Kourtney Kardashian om lid te worden van Travis Barker's Band?

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian om lid te worden van Travis Barker's Band?
Kourtney Kardashian om lid te worden van Travis Barker's Band?
Anonim

Kourtney Kardashian is enorm veranderd sinds ze begon te daten met Travis Barker. De mediapersoonlijkheid heeft sinds januari 2021 een relatie met de Blink-182-drummer, maar hun vriendschap gaat ver terug.

Hun 'vampierroman' is enigszins onconventioneel en Kourtney draagt misschien een flesje bloed van haar partner om haar nek… maar het lijkt erop dat het paar nu probeert een meer normale levensstijl aan te nemen. Afgaande op het nieuwe Instagram-verhaal van Travis Barker, leert de drummer Kourtney Kardashian piano spelen. Het zal ons niet verbazen als ze op een dag besluit om zich bij zijn band aan te sluiten!

Kourtney speelt piano

Op 7 juli deelde Travis Barker een foto van zijn geliefde, zittend aan een grote piano, op zijn Instagram-verhalen. Kourtney lijkt echt gefocust te zijn om het goed te spelen, en we zouden willen dat er een video was om haar muzikale vaardigheden te bevestigen!

Travis Barker Via Instagram
Travis Barker Via Instagram

Kourtney kleedde zich in een chique outfit voor haar pianolessen bij Travis, waarvan fans kunnen aannemen dat ze een grote verantwoordelijkheid op zich neemt als haar persoonlijke tutor. Barker is de drummer van de rockband Blink-182, maar hij groeide ook op met piano spelen, wat hem de perfecte leraar voor haar maakt!

In het verleden was de KUWTK-ster openhartig over het willen nemen van pianolessen, aangezien het bespelen van het instrument op haar bucketlist stond. Het is duidelijk dat Travis Kourtney helpt haar dromen te vervullen, één voor één!

Kardashian plaatste de foto opnieuw op haar persoonlijke account en deelde hem met haar 131 miljoen volgers. Ze heeft ook een emoji met een zwart hart aan de foto toegevoegd.

De laatste tijd zijn online geruchten opgedoken over de beslissing van het paar om hun relatie een stap verder te brengen. Travis heeft naar verluidt een ring voor Kourtney gekocht, maar gezien het feit dat hun sociale media-accounts veel posten, lijken ze het rustig aan te doen en te genieten van elkaars gezelschap.

Travis en zijn kinderen vergezelden Kourtney en haar kinderen weer naar Disneyland, om het weekend van 4 juli te vieren. Verrassend genoeg droeg Kourtney bruids-Minnie Mouse-oren (compleet met een schouderlange sluier) terwijl hij poseerde voor foto's met fans in het park.

Het stel komt steeds vaker op de gelukkigste plek op aarde en nu nemen ze de kinderen mee! Het lijkt erop dat Kourtney en Travis geen genoeg kunnen krijgen van hun gezinsuitjes.

Aanbevolen: