Hoe vond Karen Gillan het om haar hoofd te scheren voor 'Guardians Of The Galaxy'?

Hoe vond Karen Gillan het om haar hoofd te scheren voor 'Guardians Of The Galaxy'?
Hoe vond Karen Gillan het om haar hoofd te scheren voor 'Guardians Of The Galaxy'?
Anonim

Karen Gillans roem op roem was vroeger haar langlopende rol in 'Doctor Who'. Maar tegenwoordig is ze een nietje in het Marvel Cinematic Universe en speelt ze Nebula in 'Guardians of the Galaxy' en 'Avengers.'

En ondanks haar lange lijst met acteercredits, waaronder die indrukwekkende run als Amy Pond door het Doctor Who-universum (universum?), was het een uitdaging voor de actrice om Nebula te spelen. In 'Jumanji' heeft de actrice immers haar natuurlijke haar gestyled plus enkele extensions.

Om Nebula te worden, moest ze helemaal kaal worden. Het waren dus niet de stoere stunts en actiescènes die intimiderend waren.

Zoals The Scottish Sun meldde, was Karen in het begin niet zo enthousiast over het scheren van haar hoofd. Haar kenmerkende rode manen werden verwisseld voor een kortgeknipte snit, zodat ze buitenaardse blauwe hoofd- en gezichtsverf kon dragen voor 'Guardians of the Galaxy', de eerste iteratie, in 2014.

Het uitdagende was dat mensen haar bleven aanzien voor een man, citeerde The Scottish Sun Gillan als bevestigend. Haar lengte was een deel van het probleem. Als dat niet ongemakkelijk genoeg is, zette ze op een gegeven moment ook een norse stem op om als man te antwoorden, legde de actrice uit en noemde het 'een van de raarste momenten van mijn leven'.

Karen Gillan interview geschoren hoofd
Karen Gillan interview geschoren hoofd

Uiteindelijk had Gillan echter gemengde gevoelens over het verliezen van haar rode lokken. Ze zei: "Geen haar hebben was een geweldige ervaring - ik ben blij dat ik het gedaan heb."

Haar haar terug laten groeien was ook een ervaring. Er is nu een iconische-g.webp

Gelukkig staat in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2, 'Karen hoefde niet weer helemaal kaal te worden. Over de verandering citeerde Daily Record haar als volgt: "Ik heb onderhandeld over meer haar, wat een opluchting was, hoewel het eigenlijk heel bevrijdend is om kaal te zijn."

In plaats daarvan schoor ze alleen haar achterhoofd en het productieteam gebruikte protheses om Nebula's uiterlijk af te ronden. Dat hielp echter niet veel bij het voorbereiden op de set.

De protheses maakten de ervaring "gruwelijk", en het was ook tijdrovend om je aan te passen om Nebula te worden.

Aangezien de protheses van plastic waren, legde Karen uit, kon het zweet nergens heen, vooral niet tijdens actiescènes. Het resultaat? Het zweet 'spuit' op mensen terwijl ze het kostuum en de make-up verwijdert.

Het was duidelijk dat teruggaan naar langere manen ideaal was voor de actrice, vooral gezien haar aanstaande rollen in andere actiefilms. Kaal zijn zou waarschijnlijk niet werken voor elk acteeroptreden, zelfs als Karen de look rockt.

Aanbevolen: