Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Metz en Martyn Eaden?

Inhoudsopgave:

Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Metz en Martyn Eaden?
Wat is er echt gebeurd tussen Chrissy Metz en Martyn Eaden?
Anonim

Kate Pearson is misschien wel het beste personage in de geliefde serie This Is Us. Ze is een lieve, meelevende persoon die meer van haar vader houdt dan van wat dan ook, en het schuldgevoel dat ze voelt over zijn dood is erg moeilijk voor haar om te dragen. Hoewel we dol zijn op de fantheorieën over de dood van Jack en Mandy Moore's This Is Us-rol ongelooflijk is, is er iets speciaals aan wat Chrissy Metz naar de show brengt.

Hoewel veel echtscheidingen van beroemdheden super hoog in het vaandel staan, was Chrissy Metz een paar jaar getrouwd en fans weten misschien niet de details van deze relatie en waarom het mis ging. Chrissy heeft over deze tijd in haar leven gesproken en verteld waarom ze is gescheiden. Blijf lezen om erachter te komen wat er echt is gebeurd tussen Chrissy Metz en haar ex-man Martyn Eaden.

De reden waarom Chrissy Metz ging scheiden

Terwijl fans zich voorbereiden op This is Us vorig seizoen, is dit het perfecte moment om terug te blikken op de getalenteerde acteurs die zo'n grote indruk hebben gemaakt op deze populaire serie. Dat geldt ook voor Chrissy Metz, die geweldig werk heeft geleverd door een personage uit te beelden dat een super zwaar leven heeft gehad en die haar vader elke dag mist. Kate heeft veel genezing te doen en fans maken echt contact met haar via flashbacks en hedendaagse scènes, omdat ze zo herkenbaar en aardig is.

Chrissy Metz deelde het verhaal van haar scheiding in haar memoires. Volgens The Daily Mail schreef Chrissy in This Is Me: Loving The Person You Are Today dat hun relatie moeilijk was en dat ze echt ongelukkig was.

Chrissy zei dat in 2013, toen zijn vader en moeder hen kwamen bezoeken, ze besloten dat scheiden de beste optie was. Martyn was super hard en zei tegen Chrissy: "Alles draait om jou. Chrissy, je bent net zo narcistisch als egoïstisch. Vanaf het begin draaide alles om jou."

Chrissy schreef over hoe Martyn tijd doorbracht met een vrouw met wie hij werkte en ze zouden wandelen, wat haar ongemakkelijk maakte, wat volkomen begrijpelijk is. Ze sprak ook over het gaan naar Overeaters Anonymous en hoe deze keer een strijd voor haar was.

Chrissy schreef: "Ik deed zo mijn best om mijn relatie met mijn lichaam te vatten en mijn gewoonte te doorbreken om mijn emoties te eten en eten gelijk te stellen aan het delen van liefde. Ik wist niet hoe ik tijd met Marty moest doorbrengen zonder te gebruiken."

Volgens Nicki Swift trouwde Chrissy in 2008 in Santa Barbara en besloot Martyn in 2013 de scheiding aan te vragen, dus het was helemaal geen lang huwelijk.

Informatie over Chrissy Metz' ex-man Martyn Eaden is schaars, maar volgens The List noemde de moeder van Chrissy hem 'haar eerste echte liefde' en 'een aardige vent'. Chrissy schreef in haar memoires: "Ik werk er nog steeds aan om een betere ex-vrouw te zijn dan ik een vrouw was."

Chrissy Metz is een super getalenteerde zangeres en ze deelde in een interview met Dress To Kill magazine dat ze haar lied "Actress" schreef over een breuk. She Knows meldde dat Chrissy Metz en Hal Rosenfeld in 2020 uit elkaar gingen na een relatie van twee jaar, en het lijkt erop dat dit nummer over hem gaat.

Chrissy Metz legde uit: "we schreven Actrice omdat ik een tijdje geleden een breuk had meegemaakt. Het was geen harde breuk, de breuk daarvoor was echt moeilijk. En ik realiseerde me dat het niet eens over de persoon, het ging over mij en hoe ik me voelde over mezelf en wat het voor mij opleverde. En dus gingen we gewoon het pad in van het schrijven van Actrice en wetende dat we allemaal proberen een dapper gezicht op te zetten wanneer we voel me erg diepbedroefd."

Chrissy deelde ook enkele details over haar schrijfproces en zei dat ze soms liedjes schrijft als een therapeutische manier om met een situatie om te gaan en soms wil ze het nummer de wereld in brengen.

Kate en Toby hebben een ingewikkeld liefdesverhaal over 'This Is Us'

In een interview met Entertainment Weekly zei Chrissy Metz dat Dan Fogelman haar van tevoren had verteld dat Toby en Kate uit elkaar zouden gaan, dus ze was zich ervan bewust dat echtscheiding zeker in hun toekomst lag.

Chrissy legde uit dat ze veel emoties voelde toen ze eraan dacht dat haar personage het uitmaakte met Toby.

Chrissy zei: "het was gewoon heel emotioneel, want op elk moment, zelfs als het een fictieve relatie is, ben ik gehecht aan de relatie. Vooral van alles wat ze hebben meegemaakt en meegemaakt en hoe ze en ongeacht of hun relatie een reden, een seizoen of een heel leven was, zoals ze zeggen, er was zoveel groei."

Fans kijken uit naar de seriefinale van This Is Us, hoewel het vanzelfsprekend is dat er veel tranen zullen zijn. En het zal bevredigend zijn om te zien hoe het verhaal van Kate Pearson afloopt. Het zal geweldig zijn om te zien hoe Chrissy Metz haar tijd afmaakt met het spelen van dit geliefde personage.

Aanbevolen: