Fans feliciteren Scarlett Johansson nadat is onthuld dat ze haar eerste kind heeft gekregen met Colin Jost

Inhoudsopgave:

Fans feliciteren Scarlett Johansson nadat is onthuld dat ze haar eerste kind heeft gekregen met Colin Jost
Fans feliciteren Scarlett Johansson nadat is onthuld dat ze haar eerste kind heeft gekregen met Colin Jost
Anonim

Er werd pas onlangs onthuld dat Scarlett Johansson zwanger was, en vandaag ontbrandt het nieuws al met updates over het feit dat ze al is bevallen.

Dit is Scarletts tweede kind, maar de geboorte van deze gloednieuwe bundel van vreugde maakt haar man, Colin Jost, voor de allereerste keer vader.

De trotse papa ging naar sociale media om te verklaren dat hij nu de vader was van een babyjongen, en vroeg onmiddellijk om privacy, waarbij hij alle vragen en opmerkingen doorstuurde naar de publicist van het paar, om te voorkomen dat hij overspoeld werd.

Scarlett Johannsons geheime zwangerschap

Veel beroemdheden pronken met hun babybuikjes en posten onderweg foto's en updates over hun zwangerschappen, maar Scarlett Johannson en Colin Jost kozen ervoor om deze persoonlijke ervaring voor zichzelf te houden.

Het paar onthulde hun opwindende nieuws begin juli aan de pers, en het diende als een verklaring voor Scarlett Johannson's zeer lage profiel als het ging om het promoten van haar nieuwe film, Black Widow.

Er werd eerder gemeld dat het stel een dochtertje zou krijgen, maar de Instagram-pagina van Colin Jost vermeldt anders.

De snelle baby-update

Scarlett is al moeder van haar 6-jarige dochter Rose, die ze deelt met haar ex-man Romain Dauriac.

Dit wordt de eerste ervaring van Colin Jost als vader, en het lijkt erop dat hij hoopt dit een familieaangelegenheid te houden, met minimale tussenkomst van de pers en de media.

Zijn Instagram-bericht diende als een snelle update en herinnering aan fans dat hij niet te veel zal onthullen, afgezien van het delen van het goede nieuws dat zijn zoontje net ter wereld is gekomen.

Fans stuurden snel felicitaties naar het paar, met opmerkingen als; "gefeliciteerd aan de lieve familie", "geniet van je mooie zoontje," en "gefeliciteerd, dit is zo speciaal."

Andere opmerkingen inbegrepen; "wauw, we zijn er net achter gekomen dat ze zwanger was! Dit is de beste verrassing!"

Aanbevolen: