Hoe is het echt voor Crystal Kung Minkoff om lid te worden van 'RHOBH'?

Inhoudsopgave:

Hoe is het echt voor Crystal Kung Minkoff om lid te worden van 'RHOBH'?
Hoe is het echt voor Crystal Kung Minkoff om lid te worden van 'RHOBH'?
Anonim

Seizoen 11 van de Real Housewives of Beverly Hills is net begonnen en fans willen meer weten over de nieuwe huisvrouw Crystal Kung Minkoff. Wanneer iemand nieuw lid wordt van een franchise in Bravo's Real Housewives-franchise, maken ze soms deel uit van de bestaande vriendengroep of kennen ze een of twee andere castleden. Volgens The Tab zijn Crystal en Kathy Hilton al heel lang vrienden, en Kathy zei dat ze op RHOBH moesten gaan.

Fans zijn benieuwd hoe Kyle en Kathy met elkaar overweg kunnen in de show en het is ook interessant om te zien hoe Crystal zich bij de andere dames voegt.

Hoe was het voor Crystal Kung Minkoff om zich bij The Real Housewives of Beverly Hills aan te sluiten? Laten we eens kijken.

Een nieuwe huisvrouw

Seizoen 10 van RHOBH zag veel gevechten tussen de castleden, en de belangrijkste verhaallijn was Brandi Glanville die zei dat zij en Denise Richards een affaire hadden. Er gebeurden nog wat andere gedenkwaardige dingen, van Erika Girardi die werd gecast in Chicago op Broadway tot de vrouwen die op reis gingen naar Italië.

Fans zijn al lang klaar om het nieuwe seizoen te zien en nu is het eindelijk zover, met nieuw castlid Crystal Kung Minkoff.

Crystal is de eerste Aziatisch-Amerikaanse op RHOBH en in een interview met Page Six vertelde ze daarover.

Crystal zei: Het is zeker aangrijpend om de eerste Aziatisch-Amerikaan in de show te zijn. De verantwoordelijkheid is er en ik ben er trots op dat ik degene ben die onze groep vertegenwoordigt. Ik heb één verhaal en ik wil graag mijn verhaal vertegenwoordigen. En mijn cultuur maakt daar een groot deel van uit. Het is allesomvattend voor mij. Maar het is gewoon mijn verhaal. Dus ik denk dat ik hopelijk de eerste zal zijn, maar niet de laatste, want ik ben een Chinees-Amerikaan uit de Valley. Dat is mijn verhaal.”

Volgens People zei Sutton: "Ik heb het niet over raciale stereotypen" en Crystal zei dat het voor Sutton eenvoudig was om er als blanke niet over te willen praten. Crystal zei: "Ben jij een van die mensen die je geen kleur ziet? Zeg me dat je dat meisje bent."

Sutton verontschuldigde zich later op Instagram en zei: "Het spijt me. Ik zal het beter doen en beter worden."

Crystal legde uit dat hoewel deze discussies moeilijk zijn, het belangrijk is om ze te hebben.

Volgens The Wrap zei Crystal dat als ras ter sprake komt, ze het onder ogen zal zien.

Hoewel Sutton en Crystal deze confrontatie hebben, en het is zeker een gedenkwaardig deel van het seizoen, is Crystal ook blij om haar man en gezinsleven in de serie te laten zien. Crystal en haar man, Rob, delen twee kinderen, Zoe en Max, en Crystal sprak over vertegenwoordiging op RHOBH. Volgens The Wrap zei ze: "Kinderen krijgen die gemengd zijn, met twee zeer lange afstammingen / geschiedenis, is echt betekenisvol voor ons gezin. En weet je, Rob is een minderheid, dus je hebt het over twee minderheden in de show. Het is een eer, het is een voorrecht om degene te zijn die beide culturen vertegenwoordigt, want ook al ben ik 100% Chinees, als je kinderen hebt die half Joods zijn, voel je de verantwoordelijkheid om die kant ook te vertegenwoordigen."

Een fan

Crystal deelde mee dat ze een fan is van de Real Housewives en dat het daarom een plezierige ervaring was om mee te doen aan de show. Ze vertelde Andy Cohen op Watch What Happens Live, "Ja, ik ben een fan sinds de eerste dag, dus het is volkomen surrealistisch om hier met de meisjes te zitten. Maar het is een geweldige show, en de meisjes zijn zo geweldig. Dus het is echt leuk om hier te zijn."

Crystal legde ook uit dat ze alle afleveringen had gezien, maar dat betekende niet dat ze er helemaal klaar voor was om daadwerkelijk in de serie te spelen. Ze legde uit: "Dus ik beschouw mezelf graag als een goede student, en ik studeerde, en ik studeerde, en ik keek het opnieuw. En toen liep ik naar binnen en dat ging allemaal de deur uit. Dus het is anders dan elke ervaring waarvoor je zou kunnen studeren of onderzoek zou kunnen doen, en je moet er gewoon in springen. Dus alleen deze meisjes begrijpen hoe het is."

Crystal deelde ook met Decider.com dat ze jaarlijks Chinees Nieuwjaar organiseert en aangezien de show in die tijd aan het filmen was, nodigde ze de andere vrouwen en hun echtgenoten uit. Ze zei dat het heel leuk was om ze uit te nodigen voor deze traditie: "Dit is een deel van mij, het is gewoon wie ik ben. Ik ben opgegroeid in een heel Chinees huishouden en dus was het heel belangrijk om dat deel van mijn leven te delen."

Er zijn tot nu toe slechts een paar afleveringen in dit seizoen van RHOBH geweest en fans kijken ernaar uit om Crystal Kung Minkoff beter te leren kennen.

Aanbevolen: