Wat de helden van 'Eternals' zeiden over lid worden van Marvel

Inhoudsopgave:

Wat de helden van 'Eternals' zeiden over lid worden van Marvel
Wat de helden van 'Eternals' zeiden over lid worden van Marvel
Anonim

Eternals is een fase 4 Marvel Cinematic Universe-film die begin november 2021 werd uitgebracht. De verhaallijn volgt een grote cast, alle personages zijn even belangrijk en allemaal heel verschillend. Deze "Eternals" zijn een van de nieuwste toevoegingen aan de reeks helden die helpen de aarde veilig te houden.

Veel van deze superhelden kwamen in de film als A-listers, waaronder mensen als Angelina Jolie, Salma Hayek, Kit Harrington en Richard Madden. Deze sterren hebben eerder in verschillende projecten gezeten, aan tv-shows, allerlei soorten films en zelfs aan muziek (in het geval van Harry Styles, die niet helemaal eeuwig is, maar nog steeds een cruciale rol speelt).

Bijna iedereen op het scherm is nieuw in het Marvel Cinematic Universe. De enige uitzondering is een van de leading ladies, Gemma Chan. Ze speelt Sersi in deze film, maar was eerder gecast als Kree in Captain Marvel. Door in zo'n enorme franchise te komen, voelde de cast zich op allerlei manieren, dus hier is wat de helden van Eternals hebben gezegd over hun deelname aan Marvel.

9 Kit Harington was "opgewonden en doodsbang"

Kit Harrington, die de enige niet-super in de hoofdcast speelde, had gemengde gevoelens over deelname aan de MCU. Als acteur die eerder zo lang deel uitmaakte van het Game of Thrones-universum, vertelde hij: "Ik ben opgewonden en doodsbang… En voor mij, kijkend naar dit nieuwe universum, ben ik voorbereid omdat ik deel heb uitgemaakt van een universum… maar ik heb ook deel uitgemaakt van een universum, dus ik ben doodsbang."

8 "Het was een geweldige ervaring" voor Harry Styles

Misschien was een van de meest verrassende cameo's aan het einde van de film, toen het publiek kennismaakte met Eros, de broer van Thanos. Harry Styles opende zich over deze kans en zei: Ik ben er pas helemaal aan het einde. Maar wie is er niet opgegroeid met de wens een superheld te zijn, weet je? Het was een geweldige ervaring en ik ben zo dankbaar dat ik met Chloé heb mogen werken.” We zullen Styles waarschijnlijk weer zien, aangezien Eros naar verluidt terugkeert.

7 Angelina Jolie "wilde deel uitmaken van deze familie"

Jolie heeft gedurende haar hele carrière in actie-, animatie-, drama- en komediefilms gespeeld, maar Eternals was haar eerste superheldenrol. "Normaal neig ik niet naar superhelden- of sciencefictionfilms… Het voelde echter alsof er iets anders gebeurde in deze film. Het was erg karaktergedreven… Het is niet een van ons vooraan en andere personages achteraan. Het is dit echt gelijke familie. En ik wilde deel uitmaken van deze familie."

6 Salma Hayek "Vilten Vlinders"

Hoewel Salma aanvankelijk sceptisch was over deelname aan dit project, was ze zo blij dat ze het deed. Gecast als Ajak, de machtigste van de Eternals, bracht Hayek leven en liefde voor het personage op onze schermen. Ze deelde op haar Instagram: "Ik voelde vlinders in mijn buik toen ik net een glimp opving van het elegante werk van Chloé Zhao. Ik ben enorm dankbaar dat ik er deel van uit mag maken."

5 "Het is een enorme deal" voor Barry Keoghan

Druig is een personage dat misschien wel de meeste controverse opriep. Keoghan speelde deze rol en was daarbij een werveling van emoties. "Het is een enorme deal [om lid te worden van de MCU] en het is opwindend. Het is zenuwslopend… Marvel heeft zo'n enorme schare fans en ik ben opgewonden om te zien wat mensen denken en hun theorieën over dingen en hun interpretaties." In theorieën duiken is het kenmerk van een echte Marvel-fan. Welkom bij de club, Barry!

4 Lia McHugh "Nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn"

De jongste in de castlijst is Lia, die momenteel 16 jaar oud is. Ze had verwantschap met haar personage Sprite, die een eeuwig jong wezen is, en kon haar geluk niet op toen ze werd gekozen om lid te worden van de Eternals-familie. Ze deelde: "Ik denk niet dat het me echt heeft geraakt hoe groot dit voor mij is … Als kind had ik veel fantasie, maar ik had in geen miljoen jaar gedacht, zelfs nooit gedroomd om in de MCU te zijn, want ik nooit gedacht dat het mogelijk zou zijn."

3 Kumail Nanjiani hield van een cast die eruitzag als de wereld

Het v alt niet te ontkennen dat deze film een diverse cast heeft. "Je ziet nog nooit een film met een cast die zoveel op de wereld lijkt, laat staan grote superhelden in een Marvel-film", deelde Kumail mee. Met helden van verschillende etniciteiten, rassen, geslachten, leeftijden, seksualiteit, lichaamstypes en één met een handicap, deze cast heeft zonder twijfel de breedste vertegenwoordiging van het Marvel Cinematic Universe.

2 "Ik was doodsbang" geeft Lauren Ridloff toe

Ridloff speelde de eerste dove held van Marvel, en niet alleen dat, maar ook een Eternal held. Als actrice die echt doof is, was het voor haar bevrijdend om haar gemeenschap te kunnen vertegenwoordigen. Nadat ze erin was gedoken, voelde ze zich veel comfortabeler, maar ze voelde: “In het begin, ik geef toe dat ik doodsbang was… Het was bijna alsof ik niet uit bed kon komen. Ik was zo overweldigd door de verantwoordelijkheid om de eerste en enige dove superheld te zijn. Hoe begin ik zelfs maar mensen en een gemeenschap te vertegenwoordigen?”

1 Brian Tyree Henry zei dat het "anders was dan alles wat ik ooit heb gevoeld"

Brian was onder de indruk toen hij zich bij Marvel voegde en ontdekte dat hij kon komen zoals hij was. Het was echt een ontroerend moment toen het werd gedeeld: "Ik herinner me de eerste keer dat [de bemanning] zei: 'Dus… we willen dat je een superheld bent.' Ik had zoiets van, 'Cool. Hoeveel gewicht moet ik verliezen?'… Chloé zei: 'Waar heb je het over? We willen je precies zoals je bent.' Een zwarte man zijn, iemand naar je laten kijken en zeggen: 'We willen je precies zoals je bent', is anders dan alles wat ik ooit heb gevoeld."

Aanbevolen: