Hoe Meg St alter van Twitter beroemd werd om scènes op hacks te stelen

Inhoudsopgave:

Hoe Meg St alter van Twitter beroemd werd om scènes op hacks te stelen
Hoe Meg St alter van Twitter beroemd werd om scènes op hacks te stelen
Anonim

Meg St alter is een Amerikaanse komiek, gespecialiseerd in wanhopige, misleide personages die vatbaar zijn voor theatrale verkeerde uitspraken, wiens stem veel aandacht heeft gekregen. De komiek boekte tijdens de pandemie online succes als de koningin van quarantaine door video's van komische schetsclips op TikTok en Twitter te plaatsen. Met haar telefoon en huishoudelijke rekwisieten ging Meg van sociale media naar televisie en speelde Kayla, de slechtste assistent ooit, in de populaire HBO-show Hacks.

Meg is ook de stem van Bonnie Davis in de originele Paramount+-serie Tooning Out the News en de moeder van Helen Keller in The Miracle Worker. In The New Yorker gutste Meg: "Ik zou niet meer geluk kunnen hebben. Ik kan het niet geloven. Dat is mijn eerste keer op de set. Dat is de eerste keer dat ik ooit een professionele acteerbaan had. Ik heb niet eens een commercial gemaakt." Van internet tot televisie, Meg's reis naar het sterrendom wordt hieronder opgetekend.

8 Improv Acts, Comedy Cohort, Sketch Group en FreakFest

Meg voerde sketch- en improvisatiecomedy-acts uit in Dayton en volgde daarna fulltime comedy in Chicago, waar ze als oppas werkte om te betalen voor improvisatielessen. Door door te gaan met stand-up, ontmoette ze een komisch cohort bestaande uit Sarah Squirm van Saturday Night Live en meer uitbundige gekken in de ondersteunende, experimentele scene. Meg vormde toen een sketchgroep genaamd Sharky en Sharko met haar beste vriendin Paula Skaggs, en organiseerde een gay, grungy comedy-avond genaamd FreakFest.

7 The Meg St alter Twitter Account

Meg maakte in 2018 een Twitter-account aan en genereerde een enorme aanhang door vrienden met veel volgers te taggen in tweets die dingen zeiden als: "Het is jouw beurt om me vandaag te retweeten. Gefeliciteerd! Je hebt gewonnen!" In Harper's Bazaar zegt ze gekscherend: "Ik heb mensen gewoon gepest om me volgers te krijgen." De tactiek werkte blijkbaar en evolueerde naar het cross-posten van inhoud op verschillende sociale-mediaplatforms, waaronder YouTube en Instagram, waar ze een nog grotere publiek.

6 The Meg St alter Show en het Meg St alter Character Genre

In 2019 verhuisde Meg van Chicago naar New York en bracht een webserie op YouTube uit met medewerker Nick Moore genaamd, The Megan St alter Show! De parodie van de talkshow bevatte een prima donna met verbluffende bravoure en middelmatig talent, geobsedeerd door het sterrendom en constant op de rand van een driftbui. Het type personage dat in de webserie wordt geportretteerd, is een van de vele die hebben bijgedragen aan het creëren van een geheel nieuw genre van personages afgebeeld door Meg.

5 Meg deelde komische video's online om pandemische angsten te genezen

Tijdens de pandemie maakte Meg komisch vermakelijke video's om te delen op sociale media als een manier om mensen aan het lachen te maken wanneer openbare interactie beperkt was. Ze zei: "Ik deed het omdat het onze enige optie was. Ik was zo depressief over alles wat er gaande was en we waren allemaal in paniek omdat we niet live konden optreden. Het was net als: "Oké, hoe kan ik optreden wanneer Ik ben alleen in mijn appartement in New York?"

4 Megs eerste virale video over een meisje en een jongen en de liefde van zijn leven

Meg's eerste virale video werd op 25 augustus 2019 gepost via Twitter met als ondertitel: "Mijn auditie voor het meisje in de film met wie de man bijna contact maakt voordat hij achter de liefde van zijn leven aan gaat." In PaperMag zei Meg: "Ik heb absoluut het gevoel dat ik me pas volledig realiseerde dat ik klaar was om al deze online dingen te doen, totdat ik binnen bleef", zegt ze. "Ik doe het al en ik kan dit al een tijdje. Het laat zien hoeveel komieken online kunnen doen."

3 Coke Energy, Pantene, onschadelijke oogstadvertenties en meer

Naarmate haar video's op sociale media meer aandacht van fans kregen, begon ze ook betaalde kansen te krijgen om gesponsorde inhoudsadvertenties te maken voor topbedrijven. Ze werkte samen met Coke Energy aan een promotieadvertentie waarin stond: "Je favoriete drankje is nu veel beter geworden dan voorheen!" Ze werkte ook met Pantene, Harmless Harvest, en speelde in een Pride-campagne als 'Bisexual Eve' met tegenhanger 'Gay Adam' om Marble Fruit-kaars te promoten.

2 De National Lampoon Radio Hour Podcast op Forever Dog Network

In 2019 voegde Meg zich bij de cast en schrijvers van de podcast The National Lampoon Radio Hour, gelanceerd op Forever Dog ter ere van het 50-jarig jubileum. Andere komische bijdragers waren Cole Escola, Jo Firestone, Brett Davis, Alex English, Maeve Higgins, Rachel Dratch, Amy Sedaris, Chris Gethard, Julie Klausner en Jordan Klepper. St alter verenigde zich met een nieuwe generatie komieken wiens optredens op sociale media begonnen in plaats van op het podium zoals de gemiddelde komiek normaal zou doen.

1 Toon het nieuws, met sterren gekruist: de film, hacks en nu

Tooning Out the News is een Amerikaans live-action/geanimeerd satirisch nieuwstelevisieprogramma, gemaakt en geproduceerd door Stephen Colbert, met in de hoofdrol Meg als Bonnie Davis. Star-Crossed is een film van 50 minuten die is gemaakt als aanvulling op het album van Kacey Musgraves waarnaar het is vernoemd, en wordt gekenmerkt door 'een gevoel van verhoogde realiteit'. Meg werkt momenteel aan haar Comedy Special Yearly Departed Self en HBO's Hacks with a Who's Who cast van jonge homo Hollywood.

Aanbevolen: