Zal Vicki Gunvalson ooit terugkeren naar 'RHOC'?

Inhoudsopgave:

Zal Vicki Gunvalson ooit terugkeren naar 'RHOC'?
Zal Vicki Gunvalson ooit terugkeren naar 'RHOC'?
Anonim

Vicki Gunvalson is gemakkelijk een van de grootste namen die verbonden zijn aan de Real Housewives-franchise, en was een van de eerste Housewives-sterren die in 2006 werd uitgebracht toen de Real Housewives of Orange County voor het eerst werd uitgezonden.

Na 13 seizoenen een fulltime Bravo-ster te zijn geweest, werd Vicki Gunvalson gedegradeerd tot een "vriend van" voor het 14e seizoen van RHOC, een beslissing die ze zeker niet lichtvaardig nam. Dit markeerde Vicki's laatste optreden in de serie, waardoor we ons allemaal afvragen wat er precies is gebeurd en of de OG van de OC ooit zou terugkeren?

Waarom heeft Vicki Gunvalson 'RHOC' verlaten?

Vicki Gunvalson heeft altijd beweerd de koploper te zijn van de Real Housewives, maar ze maakt niet langer deel uit van de show waar het allemaal mee begon. Nadat ze in seizoen 14 was gedegradeerd tot 'vriend van', kondigde Vicki haar vertrek voorgoed aan, maar het bleek dat ze werd ontslagen!

Vicki onthulde dat ze diep gekwetst was door haar ontslag, vooral vanwege hoe lang ze al deel uitmaakte van de franchise. Vicki gaf haar vertrek de schuld aan een van de RHOC-producenten met wie ze niet kan opschieten.

Volgens RealityBlurb! Vicki had gezegd: "Er is een producer die momenteel in deze cast zit, de laatste twee jaar, die me niet mag", zei ze. "Ik denk dat hij een slang in het gras is… Dus hij en ik hadden het uit en ik weet zeker dat hij waarschijnlijk zei 'ze is een probleem, laten we van haar afkomen', weet je?"

Keert Vicki terug temidden van de lage beoordelingen van RHOC?

Ondanks een paar nieuwe gezichten en de terugkeer van voormalig RHOC-castlid, Heather Dubrow, lijkt het alsof de show enkele van de laagste beoordelingen heeft bereikt.

Tijdens de finale van seizoen 16 riepen fans Andy om zowel Vicki Gunvalson als Tamra Judge terug te brengen naar de show, die beiden rond dezelfde tijd werden losgelaten.

"Breng Tamra Judge en Vicki Gunvalson terug! Deze finale is de op één na slechtste ooit na seizoen 15. Zoals? Wat is er aan de hand? We hebben geen goede finale gehad sinds ze allebei fulltime waren," @realityTVguru13 getweet.

Vicki Gunvalson verspilde geen tijd voordat ze onthulde dat ze in feite bereid zou zijn om terug te keren. "Ik ben klaar!!" antwoordde ze in een tweet.

Vicki verschijnt op 'Real Housewives Ultimate Girls Trip'

Hoewel ze misschien geen deel meer uitmaakt van de RHOC, heeft Vicki Bravo niet voorgoed verlaten. Na de aankondiging dat Real Housewives Ultimate Girls Trip zou terugkeren voor een tweede seizoen, werd gedeeld dat Gunvalson zou deelnemen.

Vicki voegt zich bij een reeks voormalige Housewives-sterren, waaronder Jill Zarin, Brandi Glanville, Taylor Armstrong en Dorinda Medley, om er maar een paar te noemen. Dus de OG van de OC zal op de een of andere manier terugkeren naar onze schermen!

Aanbevolen: