Claudia Conway smeekt fans om 'stoppen met het bellen van de autoriteiten' over moeder Kellyanne Conway

Inhoudsopgave:

Claudia Conway smeekt fans om 'stoppen met het bellen van de autoriteiten' over moeder Kellyanne Conway
Claudia Conway smeekt fans om 'stoppen met het bellen van de autoriteiten' over moeder Kellyanne Conway
Anonim

Het is een wilde week geweest voor voormalig presidentieel adviseur Kellyanne Conway. De auteur en advocaat stapte niet alleen uit haar functie in het Witte Huis; ze zou ook haar langdurige huwelijk met George Conway hebben beëindigd.

Misschien heeft niets de reputatie van Kellyanne zo sterk beïnvloed als de meest recente beschuldigingen dat de Republikeinse woordvoerder haar zestienjarige dochter Claudia Conway heeft misbruikt.

Claudia lanceerde de beschuldigingen tegen haar moeder in een reeks nu verwijderde TikTok-video's met naar verluidt audio van Kellyanne die vloekwoorden schreeuwt naar haar dochter. De virale clips genereerden veel media-aandacht, waaronder telefoontjes naar zowel de politie als de kinderbescherming.

Nu vraagt de beroemde TikTok-tiener haar fans echter om "te stoppen met het bellen van de autoriteiten". De enige vraag die de meeste fans nu hebben is: waarom?

Claudia Tegen Kellyanne, 'Je gaat naar de gevangenis'

In de loop van de afgelopen week heeft Claudia Conway verschillende TikTok-video's vrijgegeven waarin wordt beweerd dat haar moeder Kellyanne Conway zowel fysiek als verbaal gewelddadig is. De beroemde tiener heeft aangifte gedaan van het feit dat ze niet "mijn familie in de problemen wilde brengen"; haar enige doel bij het publiceren van de banden was naar verluidt om "veiligheid" te vinden.

Inderdaad, slechts enkele dagen na het plaatsen van de verontrustende audiobeelden, verwijderde de tiener de clips van TikTok. Ze legde haar beslissing uit: Ik postte degenen die dachten dat ik misschien een soort van hulp zou krijgen. Maar er gaat niets gebeuren, dus ik heb ze verwijderd.”

Op 26 januari haalde de gespannen relatie tussen Kellyanne en Claudia echter opnieuw de krantenkoppen. Op de een of andere manier werd een topless foto van de minderjarige op het Twitter-account van Kellyanne geplaatst. De foto is inmiddels verwijderd; Twitter werkt momenteel echter samen met de politie om de dader te onderzoeken.

Claudia heeft laten weten dat ze gelooft dat haar moeder de foto heeft geplaatst. "Je gaat de gevangenis in, Kellyanne", zei ze in een TikTok-video.

Claudia's plotselinge verandering van hart

Na dagenlang volgers te hebben gevraagd om haar te helpen 'emanciperen' van haar ouders, ging Claudia opnieuw naar TikTok, dit keer met een totaal andere boodschap. "Stop met het bellen van de autoriteiten", smeekte ze haar fans.

De tiener probeerde het publiek gerust te stellen dat Kellyanne nooit de topless foto zou hebben geplaatst die naar haar Twitter-account was gelekt. Vervolgens zei ze dat ze het probleem 'privé' met haar familie wilde oplossen.

Maar waarom deze plotselinge verandering?

Een reden kan te maken hebben met Claudia's zorgen over de impact van media-aandacht op haar eigen veiligheid. Volgens dezelfde TikTok-verklaring hebben Claudia en de rest van de Conway-familie talloze bedreigingen ontvangen van mensen die blijkbaar de jonge sociale-mediasensatie willen helpen.

"Bedreigingen uiten is echt… me in gevaar brengen", vertelde Claudia haar volgers. Als gevolg daarvan, zegt ze, moeten we niet verwachten dat ze haar opnieuw publiekelijk over deze kwestie zal zien praten.

Aanbevolen: