Zal Sandra Oh ooit terugkeren naar 'Grey's Anatomy'?

Inhoudsopgave:

Zal Sandra Oh ooit terugkeren naar 'Grey's Anatomy'?
Zal Sandra Oh ooit terugkeren naar 'Grey's Anatomy'?
Anonim

Sinds zijn debuut in 2005, is Grey's Anatomy niets minder dan een dominante kracht op het kleine scherm geweest. Door de jaren heen heeft de serie miljoenen weten te boeien door fascinerende verhalen te vertellen met uitstekende karakters. Het is zeldzaam om dit soort shows voorbij te zien komen en het kleine scherm te domineren, maar er is een reden waarom Grey's het groter en beter heeft gedaan dan wie dan ook.

Sandra Oh was een groot deel van de serie en ze kreeg veel lof voor haar tijd in de show. Sandra zou uiteindelijk de serie verlaten en een enorm gat achterlaten dat nog moet worden opgevuld. Natuurlijk hebben oude fans zich afgevraagd of de actrice ooit zou overwegen om terug te keren naar de show.

Laten we eens kijken wat Sandra Oh heeft gezegd over terug te keren naar Grey's Anatomy !

Sandra Oh speelde Cristina Yang in de serie

Om te zien waarom fans hebben opgeroepen om Sandra Oh terug te laten keren, is het belangrijk om terug te gaan naar het begin voor de context. Om dit te doen, moeten we teruggaan naar 2005 toen Grey's zijn debuut maakte en toen Sandra Oh een begrip werd.

Toen de serie debuteerde, was het duidelijk dat het veel meer zou worden dan zomaar een medisch drama. Een van de belangrijkste redenen waarom de show resoneerde met een groot publiek, was vanwege de unieke karakters en de manier waarop ze elkaar in evenwicht hielden tijdens de show. Om te zeggen dat Cristina Yang van Sandra Oh de drijvende kracht achter de serie was, zou een understatement zijn.

Van 2005 tot 2014 zou ze een ster in de serie zijn. Dit waren 10 volledige seizoenen van het maken van golven op het kleine scherm, en het was een enorme klap voor de show toen ze haar vertrek maakte. Ze was een dynamisch stuk van de cast en was de beste vriend van de hoofdpersoon, wat betekent dat verder gaan niet eenvoudig zou zijn. Desondanks kon de serie nog steeds doorploegen en staat ze nog steeds bovenaan.

Het is 6 jaar geleden dat Sandra Oh Grey's Anatomy verliet en fans roepen nog steeds op dat de actrice terugkeert. Sinds ze de show heeft verlaten, is Sandra Oh echter bezig geweest met een andere hitserie die furore heeft gemaakt bij fans sinds het zijn debuut op het kleine scherm maakte.

Ze speelt momenteel in Killing Eve

Een hitserie verlaten is nooit gemakkelijk, en het is zeker geen garantie voor enig succes in de toekomst. Omdat ze echter buitengewoon getalenteerd is, was het slechts een kwestie van tijd voordat Sandra Oh een andere grote rol zou spelen.

In 2018 debuteerde de serie Killing Eve op het kleine scherm en sindsdien krijgt het steeds meer fans. De serie heeft meestal niet veel afleveringen per seizoen, maar dat neemt niet weg dat het sinds zijn debuut goed voor zichzelf doet.

Volgens IMDb heeft de serie 24 afleveringen uitgezonden in de loop van 3 seizoenen. Het derde seizoen debuteerde eerder dit jaar en het is al goedgekeurd voor een vierde seizoen. Dit toont alleen maar het soort geloof aan dat de studio in de serie heeft en hoe goed het het doet bij de fans.

Sandra Oh was tot nu toe briljant in de show, en mensen zijn dol op wat ze naar de tafel brengt als inlichtingenonderzoeker. Het is een enorme verandering van tempo ten opzichte van het spelen van een chirurg in Grey's Anatomy, en het toont een deel van het bereik dat Sandra Oh als artiest bezit.

Ook al hebben fans genoten van Killing Eve, ze hopen nog steeds dat Sandra terugkeert naar Grey's.

Ze zal niet terugkeren naar Grey's Anatomy

Na al die jaren roepen mensen nog steeds dat Sandra Oh terug moet komen naar Grey's, zelfs voor slechts één aflevering. De actrice heeft zich uitgesproken over de mogelijkheid dat ze op een bepaald moment een verrassende terugkeer zal maken.

Volgens Mid-Day zou de artiest zeggen: Ik moet je zeggen, ik wou dat ik een dollar had voor het aantal keren … Ik ben enorm dankbaar dat je me die vraag stelt, want dat betekent dat mensen nog steeds geïnvesteerd en geïnteresseerd zijn in Cristina Yang, een personage dat ik zes jaar geleden verliet. Er zijn zoveel nieuwe projecten en ik ben een ander mens, dus ik zou nee moeten zeggen.”

Dit is misschien niet het nieuws dat Grey's fans willen horen, maar ze was er in ieder geval openhartig over. We kunnen haar niet echt kwalijk nemen dat ze niet terug wil keren. Ze doet het goed op een andere show en er is veel tijd verstreken sinds ze chirurg was.

Hoewel Sandra Oh niet terugkeert om Cristina Yang te spelen, kunnen fans altijd teruggaan en de eerste 10 seizoenen van de show bekijken.

Aanbevolen: