RHONJ': fans verdeeld over het drama van Jennifer Aydin met haar moeder

Inhoudsopgave:

RHONJ': fans verdeeld over het drama van Jennifer Aydin met haar moeder
RHONJ': fans verdeeld over het drama van Jennifer Aydin met haar moeder
Anonim

Jennifer Aydin veroorzaakte een grote breuk tussen fans tijdens het eerste deel van de RHONJ-reünie. Ze sprak meer over de afstandelijke relatie met haar moeder en hoe ze weigert haar excuses aan te bieden.

Sommige kijkers hadden verwantschap met Aydin vanwege hun eigen ervaring in een eerste generatie immigrantengezin. Anderen vinden echter dat haar moeder een betere behandeling verdient.

Jennifer Aydin's moeder

Jennifer trad dit seizoen op als moderator van haar familie en zag het standpunt van haar moeder pas laat in de verhaallijn. Het is moeilijk om de angst te zien die haar moeder ervaart terwijl ze haar huwelijk herbeleeft, en niemand leek haar te geloven.

Een fan schreef op Reddit: "Het feit dat ze 16 jaar oud was, tien jaar jonger dan haar man, is genoeg om het voor mij als misbruik te beschouwen. Het is duidelijk dat haar man het huwelijk niet zelf heeft geregeld, maar ik Ik weet zeker dat hij vasthield aan dezelfde 'traditionele idealen' over hoe een vrouw in het huwelijk moet worden behandeld."

Jennifer was open voor het publiek over het huwelijk van haar ouders, en onthulde zelfs dat haar moeder niet door wilde gaan met het huwelijk, maar werd gedwongen vanwege culturele verwachtingen.

Haar moeder zei dat ze denkt dat ze tijdens haar relatie emotioneel is misbruikt. Tijdens de reünie zei Jennifer echter dat ze niet gelooft dat dat waar is. Ze zag emotionele verwaarlozing, maar ze beschouwt dat niet als misbruik.

Fans bieden advies

Jennifer gaf ook voortdurend aan dat ze in het heden wil leven. Een fan verduidelijkte via Reddit dat deze aanpak niet noodzakelijkerwijs probeert te zwijgen wat er jaren geleden is gebeurd.

"Ik denk dat als ze zegt dat ze in het heden moet leven, ze bedoelt dat haar ouders ouder worden, laten we een gezin zijn door de vrede te bewaren, wat op zijn beurt haar moeder pijn doet, maar nogmaals, een te moeilijke positie voor een dochter om ben binnen."

Anderen waren het erover eens dat Jennifer zichzelf niet moest dwingen de ene of de andere kant te kiezen. Ze wil dat haar ouders gelukkig zijn en deze groeipijnen in het gezin moeten stressvol zijn.

Zoals een andere fan zei: "Jen mag gemengde gevoelens hebben en ze mag een band met hem hebben. Ze mag haar moeder ook vertellen om van het heden te genieten, van haar kleinkinderen te genieten en het verleden los te laten …"

Aanbevolen: