Twitter reageert op Kelly Clarkson die de dagslot van Ellen DeGeneres overneemt

Inhoudsopgave:

Twitter reageert op Kelly Clarkson die de dagslot van Ellen DeGeneres overneemt
Twitter reageert op Kelly Clarkson die de dagslot van Ellen DeGeneres overneemt
Anonim

Twee weken nadat Ellen DeGeneres aankondigde dat haar dagshow volgend jaar zou eindigen met zijn 19e seizoen, wordt er een nieuwe show aangeboord om de leegte te vullen die door The Ellen Show is achtergelaten.

Zangeres Kelly Clarkson zal haar talkshow The Kelly Clarkson Show brengen om het tijdslot van DeGeneres in NBC-stations te bezetten vanaf de herfst van 2022.

De Since U Been Gone-zangeres staat sinds september 2019 aan het hoofd van The Kelly Clarkson Show. Ze won in mei 2020 ook een Daytime Emmy Award voor Outstanding Entertainment Talk Show Host.

Twitter is extatisch over Kelly Clarkson die Ellen DeGeneres vervangt

Twitter-gebruikers hebben op het nieuws gereageerd, na weken van speculaties over welke show het programma Ellen DeGeneres’ zou vervangen.

“Kelly Clarkson die het stokje van Ellen overneemt, is het positieve nieuws dat 2021 nodig heeft”, merkte een gebruiker op.

“de natuur geneest”, was een andere opmerking.

Clarkson slaagde er zelfs in de harten te winnen van degenen die haar show nog niet hebben gezien.

"Hé goed dat Kelly Clarkson Ellen's tijdslot krijgt. Ik heb haar show nog nooit gezien, maar ik heb gehoord dat het goed is. Dat is behoorlijk groot voor haar", twitterde een gebruiker.

"Ik vraag me af of Kelly Clarkson weet dat ze daadwerkelijk heeft ingestemd om Ellen te hosten, in haar personage, zoals Ellen," grapte iemand anders.

Waarom beëindigt Ellen DeGeneres haar talkshow?

De presentator en cabaretier legden uit dat de beslissing niets te maken had met de beschuldigingen van giftige stoffen op de werkplek tegen de show, die ertoe hebben bijgedragen dat de kijkcijfers eerder dit jaar daalden.

Vorig jaar haalde DeGeneres de krantenkoppen toen huidige en voormalige medewerkers van haar dagshow haar uitriepen voor het bevorderen van een giftige werkplek.

In een uiteenzetting gepubliceerd door BuzzFeed in juli 2020, zeggen de werknemers van DeGeneres dat ze geconfronteerd werden met racisme, angst en intimidatie. DeGeneres ontkende te weten wat er achter de schermen gebeurde.

Na de aankondiging dat de show volgend jaar zou eindigen, opende DeGeneres de beweringen die de populariteit van de show aantastten, door ze als "vrouwonvriendelijk" en "georkestreerd" te bestempelen.

“Ik dacht dat er iets aan de hand was omdat het te georkestreerd was, het was te gecoördineerd. En weet je, mensen worden gepest, maar voor mij vier maanden achter elkaar?” zei ze op Today Show.

"Ik moet zeggen dat als niemand anders het zegt, het echt interessant was, omdat ik een vrouw ben, en het voelde erg vrouwonvriendelijk aan," zei ze.

Aanbevolen: