Dit is de echte reden waarom Topher Grace 'That '70s Show' verliet

Inhoudsopgave:

Dit is de echte reden waarom Topher Grace 'That '70s Show' verliet
Dit is de echte reden waarom Topher Grace 'That '70s Show' verliet
Anonim

Televisie aan het einde van de jaren 90 zag een merkbare verschuiving in inhoud. Het nieuwe millennium stond voor de deur en het was tijd voor een nieuwe generatie shows om hun plaats vóór de eeuwwisseling te versterken. In die tijd werd That '70s Show een groot succes.

Topher Grace, samen met Mila Kunis en Ashton Kutcher, hielpen de show tot groot succes voort te stuwen. Ondanks het succes van de show, nam Topher Grace de verrassende beslissing om alles achter te laten.

Dus, waarom heeft Topher Grace borg gesteld voor That '70s Show? Laten we eens kijken waarom.

Die show uit de jaren 70 was een enorm succes

Topher Grace That 70s Show
Topher Grace That 70s Show

Nostalgie is altijd in de mode, en als het goed genoeg wordt gedaan, kunnen shows en films die zich richten op de afgelopen decennia een publiek van alle leeftijden vinden, zolang het materiaal zelf maar herkenbaar genoeg is. Dit was precies wat That '70s Show kon bereiken toen het zijn debuut maakte tegen het einde van de jaren '90.

That '70s Show maakte zijn debuut in 1998 en concentreerde zich op een groep tieners die rond 1976 in Wisconsin woonden. Dit zou in feite hetzelfde zijn als nu een show maken en deze in 1999 laten plaatsvinden, dus ga je gang en geniet even van de gedachte dat dat de realiteit is.

Topher Grace werd gecast als Eric Foreman, het hoofdpersonage, in de serie, en hij paste perfect bij het personage. In feite was een van de beste dingen waar de serie voor ging, dat elke acteur perfect bij hun personages paste. Die show uit de jaren 70 werd uiteindelijk het startpunt voor Mila Kunis, Ashton Kutcher en meer nadat het een enorm succes werd bij de fans.

Al met al zou de serie in totaal 8 seizoenen en 200 afleveringen duren, en de artiesten van de show verzamelden cheques en groeiden in die tijd in populariteit. Ondanks dat hij de hoofdpersoon in de show speelde, eindigde Topher Grace echter vroegtijdig met het verlaten van de serie, wat mensen verraste. Blijkbaar had de acteur zijn zinnen gezet op iets veel groters.

Topher Grace links om een filmcarrière na te streven

Topher Grace
Topher Grace

Er is veel gemaakt over de reden waarom Topher Grace afscheid nam van That '70s Show voordat het eindigde, en alle tekenen wijzen erop dat de acteur wilde overstappen naar een filmster. Het fortuin geeft de voorkeur aan de stoutmoedigen, maar dingen lopen niet altijd volgens plan.

Na het verlaten van That '70s Show, kreeg Grace de rol van Eddie Brock in Spider-Man 3. De film was een financieel succes, maar het eindigde de Tobey Maguire-trilogie in feite op een vreselijke toon en is in schande terechtgekomen. Grace zou dit opvolgen met de films Personal Effects en Valentijnsdag.

Het is duidelijk dat er hier een mengelmoes van succes is, en het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit allemaal plaatsvond binnen 3 jaar na het verlaten van zijn vorige show. Zijn hoop om door te breken in de mainstream in de film werkte niet helemaal zoals gepland, wat laat zien hoe moeilijk het kan zijn voor elke artiest.

Vanaf dat moment zou de acteur blijven verschijnen in meer projecten zoals Take Me Home Tonight, Predators, The Big Wedding en Interstellar. Nogmaals, een allegaartje van succes. Na een tijdje weggeweest te zijn, keerde hij ook terug naar rollen op het kleine scherm, wat een leuke verrassing was voor fans.

Wat hij nu doet

Topher Grace
Topher Grace

Hoewel hij geen grote filmster werd, is Grace door de jaren heen gestaag blijven werken. Hij verscheen onlangs in films als BlacKkKlansmen, Breakthrough en Irresistable. Hij was ook te zien in shows als Black Mirror en The Twilight Zone.

Interessant is dat Topher Grace de luxe heeft veel geld te hebben verdiend met That '70s Show, waardoor hij zijn plekjes kon uitkiezen.

“Het kwam bij me op dat ik heel veel geluk had dat ik al jaren in een sitcom zat. Ik realiseerde me… dat ik niet echt veel meer geld nodig had… Ik gaf niet om [blootstelling of een hoog salaris]. Dat is wat ik met mijn leven wilde doen… Ik wil gewoon met mensen werken waar ik hun film zie en ga: 'Ik zal doen wat je volgende film ook is.' Ik hoef daar niet te zitten en te beslissen of het goed zal zijn of niet, "zei de acteur.

Die show uit de jaren 70 was een enorm succes voor Topher Grace, en hoewel hij een aantal solide filmrollen heeft gekregen, is hij nog steeds het best bekend als Eric Foreman.

Aanbevolen: