Beyoncé en Jay-Z feliciteren Nicki Minaj met haar Video Vanguard Award

Beyoncé en Jay-Z feliciteren Nicki Minaj met haar Video Vanguard Award
Beyoncé en Jay-Z feliciteren Nicki Minaj met haar Video Vanguard Award
Anonim

Als je lid bent van zowel de Barbz als de Beyhive, is het tijd om je te verheugen!

Beyoncé en Jay-Z hebben Nicki Minaj onlangs bloemen gestuurd om de rapper te feliciteren met haar grote eer tijdens de MTV Video Music Awards van dit jaar. Minaj kreeg de Michael Jackson Video Vanguard Award en speelde een medley van haar hits.

De "Super Freaky Girl"-rapper deelde het boeket donderdag op haar Instagram-verhaal. Het paar stuurde een grote vaas met crèmekleurige rozen en witte lelies, samen met een briefje.

"Gefeliciteerd met je mooie prijs", stond er op het briefje. "Ik stuur je al onze liefde."

Het briefje was ondertekend met "Hov en B Holla."

"Heel erg bedankt", schreef Minaj in het bijschrift. "Jullie allebei. Voor alles."

Minaj bedankte zowel Beyoncé als Jay-Z in haar dankwoord tijdens de show.

"Bedankt aan alle mensen die me hebben geïnspireerd en waarvan ik denk dat ze mijn flow hebben geïnspireerd", zei ze. "Lil Wayne, Foxy Brown, Lauryn Hill, Jay-Z."

"De mensen die me enorme kansen hebben gegeven die ik nooit zal vergeten", ging ze verder. "Kanye West, Beyoncé, Madonna, Mariah Carey, Eminem, Britney Spears, Rihanna."

Beyoncé werkte in 2014 twee keer samen met Minaj, voor de nummers 'Feeling Myself' en 'Flawless Remix'. Ze nam de Vanguard-prijs acht jaar eerder dan Minaj mee naar huis. Beyoncé kreeg de prijs uitgereikt door haar man en hun dochter Blue Ivy.

Het is een geweldige week geweest voor Minaj, die donderdag haar muziekvideo "Super Freaky Girl" liet vallen.

De clip werd geregisseerd door Joseph Kahn en bevat Alexander Ludwig als Ken, terwijl Minaj Barbie speelt. Minaj verkleedt zich ook als Rick James in de clip, wiens eigen hit "Super Freak" uit 1981 zwaar wordt gesampled op de baan. Bovendien heeft Minaj ook een robothond in de video.

Het nummer heeft in de eerste week 21,1 miljoen streams, 4,6 miljoen radio-airplay-impressies van het publiek en 89.000 verkochte downloads verzameld. Als gevolg hiervan kwam het nummer binnen op nummer één in de Billboard Hot 100-hitlijst. Dit markeert Minaj's eerste nummer één op de kaart als soloartiest en derde in het algemeen. Haar andere twee nummer één zijn "Trollz" met 6ix9ine uit 2020 en Doja Cat's "Say So" uit hetzelfde jaar. Het werd ook het tweede hiphopnummer van een vrouwelijke soliste dat op nummer één debuteerde sinds Lauryn Hill's single "Doo Wop (That Thing) uit 1998."

We vinden het geweldig dat Nicki Minaj's leven bestaat uit het schrijven van geschiedenis en het krijgen van haar (letterlijke) bloemen!

Aanbevolen: