Justin Bieber scheert hoofd na speling over dreadlocks

Inhoudsopgave:

Justin Bieber scheert hoofd na speling over dreadlocks
Justin Bieber scheert hoofd na speling over dreadlocks
Anonim

Justin Bieber heeft eindelijk de groeiende weerslag over zijn dreadlocks erkend en zijn hoofd kaalgeschoren. De afgelopen weken heeft de zanger meerdere selfies en foto's gepost met zijn "nieuwe kapsel" en heeft hij nooit de olifant in de kamer aangesproken.

Hoewel Bieber niet de eerste (blanke) beroemdheid is die cornrows en dreadlocks draagt, werd hij een paar jaar geleden bekritiseerd omdat hij dat ook deed… wat fans deed geloven dat hij beter had moeten weten. Internetgebruikers beschuldigen hem al een tijdje van culturele toe-eigening en Bieber heeft eindelijk actie ondernomen.

JB debuteert een nieuwe buzz-cut

Justin scheert alles! De zanger deelde een nieuwe selfie met zijn vrouw Hailey Bieber, met een nieuw kapsel. Zijn fans waren er snel bij om hem te complimenteren met zijn gloednieuwe buzz-cut, die "perfect" was voor de zomer. Het is duidelijk dat iedereen blij is dat Bieber heeft besloten om van zijn controversiële dreadlocks af te komen.

De zangeres liet ook de Billboard Music Awards vallen om in plaats daarvan tijd thuis door te brengen… en naar de kapper te gaan. "Happy Sunday" schreef hij in het bijschrift van de foto, waarop het paar tijdens de lunch te zien is.

Fans begonnen naar de zanger te verwijzen als "BUZZSTIN" nadat hij de foto had gedeeld.

Hij deelde ook een zwart-wit selfie van zichzelf op Instagram-verhalen, waarbij hij pronkte met zijn nieuwe look. Bieber stelde de selfie later in als zijn persoonlijke displayfoto op het sociale-mediaplatform.

De muzikant werd genomineerd in vijf categorieën bij de Billboard Music Awards 2021, namelijk "Top Song Sales Artist", "Top Radio Songs Artist", "Top R&B Artist", "Top R&B Male Artist" en "Top R&B Songartiest".

Bieber heeft geen enkele overwinning behaald bij de prijsuitreiking, waarbij de eerste categorie naar de Zuid-Koreaanse boyband BTS ging en de andere vier door The Weeknd naar huis gingen. Sommige fans geloven dat de zanger werd afgewezen en een overwinning verdiende bij de BBMA's.

Drake werd geëerd met de titel 'Artiest van het decennium' en versloeg onder meer Lady Gaga, Adele en Taylor Swift om de prestigieuze prijs mee naar huis te nemen. Twitter was woedend over zijn overwinning, vooral omdat de artiest 'ghostwriters' inhuurt in tegenstelling tot de andere genomineerden.

Aanbevolen: