Deze 8 Reality-koppels hebben het eindelijk opgegeven

Inhoudsopgave:

Deze 8 Reality-koppels hebben het eindelijk opgegeven
Deze 8 Reality-koppels hebben het eindelijk opgegeven
Anonim

Het aantal huwelijken en verlovingen van beroemdheden dit jaar is enorm, maar er zijn ook veel spraakmakende scheidingen geweest. Sommigen van hen komen absoluut uit de lucht vallen, terwijl het romantische leven van anderen al lang beladen is. Met alle ogen op jou gericht, is het heel moeilijk om de vonk levend te houden, vooral wanneer fans en de media zich blijven bemoeien met de relatie. Tientallen stellen die elkaar ontmoetten tijdens het filmen van een realityshow, zijn uit elkaar gegaan, wat het punt bewijst. Dit zijn de 8 Reality TV-sterren die dit jaar eindelijk uit elkaar zijn gegaan.

8 Southern Charm's Shep Rose & Taylor Ann Green

Volgens bronnen dicht bij het paar waren de problemen van Rose met monogamie een belangrijke factor in de breuk. Een andere insider zei dat hij weigerde zich aan Taylor te binden en haar te vertellen dat hij met niemand wilde settelen. Tijdens de reünie van vorig jaar met gastheer Andy Cohen, gaf Rose toe dat ze Green had bedrogen. Bovendien onthulde Rose dat ze de ex had ge-sms't. De eerste aflevering van Southern Charm, een realityshow van Bravo uit de Verenigde Staten, werd uitgezonden op 3 maart 2014. Verschillende socialites uit Charleston, South Carolina hebben hun leven en carrière onderzocht tijdens de serie.

7 Vrijgezellin Michelle Young & Nayte Olukoya

Young kreeg een tweede kans op liefde in de ABC-show The Bachelor toen ze in seizoen 26 werd gecast als de hoofdrolspeelster van de show. Dertig mannen streden om haar genegenheid, maar op de allereerste avond viel Olukoya op. Young en Olukoya stopten echter pas zes maanden nadat ze verloofd waren. Ze maakten de scheiding bekend op Instagram, waar beide partijen uitvoerige opmerkingen maakten in hun verschillende Stories. Als het allereerste zwarte stel dat betrokken was bij The Bachelor of The Bachelorette, schreven ze geschiedenis met hun engagement.

6 Vrijgezellin Katie Thurston & John Hersey

De relatie tussen de ex-vrijgezellin en John Hersey duurde minder dan een jaar voordat ze uit elkaar gingen, zoals het geval is met zoveel van dergelijke verhalen. Op 21 juni 2022 maakten ze het nieuws bekend dat ze niet meer samen waren. Deze breuk komt 15 maanden nadat het stel elkaar voor het eerst ontmoette op The Bachelorette. Hun romance bloeide echter op nadat het filmen was ingepakt. Na te hebben deelgenomen aan het Bachelor-seizoen van Matt James in 2021, werd Thurston gekozen als Bachelorette van seizoen 17. Ze arriveerde op haar bestemming verloofd met Blake Moynes, maar ze verbraken later hun verloving en kondigden hun scheiding aan in oktober. Na een maand daten, leerde het publiek dat Thurston en Hersey een item waren. In week twee van het seizoen van Thurston werd de stagiair-piloot van het eiland gestemd.

5 Love is Blind's Iyanna McNeely en Jarrette Jones

Na twee seizoenen hebben Iyanna McNeely en Jarrette Jones van seizoen 2 besloten hun relatie te beëindigen. Veel fans vragen zich af wat er met het paar is gebeurd nadat de show was afgelopen, en het paar kondigde zojuist hun splitsing aan in een Instagram-bericht en zei dat ze er goed over hadden nagedacht voordat ze hun keuze maakten. Hoewel McNeely en Jones het erover eens waren dat deze beslissing moeilijk was, blijven ze vastbesloten elkaar het beste te wensen. McNeely en Jones ontmoetten elkaar in een van de pods in het tweede seizoen van de Netflix-kaskraker, die eerder dit jaar in première ging. Jones ontwikkelt ook gevoelens voor Mallory Zapata, maar uiteindelijk kiest hij voor McNeely, en de twee zijn nu verloofd. Hoewel ze uiteindelijk door het gangpad liepen, hadden de twee een rotsachtige weg naar de grote dag. De twee Chicagoanen waren bang dat hun verschillende manieren van leven met elkaar in conflict zouden komen, maar ze besloten een compromis te sluiten om hun relatie te laten slagen.

4 Vanderpump's Katie Maloney & Tom Schwartz

Voormalige Vanderpump Rules-sterren Katie Maloney en Tom Schwartz zijn uit elkaar. Schwartz en Maloney maakten op Instagram bekend uit elkaar te gaan na bijna 12 jaar huwelijk. In 2011 introduceerde mede-ster Kristen Doute de twee en in 2016 waren ze verloofd om te trouwen. In 2022 vroeg Maloney echter een scheiding aan bij Schwartz, met als reden onverenigbare verschillen. Ze zijn vrienden gebleven nadat ze publiekelijk hadden verklaard dat ze uit elkaar gingen en brengen nog steeds tijd samen door. Nog indrukwekkender is dat Schwartz ze tot de top scheidende stellen heeft gerekend. Maloney's beslissing om op een meidenavond uit te gaan met haar voormalige co-ster Stassi Schroeder zonder haar trouwring leidde tot de eerste speculaties over een breuk tussen het paar. Op Valentijnsdag plaatste Schwartz nog maar een maand geleden een hartverwarmend bericht aan zijn vriendin. Maloney en Schwartz leken altijd sterk, vooral in het meest recente seizoen, ondanks de show die de talrijke ups en downs van de cast-paren documenteerde, waaronder overspel, explosieve argumenten en meer, gedurende de afgelopen negen seizoenen van Vanderpump Rules.

3 Mackenzie & Josh McKee van Teen Mom OG

Mackenzie McKee van Teen Mom OG zei dat zij en haar echtgenoot Josh McKee na acht en een half jaar huwelijk zijn gescheiden. Mackenzie erkende dat hun bestaan in de schijnwerpers stond en zei dat ze dankbaar was voor haar 12-jarige relatie met Josh, maar dat het tijd was om verder te gaan. De MTV-ster, die drie kinderen heeft met haar vervreemde echtgenoot, weigerde de redenen voor hun scheiding te bespreken, maar zei dat ze had besloten te vertrekken.

2 Love Is Blind's Danielle Ruhl & Nick Thompson

Na slechts een jaar huwelijk heeft Danielle Ruhl de scheiding aangevraagd van Nick Thompson. Tijdens het tweede seizoen van Netflix' populaire datingrealityshow ontmoetten Ruhl en Thompson elkaar. Love is Blind seizoen 2 had veel ongemakkelijke momenten omdat het mannen en vrouwen laat daten in speciaal gebouwde pods, waar ze met elkaar kunnen communiceren via een luidspreker, maar elkaar niet zien. De twee verloofden zich aan het begin van seizoen 2 en trouwden uiteindelijk in de zomer van 2021. Meerdere nieuwsmedia hebben onthuld dat Ruhl eerder deze maand de scheiding aanvroeg bij Thompson in Cook County Circuit Court in Illinois. Echter, na het vieren van hun eerste huwelijksverjaardag in juni, heeft het paar gezwegen over hun scheiding.

1 Bachelor in Paradise's Maurissa Gunn & Riley Christian

Maurissa Gunn en Riley Christian maakten eerder dit jaar bekend uit elkaar te gaan. Kort na het begin van het nieuwe jaar begonnen mensen te speculeren dat Maurissa en Riley uit elkaar waren nadat ze hadden opgemerkt dat Maurissa enkele recente afbeeldingen van Riley van haar Instagram-account had verwijderd. Enkele maanden nadat ze hun verloving hadden laten zien, stopten Riley en Maurissa ermee. In augustus 2021 werden Gunn en Christian het eerste zwarte stel dat zich verloofde op Bachelor in Paradise.

Aanbevolen: