens voor Kim te ontwikkelen en liedjes over haar te schrijven. Na drie maanden huwelijk pakte Kim haar koffers en vertrok. Een paar maanden later vloog Kim naar Parijs om Kanye te zien en toen begon het paar te daten. In 2013 verwelkomden Kim en Kanye hun eerstgeboren dochter. Het paar trouwde het jaar daarop.

De Kardashian-Jenner-clan heeft de relatie tussen Kim en Kanye altijd goedgekeurd en toegegeven dat de twee zielsverwanten zijn. Ze hebben er geen probleem mee dat Kanye deel uitmaakt van hun familie. Hier zijn foto's die bewijzen dat Kanye dicht bij de Kardashian Jenner-stam staat.

13 De Kardashians in de muziekvideo van Kanye

Kanye heeft onlangs een videoclip uitgebracht voor zijn nummer Closed On Sunday met zijn vrouw, kinderen en een paar Kardashian-familieleden. Dit is niet de eerste keer dat de rapper zijn vrouw en kinderen in zijn muziek laat verschijnen, maar het is de eerste keer dat hij zijn schoonouders Kris en Kourtney Kardashian samen met haar kinderen heeft opgenomen.

12 Kanye opgenomen in familiefoto's

De Kardashians brachten hun eerste kerstkaart uit in 1987. Bruce, die in 2015 overstapte naar Caitlyn, heeft nog vier andere kinderen dan Kendall en Kylie die voor de kaarten hebben geposeerd. Kanye verdiende officieel zijn plaats in de familiefotoalbums toen hij in 2014 met Kim trouwde. Het is moeilijk gebleken om de hele familie bij elkaar te krijgen, dus de Westen maken nu hun eigen kaarten.

11 De Westen en Kardashians gaan samen naar de kerk

De Kardashians en hun partners gaan af en toe samen naar de kerk. Deze foto, genomen op een Paaszondag, toont de familie die een kerk in Los Angeles verlaat. De kleinkinderen van Kris maakten destijds ook deel uit van de zondagse familieaangelegenheid. Het Westen en Kardashians waren allemaal in het wit gekleed en ze zagen er onstuimig uit.

10 The Wests op vakantie met de Kardashians

De familievakanties van de Kardashian zijn een groot probleem en ze zorgen ervoor dat ze deze vastleggen in hun reality-tv-programma Keeping Up With The Kardashians. Kanye vergezelt af en toe zijn gezin en de rest van de Kardashians op deze feestdagen. De familie geniet van een Cubaanse cruise rond Havana op deze foto

9 De Kardashians dragen Yeezy tijdens een Yeezy-modeshow

Kim en Kanye zijn de huidige eigenaren van het kledingbedrijf Yeezy. Sinds Kim eigenaar werd nadat Kanye op Moederdag haar aandelen aan het bedrijf presenteerde, draagt ze nauwelijks iets anders dan Yeezy. Haar zussen zijn ook in deze rage terechtgekomen en worden vaak gespot in Yeezy-kleding en schoenen.

8 De grote gelukkige familie die samen rondhangt

Af en toe stappen de Wests en de Kardashians samen uit voor een familiedate. De kinderen genieten vooral van deze borrels omdat ze kunnen spelen en een band met elkaar kunnen opbouwen. Op deze foto was de familie samen voor Thanksgiving ergens in Californië. Het hele samengestelde gezin was er samen met de kinderen en ze waren allemaal dankbaar voor de zegeningen die elk had.

7 In Balmain Outfits At The Met Gala

In 2016 wonen Kim, Kylie en Kris het Met Gala bij met Balmain-jurken. Kanye werd niet uitgesloten van de familieaangelegenheid. Hij droeg een Balmain-jas die paste bij de monochrome jurken van Kim en Kylie. Het met kristallen bezaaide spijkerjack en de jurk van Kim behoorden die avond tot de beste outfits op de rode loper.

6 Kanye op een evenement met de Kardashians

Kanye heeft meer geld verdiend aan Yeezy dan aan zijn muziek. Zijn hoge gevoel voor mode is ook een van de redenen waarom hij een langdurige relatie heeft kunnen opbouwen en onderhouden met de Kardashians, die grote beïnvloeders zijn in de mode-industrie. Af en toe gaat hij met hen mee naar modeshows.

5 Altijd samen vieren

Als er één ding is waar de Kardashians bekend om staan, zijn het hun grote familiefeesten. Af en toe vinden ze het leuk om op één plek samen te komen om een speciale gelegenheid te vieren of vrolijk te zijn. Behalve de kinderen mogen ook de huidige echtgenoten en partners de borrels vereren.

4 The Wests Living With Kris Jenner

Tegen de tijd dat North West, de baby van Kim en Kanye in 2013 arriveerde, waren de renovaties van het nieuwe huis van het paar nog lang niet voltooid, dus besloot het paar bij Kris Jenner in te trekken terwijl ze wachtten tot hun huis klaar was. Kris zou hen ook helpen met de baby.

3 De mode-adviseur van de Kardashians

Een van Kanye's eerste optredens in Keeping Up With The Kardashians was toen hij Kim hielp met het reorganiseren van haar kast. Kim kijkt op naar Kanye voor mode-advies en dat doen de andere Kardashians ook. Kanye was ook zeer betrokken bij het uiteindelijke ontwerp van de jurken van de bruidsmeisjes die tijdens de bruiloft van het paar in 2014 werden gedragen.

2 De Kardashians wonen de diensten van Kanye bij

In april 2019 ontving Kanye ongeveer 50.000 mensen op de Coachella-camping voor een zondagsdienst om 9.00 uur. Kanye hield aanvankelijk de wekelijkse zondagsdiensten die in januari in zijn huis begonnen, voordat hij ze naar buiten verplaatste. Behalve de Kardashians en Jenners was DMX een van de beroemdheden die aanwezig waren. Chance The Rapper, Lizzo, Kid Cudi waren enkele van de andere A-lijst gasten bij de Coachella-service.

1 De feestdagen samen doorbrengen

Kris organiseert normaal gesproken een jaarlijks kerstfeest. In 2018 gaf ze het stokje echter door aan haar dochters. Kim en Kanye waren de eersten die presenteerden en hun feest was ronduit spectaculair. Kanye was de perfecte co-host die de tijd nam om te poseren met enkele van de Kardashian-familieleden.

Aanbevolen: