Ben Affleck brengt nieuwe Batman-look uit 'Justice League Snyder Cut' uit

Ben Affleck brengt nieuwe Batman-look uit 'Justice League Snyder Cut' uit
Ben Affleck brengt nieuwe Batman-look uit 'Justice League Snyder Cut' uit
Anonim

De ooit mythische Snyder Cut is nu dichter bij realisatie dan ooit. Niets is meer hetzelfde voor Snyder-fans sinds de regisseur officieel de release van Zack Snyder's Justice League aankondigde tijdens een Man of Steel-horlogefeest in juni 2020.

De film wordt in 2021 uitgebracht op HBO Max, het glimmende nieuwe streamingplatform van Warner Bros.

Acteur Ben Affleck die Bruce Wayne/Batman speelde in de Snyder's DCEU, deelde onlangs een gloednieuwe afbeelding van Batman uit de aankomende film.

Het beeldt nog steeds Batman af die deelneemt aan wat hoogstwaarschijnlijk de climax in de film is en is bijschrift met de hashtag UsUnited.

Afflecks vertolking van de caped crusader in de kritisch verdeeldheid zaaiende Batman v Superman: Dawn of Justice was een van de weinige lichtpuntjes in de film.

De film heeft de laatste tijd behoorlijk wat stoom verzameld. Wat ooit werd beschouwd als slechts een hermontage en postproductie op bestaand beeldmateriaal is uitgegroeid tot volledige productie, aangezien er nieuwe opnames zijn gepland voor extra beeldmateriaal.

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Snyder zal de nieuwe film een ervaring van vier uur zijn, geleverd in termijnen van 1 uur. Bijna de hele hoofdcast zal zich bij de crew voegen voor nieuwe opnames, met uitzondering van Henry Cavill die bezig is met de opnames voor het tweede seizoen van Netflix' Witcher.

Hij verklaarde ook dat Snyder al genoeg materiaal bij zich heeft om een meeslepende Superman-boog in de film te maken.

Naarmate we dichter bij de release van de film komen, nemen zowel de anticipatie als de verwachtingen aanzienlijk toe.

De trailerrelease van de film was een trending topic op internet en zorgde voor veel ophef. Vooral fans waren blij om de ware interpretatie van 'Batfleck' terug te krijgen, die volgens hen verpest was in de theatrale versie van de film.

Hoewel Affleck al ontslag heeft genomen uit de rol en Rob Pattinson hem is opgevolgd, hopen fans nog steeds op meer avonturen van Batfleck. Deze hoop werd nieuw leven ingeblazen toen Andy Muscheitti, de regisseur van de aankomende Flash-film, aankondigde dat Ben zijn rol in de film opnieuw zou spelen.

Met zoveel positieve pers rond 'Batfleck', zijn de geruchten over een Batman-tv-serie met Affleck in de hoofdrol ook sterk geworden, hoewel het op geen enkele manier is onderbouwd.

Hier is te hopen dat de release van de Snyder Cut meer goed nieuws brengt voor Batfleck-fans.

Aanbevolen: