Zou Edward Norton ooit terugkeren naar de MCU?

Inhoudsopgave:

Zou Edward Norton ooit terugkeren naar de MCU?
Zou Edward Norton ooit terugkeren naar de MCU?
Anonim

Veel filmcritici waren het erover eens dat Edward Norton aanwezig was als The Hulk, maar toen dook hij weg en werd summier vervangen door Mark Ruffalo. Waardoor fans zich afvroegen of Norton ooit zal terugkeren naar het Marvel Cinematic Universe?

Waarom verliet Edward Norton de MCU?

Er waren veel geruchten over waarom Edward de MCU in de eerste plaats verliet. Maar de acteur heeft een paar solide verklaringen gegeven, waaronder dat hij niet zijn hele carrière in een specifiek personage wilde worden ondergebracht.

Hoewel hij verrassend privé is over zijn persoonlijke leven en zijn keuze van acteerprojecten, lijkt het erop dat Edward het MCU op fatsoenlijke voorwaarden heeft verlaten.

Aangezien hij niet is ontslagen, is het theoretisch mogelijk dat hij geen bruggen heeft verbrand met Marvel, waardoor de deur openstaat voor een mogelijke terugkeer in de toekomst. Maar zal hij het doen?

Wat vinden MCU-managers van Edward Norton?

Hoewel hij niet is ontslagen uit de MCU, klinkt het alsof Edward Norton in zijn kielzog enige controverse heeft achtergelaten. Er deden geruchten de ronde over zijn wijzigingen in het 'Hulk'-script en zijn klachten op de set. En het lijkt erop dat er enige waarheid in die suggesties zit.

Kevin Feige van Marvel Studios heeft zelfs een verklaring uitgegeven waarin hij uitlegde dat geld niets te maken had met het vertrek van Edward Norton. Dus als het niet de salarisonderhandelingen waren die het probleem waren, wat dan wel?

Edward Norton in 'The Incredible Hulk&39
Edward Norton in 'The Incredible Hulk&39

Feige beweerde dat de reden dat de studio "uit elkaar ging" met de acteur "geworteld was in de behoefte aan een acteur die de creativiteit en samenwerkingsgeest van onze andere getalenteerde castleden belichaamt."

Vertaling? Hij was te opdringerig en koppig om goed te passen, zelfs als The Hulk.

Edward Norton wil niet terugkeren naar de MCU

Het punt is dat, nadat Feige's opmerkingen naar buiten kwamen, de bemanning van Norton terugkwam met een repliek en de verklaring "beledigende, opzettelijk misleidende, ongepaste poging om onze klant in een negatief daglicht te stellen" noemde.

Als Norton's kant gelijk heeft, betekent dat dat de MCU dingen verzint om hun beslissing om een andere creatieve richting in te slaan te rechtvaardigen. Maar als Marvel-execs gelijk hebben, zou dat betekenen dat Norton erg moeilijk was om mee samen te werken en dat ze er bewust voor kozen om een contract met hem niet te verlengen.

Waar het op neerkomt? Hoe dan ook, het klinkt niet alsof Norton terug wil naar de MCU, en hij zou er ook niet welkom zijn.

Ondertussen heeft Norton ook een aantal opmerkelijke rollen op zich genomen waar hij al zijn creatieve energie in heeft gestoken. Hij kreeg bijvoorbeeld maar liefst 30 pond spiermassa voor 'American History X'. Over toewijding gesproken.

Aanbevolen: