Zal Kate Chastain ooit terugkeren naar Bravo?

Inhoudsopgave:

Zal Kate Chastain ooit terugkeren naar Bravo?
Zal Kate Chastain ooit terugkeren naar Bravo?
Anonim

Als het gaat om de Bravo-familie, heeft Kate Chastain haar status als een van de beste zeker bevestigd! De ster werd voor het eerst bekend in 2014 toen ze de plek veroverde als Chief Stewardess in de hitserie Below Deck. Chastain vervoegde Captain Lee Rosbach tijdens haar regeerperiode in de show van seizoen 2 tot 7.

Tijdens haar tijd in de show maakte Kate Chastain behoorlijk naam voor zichzelf, terwijl ze een nettowaarde van $ 300.000 vergaarde! Ondanks dat ze een favoriet bij de fans was, kondigde de Bravo-lebrity in februari 2020 aan dat ze na zes jaar op Below Deck officieel voorgoed uit de show zou stappen!

Dit kwam als een schok voor fans, aangezien ze al zo lang een vaste waarde was op Below Deck. Het duurde niet lang voordat ze ook Bravo's Chat Room sloot, omdat ze er de voorkeur aan zou geven zelfstandig verder te gaan. Nu, bijna twee jaar na haar vertrek, vragen fans zich af of Kate Chastain ooit zal terugkeren naar Bravo.

Kate Chastain regeerde op 'Below Deck'

Kate Chastain is een naam die door veel Bravo-fans wordt erkend, en terecht! De 38-jarige sloot zich voor het eerst aan bij de Bravo fam jam in 2014 toen ze de nieuwste Chief Stew werd in de hitserie Below Deck. Haar verschijning in de serie trok meteen fans en gezien het feit dat Kate seizoen na seizoen terugkeerde, was dit het bewijs dat Bravo-fans haar aanbaden!

Naast Kate's bekendheid in de show, werd ze altijd vergezeld door Kapitein Lee Rosbach, die al vanaf het begin het gezicht van Below Deck is. Tijdens haar tijd in de serie kwam Kate op gespannen voet met een aantal bemanningsleden, maar het was geen verrassing dat ze altijd als beste uit de bus kwam. Gezien haar status in de hitserie, kwam het als een schok toen Kate officieel aankondigde dat ze de show voorgoed zou verlaten.

Ze verliet officieel de show in 2020

In februari 2020 ging Kate Chastain naar haar Instagram-pagina om aan fans te onthullen dat ze zou terugtreden van Below Deck. Fans waren ontdaan omdat ze verliefd waren geworden op haar no-nonsense, vertel-het-zoals-het-is-houding die haar zo'n geweldige toevoeging aan de serie maakte.

Nou, het blijkt dat Kate het gewoon niet meer voelde! Ondanks dat ze maar liefst 6 seizoenen deel uitmaakte van de serie, onthulde Kate in haar Instagram-onderschrift dat ze klaar was voor iets nieuws.

“Na vele maanden van reflectie en interne discussies, heb ik ervoor gekozen om dit jaar een overstap te maken… Ik ben van plan een stap terug te doen als senior lid van de Below Deck-familie en te werken om financieel onafhankelijk te worden, terwijl ik mijn volledige steun blijf verlenen Zijne Majesteit, Andy Cohen , schreef Kate.

Komt Kate Chastain ooit terug naar Bravo?

Kort nadat ze haar vertrek van Below Deck had aangekondigd, stopte Kate ook met haar hosting-optreden in Bravo's Chat Room, waar ze samen met Porsha Williams, Gizelle Bryant en Hannah Berner aan werkte. Nou, fans vragen zich nu na bijna twee jaar af of Kate ooit zou terugkeren naar Bravo, en het lijkt alsof er een sprankje hoop is!

In een interview met Us magazine onthulde Kate dat ze zou terugkeren, maar dat ze "veel geld" zou willen om het te doen! Aangezien ze eerder een gerapporteerde $ 75.000 per aflevering verdiende, is het veilig om te zeggen dat ze veel meer dan dat zou willen om terug te keren naar Below Deck.

Alsof het loon nog niet genoeg was, onthulde Kate ook dat ze zou overwegen terug te komen als het betekende dat ze een charter voor een of twee afleveringen moest uitvoeren, net zoals Ben Robinson, voormalig lid van de cast van Below Deck, dingen deed.

“Er waren een paar seizoenen waarin hij binnenkwam als de reddingsman voor, zoals, één, misschien twee [afleveringen]. Dat is de enige manier waarop ik het ooit zou overwegen, " vertelde Kate, en fans zouden dat helemaal niet erg vinden!

Aanbevolen: